Widok
Moja szwagierka i teściowa czasem zamawiają, niektóre rzeczy fajne, ale np. jedną tunikę dostałam ja, bo szwagierka by się w niej utopiła :) (uwielbiam tę tunikę swoją drogą)
Moja siostra zamawiała też dwa razy i raz sukienka przyszła beznadziejna, ze szwem przez środek brzucha, czego oczywiście nie było widać na zdjęciu, a za drugim razem zamawiała parę rzeczy i była bardzo zadowolona. Także różnie bywa.
Moja siostra zamawiała też dwa razy i raz sukienka przyszła beznadziejna, ze szwem przez środek brzucha, czego oczywiście nie było widać na zdjęciu, a za drugim razem zamawiała parę rzeczy i była bardzo zadowolona. Także różnie bywa.
Ja ze swoją mamą również zamawiamy od czasu do czasu coś z bon prixu,tak jak piszecie dziewczyny raz rzeczy są ładne i przyjdzie w odpowiednim rozmiarze, a czasem o wiele za duże...
Ale istnieje możliwość zwrotu,zresztą nie raz już z niej korzystałam;)Trzeba oczywiście pokryć koszty wysyłki,ale zwrot pieniążków zawsze był;)
Ale istnieje możliwość zwrotu,zresztą nie raz już z niej korzystałam;)Trzeba oczywiście pokryć koszty wysyłki,ale zwrot pieniążków zawsze był;)
Potwierdzam to co już tu napisały dziewczyny. Ja kiedyś zamówiłam parę sukienek, takich letnich. Numeracja jest zawyżona co najmniej o jeden rozmiar, jakość materiałów różna, z jednej sukienki byłam bardzo zadowolona, z dwóch pozostałych nie, bo materiał fatalny, sukienki długaśne, choć na modelce wyglądały na mini. Trochę się zrazilam i już nie zamawiam.

oj ja bardzo dużo zamawiam i fakt rozmiarówka o nr mniejsza musi być, warto poczytać opinię pod produktem, zawsze jak sa pozytywne to jest ok. Kupuję przede wszystkim bluzki, tuniki. Spodni jakoś w ten sposób nie mam w zwyczaju i wolę przymierzyć. W tym roku zamówilam sobie już jedną bluzeczkę z krótkim rękawikiem jest super, drugą tunikę i golf, bardzo jestem zadowolona. Fakt, mam dwie rzeczy za duże ale przydły się w ciąży i po domu biegam w nich bo wygodne. Kupiłam je własnie kierując sie moją rozmiarówką;)
Na Allegro rzeczy z bon prixa można kupić za grosze u następujących sprzedawców:
dynia71: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3769741
-julnata- : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15809514
--julnata-- :http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6259577
dynia71: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3769741
-julnata- : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15809514
--julnata-- :http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6259577
nie warto i jeszcze raz nie warto nie dość że ciuchy to zwykłe szmaciska to zarabiają na ludzkiej naiwności....za zwroty zabieraja kasę więc jesli kupisz bluzkę za 100 i zrobisz zwrot to dostaniesz już nie sto zł tylko mniej taką mają politykę...pierwszy sklep gdzie dałam się tak wykiwać...nigdy więcej tam nic nie kupie...materiały z najgorszego gatunku na zdjęciach ok ...ale w realu to porażka....
Zakupu dokonałam 8 listopada. Już 23 grudnia paczka przyszła do paczkomatu. Idealny termin, bo jak wszyscy normalni ludzie miałam urlop i prace związane ze świętami, ale mimo to pojechałam do tego paczkomatu, który mieścił się obok mojej firmy, bo taki wybrałam gdyż nie sądziłam, że tak długo potrwa dostawa. Okazało się, że kurtka jest za duża. Wg tabelki powinna być OK!, no ale cóż, różnie bywa... Odeslałam w okresie pomiędzy świętami i już 9 lutego, czyli po 3 miesiącach od zakupu dostałam odpowiedź, że kurtki się skończyły... O tyle przykra sprawa, że to miał być prezent dla mamy pod choinkę. Firma działa skandalicznie!!!! NIE POLECAM!!! ;(
Zależy, co kupujesz... Nigdy nie kupowałam ubrań, które nie mają większej ilości opinii. W ciągu ostatnich 2 lat kupiłam 3 pary spodni, w tym jedne ciążowe, wszystkie strzał w 10, 2 swetry, również jestem zadowolona, 2 bluzki - tuniki, w tym jedna była za duża i odesłałam, pieniądze wróciły na konto w ciągu 1 miesiąca. Kupiłam również sandały na koturnie i choć ryzykowałam (bo nigdy butów przez internet nie kupowałam) są świetne, wygodne, pasujące, trwałe, dobrze wyglądają. Warto kupować, zwłaszcza jak ktoś ma duży rozmiar (u mnie spodnie 46/48, więc w zwykłych sklepach raczej za wiele nie uświadczysz).
Czasami tam coś kupuje i wszystko pasuje (póki co). Bon prix to ogromna różnorodność, to mi się chyba najbardziej podoba. Najwięcej wydaje na gadżety, które z przyjemnością wręczam jako prezenty na święta.
zamówilem buty przeD swietamI 2018....na sylwestra mialy byc ...nie doszły natomiast dostalem maila,ze....zamowienia zostana wysyłane po nowym roku bo jest inwentura.... buty przyszły chyba po 2 tygoDniach.rozmiar podany był 27,6cm na stronie a mialy w rzeczywistosci 29cm.... odeslalem...kasa zamiast na konto wrocila przekazem doreczona przez listonosza.... nie oddali mi za odesłanie zasatawiając się rozpatrywaniem reklamacji co jest bezczelnym kłamstwem bo jak mozna rozpatrywac reklamacje gdy się wyslalo klientowi but za duzy o 1,5 cm !!!! mało tego nie bylo butów na stanie tylko po moim zamówieniu zostaly zamowione od producenta dopiero dlatego to tak długo trwało.ponadto firma ma bardzo długo termin na realizacje zamowien=wynika to z tego,ze nie maja ich na stanie tylko zamawiają od producenta dopiero po zamowieniu przez indywidualnego klienta.mają chyba 14 dni w regulaminie co jest karygodne.wysłałem chyba,ze 30 maili o zwrOT poeniedzy za przesyłkę i ciagle odpisują inne osoby.jest 7 luty a ja nadal nie mam pieniedzy zwróconych. malo tego....ta banda pijanych małp wysłała mi kolejne buty takze w takim samym rozmiarze (o 1,5,cm za duze) bez mojej wiedzy kolejny raz...kurier przyszed ale nie odberałem paczki oczywiscie.takze czekam na zwrot kasy za przesyłkę a dostaje kolejne buty wielkosci kajaków////....tak działa ta firma...tfuuu to firmą nie ma prawa się nazywac.... nie polecam nie zachęcam a serdecznie odradzam poza tym czytajac inne opinie ludzi jakosc produktów pozostawia duzo do zyczenia... pięknie i lśniąco wyglądają tylko na zdjęciach! a jesli chcesz tygodniami się uzerac i pisac codzien to samo doosob ,któree nie umieją czytac lub nie radzą sobie z tak prostymi sprawami...to proszę bardzo męcz się ...i trac nerwy i pieniądze.... sprawa jest prosta-nie majązamiaru oddac pieniędzy za to,ze mi przysłali 2 razy złe buty.jakas pazerna kreatura stoi za tym przedsięwzięciem...