Widok

Urodzinki a przedszkole

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mój maluszek niebawem kończy 3 latka, chodzi do przedszkola. Czy wasze maluszki z okazji swoich urodzin zanoszą coś dla dzieci ze swojej grupy? Wiem, że jedno dziecko miało kiedyś tort, u nas tort odpada bo rodzina duża i tak muszę skombinować 2 ;-) Myślałam o jakiś cukierkach, ale zastanawiam się czy taki niezdrowy poczęstunek może być? Jak jest u was w przedszkolach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie Aga M. U mojej corki w przedszkolu rodzic przyniósł zozole musujące, masakra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
no tak bo tak najłatwiej, kupić paczke badziewia i już. sa fajne rzeczy z dobrym składem i nie uderzajace po kieszeni tylko trzeba sie wysilić i poczytac, nie wszystko musi byc eko sreko, bo wiadmo, że tak przez cale zycie nie bedzie ze wszedzie im sie trafi swietne jedzenie, ale warto.

pozdrawiam wszystkich minusujacych, ze tez Wam sie chcialo naciskac a kupic cos dobrego dla dziecka juz nie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wg mnie to jakaś głupia moda na noszenie ciast ,tortów soków do przedszkola.Mój syn parę lat temu chodził do przedszkola to mamy dawały dzieciom cukierki do poczęstowania pań i kolegów z grupy i to tak że wychodziło góra po dwa cukierki .Teraz czytam ,ciacha kosze słodyczy masakra a jeszcze tort ......
Drugi syn chodził do przedszkola w Norwegii tam w ogóle nie ma zwyczaju przynoszenia słodyczy do przedszkola .Słodycze i to głównie po kawałku ciasta ,to już na imprezce urodzinowej .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://durszlak.pl/przepis/ciasteczka-kukurydziane-3871e928-a621-4961-affa-cda487d4b7e7?c=tag&t=ciasteczka-kukurydziane
polecam bo przepis prosty i robi się szybko :) teraz dużo dzieci ma różne alergie więc wolałam nie ryzykować jakiś sensacji ;) tylko masło dałam miękkie a nie schłodzone.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry