Widok

***WAKACYJNE MAMUŚKI 89***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
będzie nowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dam dam... :)

chyba nie chcesz zdążyć przed tymi upałami?? ;)

koniecznie daj znac jakby coś się zaczynało

no właśnie chcę :)))
Maciej dał mi czas do końca tygodnia ;)

patrzcie co znalazłam na allegro...
czego to ludzie nie wymyślą... tylko zastanawiam się po co komu takie coś...
http://www.allegro.pl/item393211833__lalka_jak_prawdziwy_nowordek_reborn_.html

no ja pokarmu miałam zero , teraz zaczyna leciec ale jeszcze mało , a ściagac laktatorem sie nie da bo sa mega obolałe niestety od masaży.

na tamtym forum wkleiłam zdjęcia małej

już kiedys widziałam te lalki...są boskie

Ja to bym chciała urodzić 17 bo mój gin ma dyżur w szpitalu i jestem do niego umówiona więc by fajnie było ;)
Kasia gratulacje z okazji rocznicy wszystkiego naj naj...

Gosia to moze poprosze kolege o wykrakanie ci porodu co ?

Już mi dziś mój brat krakał - właśnie tą datę nie wiedząc nic o ginu- zobaczymy jak kracze, a kolega madzia moze wspomógł by go z tym krakaniem niech kraczą na dwa głosy :)
Madzia od jakich masaży tak obolale masz te cysie ? Jakies na laktację czy co ? Mi też teraz mało leci mleka 1, 2 krople:(

tak Maciej mi masuje zeby mleko leciało

a mi wcale mleko nie leci.
czasem ciutek siary, ale to ciutek na prawdę i to jak ścisnę sutek...

szczęściara...a ja tu majatek na wkładki tracę ;)

ja na szczescie kupiłam te do prania wkładki, bo inaczej bym naprawdę majątek wydała, od 24 tygodnia mi siara leci, a jak nacisnę to tryska jak niewiem

ja też się do nich właśnie przymierzam

nie wiem wiper jak te jednorazowe wkładki, one bardzo są widoczne przez bluzkę?? pewnie zależy jaką co?? ja mam wkładki aventu 6 szt i wystarcza akurat, są bardzo chłonne i wygodne, nawet już nie czuję że je noszę

to zalezy jaki masz stanik...ja akurat mam wszystkie koronkowe więc pod białą bluzką widac niestety

ja mam też koronkowe no i pod białą, albo bardzo obcisłą i jasną widać, ale jak wychodze to zakładam ciemniejsze bluzki i nic nie widać

ja też nie nosze białych obcisłych ;)

Perełka, Evak i jak jeszcze któraś chętna - przyślijcie mi na maila wasze tel kom, a ja się odwdzięczę tym samym :)

ja dalej czeka az syn zdecyduje sie z nami przywitac ale on jakos sie nie garnie. mam lekkie rwanie podbrzusza czasem boli mnie ta kosc ogonowa dzis troszke boaly mnie uda no i do wc mnie gania ale jakies mega bole czy cos co moglabym okreslic jako skorcze(podobno nie da sie ich nie wyczuc tak bola)to nie mam i juz zaczynam sie obawiac ze byc moze ja ich nie czuje czy cos w tym stylu, kacper tez duzo mniej sie rusza bardziej jakby machal tylko nogami po moich zebrach. jutro mam dzwonic do mojej gin i ma mi dac jakis zel na przyspieszenie ale nie jestem przekonana. w czwartek mamplanowa wizyte u niej i z mezem jak rozmawiamy to chyba jutro daruje sobie ten telefon i poczekam do czwartku - a nóz sam zdecyduje sie wyskoczyc z brzuszka.

gosia a ja juz myslalam ze moze ty nastepna jestes bo to nienormane ze ciebie na forum nie ma:-))
agucha zrobila nam niespodzianke-cudowna niespodzianke:)
madzia super ze sacerek zaliczny ale przede wszystkim gratuluje ze walczysz o pokarm. wielu mamom by sie po prostu nie chcialo a ty dzielnie walczysz do konca gratuluje kochana:)
dziewczyny to ktora nastepna w kolejce?:)
moj maz jak bal sie porodu tak teraz nie moze sie doczekac i kazdy objaw(a wczoraj sie naczytał) z radoscia traktuje i mowi"no to co kochanie rodzimy?:)"

uuuuuuu ja to znowu referat napisalam-wybaczcie:-))
zmykam do wyrka kolorowych spokojnych snow:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry