Widok

~~~WAKACYJNE MAMUŚKI LIPIEC/SIERPIEŃ 81~~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ROZPAKOWANE:

02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
14.06 (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410, 50 cm

2w1:

LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - Laura - HISZPANIA
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipiec - kasia 16 - Niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK

SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA
30 sierpień - Gabi82 - dziewczynka -Natalka- ZASPA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej :)

umieram gorąco.................
ale sobie wybrałam dzień na pranie ciuszków małej nie ma co, schnąć będzie szybko, ale jest duszno i gorąco

Kasia widocznie to magiczne 3s nie działa na wszystkich, a może pij te herbatki z liści z malin , ja już teraz zaczęłam pić ale jeszcze rodzic bym nie chciała teraz

a co to za herbatka?nie słyszałam o niej?
jakiej firmy??

kasia firmy nie ma , normalnie herbatka z liści z malin można kupić w sklepie zielarskim np na tkackiej
jak chcesz to poczytaj o przyśpieszaczach porodu:)
http://umamy.homestead.com/porod.html

PEREŁKA dzisiaj masz wolne?\
a ja chyba ubiorę bluzę, w pracy przyjemny chłodek

no, ogarnęłam trochę chatę. Małżowi dałam wolne - pojechał se gdzieś - pewnie na plażę foczki popodziwiać, bo taki wieloryb jak ja pewnie już go nie kręci. hehe.
wyszłam na moment na balkon i jest taki skwar, że chyba dziś nie ma co opuszczać chaty.
powinnam zrobić prasowanko, ale mam lenia oczywiście. mam kilogram czereśni do pogryzania, więc może skończę dziś czytać język niemowląt - zostały mi dwa rozdziały...

byłam już rano w pracy od 6-10 i mam wolne, ale jutro znowu 10 godzin

a ja niestety wychodze do tego optyka i juz się boję bo jeszcze nie wyszłam a jestem spocona jak szczur

Gosia, weź sobie zapas wody na drogę, bo się ugotujesz

ja zaraz jade na NSt
pisałam do Iwonki ale nie odpisuje wiec nie wiem gdzie leży czy jeszcze na dermatologi czy juz na patologii na Klinicznej

no to gdzie sie skubanice spotykamy ?

ooo... Małżyk wrócił i przywiózł mi Magnuma Almondzika :))) kochany...

aga to mężuś długo tych foczek nie oglądał widocznie woli swojego wielorybka :)
Ja właśnie wrócilam od tego optyka , trochę to trwało ale się udało i już mam okularki i soczewki; bylam w rosmanie i kupiłam dla młodej herbatkę z kopru i z rumianku one są od 1 tygodnia a były w promocji , potem kupiłam sobie dzieciowe czytadła i poszłam na kawkę mrożoną; w m jak mama coś jest na temat oswajania bólu w czasie porodu ale jeszcze nie doczytałam,

mi się nudzi okropnie w domu... grrrr

zamoczyliśmy dziś naszego kocura i wyczesaliśmy z niego mega kupę sierści na balkonie. Teraz jakoś mi tak chudo wygląda bidulek hihihi. Ale już nie mogłam znieść tych kudłów latających wszędzie.

Gosia jak Twoje nowe binokle? mi chyba też ostatnio wzrok siada. tzn. moje słabsze oko - bo akurat mam jedno tylko wybrakowane hehe. Trzeba by się wybrać do jakiegoś okulisty na badanko. Chociaż jak pomyślę o tej kasie, jaką miesięcznie na wizyty i badania puszczam, to odechciewa mi się leźć gdziekolwiek.

kurka, zeżarłam truskawy, czereśnie, deserek budyniowy, teraz na obiadek czekam. a Małż się do kuchni nie garnie, tylko jakieś potwory przed kompem tlucze...

Aga mąż strajkuje? nie chce karmić swojego wielorybka?
Mi troszkę wzrok padł w ciazy ale tylko jedno oko, okularki moga być dostałam je gratis przy zakupie soczewek za 230 zł ; badanie gratis; to ta promocja w vison ekspres czy jak to się tam pisze
Ja niestety musze podnieść swoje 4 litery dosyc odpoczynku musze zrobić obiadek

wrocilam od gina.Moj ''maly''wazy 3450.W 35 tc.Super.Poza tym wszystko oki.To dobra wiadomosc.Ciesze sie bardzo.
agucha to "objadanie" się nieźle mu pomogło i zrobił się z twojego maluszka niezly kolosek , jak tak dalej będzie to urodzi się mały klopsik pewnie tak jak u mnie:) Pewnie jesteś super szczęśliwa że tak u niego dobrze

Agucha WOW!!!!
Moja Młoda to mikrus przy Waszych Klopsiątkach :(((
liczę, że do czwartku coś przybierze...
bo brzuch mi nie rośnie już w ogóle. mierzyłam dziś - nadal metr w pasie...
czy to możliwe, że Ona już nie urośnie???

Jestem bardzo szczesliwa.A z innej beczki,mojemu mezowi ukradli portfel a w nim wszystkie dokumenty,prawko,dowod,dowod rejestracyjny.bilet miesieczny na ZKM i SKM.Ale przed chwilka dzwonil ze portfel sie znalazl,wzieli tylko kase.Jedno szczescie,bo juz mialam nerwa.Wszystko wyrabiac.Ale z drugiej strony po co mu wszystkie dokumenty przy tylku,skoro jedzie pociagiem to dowod od auta mozna zostawic.
Agu nie martw sie ,mi brzuch od dluzszego czasu tez juz nie rosnie,a maly to chyba ze mnie sciaga,chociaz teraz przez miesiac przytylam 3 kg.ale przez 2 miesiace nic nie przybralam.
aga twoja mała jeszcze ma prawie cały miesiąc aby sobie rosnąć, zresztą dzieci są różne i nie ma co się martwić , przynajmniej łatwiej będzie ci rodzić, a vpodobno w ostatnim miesiącu dzieciaczki potrafią nieżle przybrać; aga mężyk zabrał się do roboty , co dobrego dziś pichci

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry