Widok

WĄTEK BEZ ZGRYZOTY-NAPISZ JEŻELI POTRAFISZ COŚ MIŁEGO:)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Życze wszystkim którzy zajrzą miłego dnia i pełno usmiechu zwłąszcza w serduszkach. Jeżeli wam smutno i żle to wspomnijcie sobie najmilszą chwilę w życiu.
Ja np. zatęsknialm za smakiem gumy donald z dzieciństwa:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wczoraj wspomniałam własnie gumy Donald z tymi historyjkami w środku, szkoda że już ich nie ma :)
a ja za kieliszkiem sheridana :D
u nas na wsi była taka knajpka a to przed 1989 więc tylko tam była ta guma mniam...i pepsi ze słomką ale rarytasy.
a mój mąż nie wie co to andruty a za nimi tęsknie :)))
i za lizakami hit ")))
za tęsknię za gumami turbo i napojami w woreczkach ze słomką,które sprzedawali na żużlu, na który zabierał mnie tata jak byłam małą dziewczynką:)
a ostatnio wspominałam jak wyjadałam vibovit jezykiem prosto z woreczka :))
no to ja już uciekam bo synek się obudził i życzę miłych wpisó oczywiście nie tylko smaczów ale udowodnijcie że nie same zgryzoty na tym forum górują:)
Ciekawa jestem czy ponury zajrzy?:)
a kukuruku pamiętacie?
tak,vibovit jedzony prosto z opakowania,zapomniałam o tym:))))
Tak, oranżadki w proszku i pieczący język :))

Ja tęsknię za słońcem.. i za beztroska lat dziecięcych :)

A koleżankom i kolegom z forum chciałam podziękować za wiele życzliwych rad i nie tylko rad i życzyć wszystkiego dobrego, tak samo założycielce wątku :)) Tak na Nowy Rok :)

Pozdrawiam i miłego dnia :)
oj szaleństwa dzieciństwa jak to z koleżankami za chłopakami biegałyśmy i miałyśmy pusto w głowie. Zero myślenia o przyszłości....ale fajnie było
KUKURUKU to jesto nowe cudo z masy kakaowej!!! to był hit :))) Gumy Donald, vibovit itp. - cudowne wspomnienia. A nam kiedyś wkręcano też takie głupoty, że gumy Turbo są rakotwórcze ;))) Pamiętam jeszcze lody z maszyny, ale nie takie jak są teraz. Oranżada w szklanych butelkach, piłeczki z wiórami w środku na gumce (takie niby jo-jo). Skakanie w gumę cała masą ludzi z bloku, od najmłodszego do najstarszego, bez względu na płeć. No i zabawy w chowanego... Ale było cudownie!!! Teraz też nie jest źle :) Miłego dnia, krótkiego piątku, a dłuuugiegi weekendu!!!
Czekolada Ratuszowa - smak, który czuję tylko gdy pomyślę o tej czekoladzie.
a ser z darów ktos pamieta?
kapiszony?
vibovit też pamiętam i to własnie wyjadany językiem z torebki, potem był visolvit :) i takie fajne cukierki kawowe w kształcie prostokąta niestety nie pamietam nazwy - ale to smak mojego dzieciństwa :) ach może i biedniejsze były to czasy, ale zdecyodwanie lepsze, ludzie byli inni, fajnie się wtedy żyło
Ser z darów - to był zmak :) Te wielkie bloki sera, szok i ten zapach, teraz chyba takiego nie ma, albo wszystko inaczej smakuje :)

A granie w gumę na przerwach w szkole to był hit :) i spódniczki lambadówki :DDD
o visolvit to było coś ;-)
a ja pamiętam jak mama codziennie jak szłam z nią do sklepu dawała mi uwaga uwaga ;-) 1000 zl na lizaka chupa chups !!! ;-)

pozdrawiam wszystkich
a obok mojego domu byla butka z lodami i galka kosztowala 1000zł :) królestwo za gume donald!!!!!!!!!
oj tak w gumę asakra była na paszkach albo jedna nóżka;)
a chleb z wodą i cukrem jejku teraz bym tego nie przełknęła

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry