Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***162***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NOWY

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DZISIAJ JA SIE ZACZAILAM HI,HI

image
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

image

image

Elfik czyżby mężuś na weekend wracał,ze taki uśmiech?

image

i nikt mi nie odpowiedział :(( znowu
wczoraj przyjechał :))))) zmoknięty jak kura i zmęczony jak kawka :)))) ale cały i zdrowy :))))

miał tam potworne warunki, nawet nie mieli wody, żeby się umyć i osuszyć ubranie :/

z powodu deszczu odwołali to na razie :))) bo bali się, żeby żołnierze nie zachorowali :/

image

image

Rybko pomogłabym, ale nie znam się :/

image

image

Ale fajnieee Ci ;) Ja jeszcze do jutra sama :( Ale mi wczoraj mężuś niespodziankę zrobił bo mi napisał smsa z Rygi, a się wogóle nie spodziewałam bo myślałam ze się nie będzie odzywał :))))

Kurcze, a bank milczy... denerwuje sie

image

a moje kochanie jutro leci do Helsinek i bede tu samiutka :(

image
image
Rybka a o co pytałaś?

image

w poprzednim wątku dla zapracowanych pytałam o fryzurkę :(
ja od dzis mam gości, jutro i w niedzielę ide sama "w gości" ...i tak od kilku tygodni co weekend. Chciałabym w końcu odpocząć.....
Rybka ja zawsze marzyłam o długich kręconych włosach-ale niestety,nie można mieć wszystkiego, najlepiej idź do jakiegoś fryzjera i spytaj jak on/ona by to widział/a

image

Rybka, ja też mam kręcone włosy. Codziennie je prostuję - chyba,że nie mam czasu to chodze w tych swoich kędziorkach ;-) Niestety prostowanie nie sprzyja temu,że włosy wyglądają na zdrowe... Może lepiej idź do fryzjera,żeby Ci zrobiła taką fryzurkę aby w loczkach było ładnie i abyś nie musiała się codziennie męczyć :) Mi się raz udało :) Każdy kolejny wypad był niewypałem,dlatego teraz zapuszczam włosy, bo wtedy mam najmniej z nimi kłopotów.
Pozdrawiam
Ola

wybieram się do salonu mmegi i mam nadzieję, ze tam mi coś fajnego wyczarują, bo o długiego czasu nosze tak samo włosy...i czuję że czas na zaminy. Dzieki :))
Rybka, nie daj się tylko namówić na trwałe prostowanie! Efekt jest fajny,ale jak włosy odrastają to odrastają kręcone i wygląda się jak półdupek zza krzaka ;-)

echo echo ;) Dziś mi oczy wypadną od tego komputera... Nie ma co robić... ratują mnie gry on-line ;/

No i chyba wszyscy na weselnik pouciekali

image

Dominika, bo tam się jakaś bezsensowna (moim zdaniem) afera zrobiła i się laski, kurcze mocno zaangażowały ;-)

nie nie!! nigdy w zyciu bym tego nie zrobiła..poprostu lubię moje włosy kreciołki. Mam tylko chęć na zamianę no i podobaja mi się grzywki, ale nie wiem jakiego "rodzaju" i jak to bedzie sie komponowac z lokami
no własnie widzę...

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

do góry