Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***23***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowiuśki ;)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no nieźle

image

teściowa z teściem się za mną stęsknili :/ dzwonili do mnie po kolei, że się do nich nie odzywam, że chyba o nich zapomniałam :) widziałam się z nimi w zeszły weekend :) więc jestem miła i jadę dziś do nich, mam powód - przenocuję, bo mam w weeken szkołę, a z domu mam kiepski dojazd :)))

image

image

kurcze, smiejcie sie smiejcie ale nasze córy też mogą tak wyglądać w przyszłości....

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,30762,sortuj,t,st,sex,pozycja,96,Cindy_salsa
jak mi sie ciastka bakaliowe upieka to lece wyslac nasze karteczki swiateczne - moze coc raz zdaze z nimi na czas bo zawsze dochodza po swietach ;)

asia1980 nie kracz!!!! chyba zamknelabym dziecku lodowke na klucz

Elu to ty przykładna synowa jesteś:)

image

micka chipsy są poza lodowką:)

image
prawda..... kurcze.... od malego trzeba dzieciom wpajac odpowiednie zasady zywieniowe.... ja mam zamiar tak wlasnie wychowywac swoje dziecko - slodycze ewentualnie raz w tygodniu, w niedziele, tak to ewentualnie jakies owoce suszone..... sama chipsow nie jem wiec tu nie bedzie problemu :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

do góry