Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 338****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to wreszcie ja założę jakiś wątek :)

nowy, weekendowy :)

(a ja znowu pracuję ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny nie chorować, ja profilaktycznie łykam codziennie rutinacea i jak narazie przeziębienie mnie nie dopada.
Niezapominajka ja też się żadnemu "blue monday" nie daję i uśmiech na twarzy mam :))
2,5h do końca :)
u mnie Rutinacea leży w szafce, zapominam łykać =/

Ja jak zwykle, całe żarełko wsunełam i głodna jestem :)
Nie moge doczekać sie obiadku :P
Caes. jak twoja dieta?
A ja w końcu zgłodniałam i idę do sklepiku, tylko czy tam jeszcze o tej porze coś do zjedzenia będzie?

Caes.ja Rutinacea i Capivit A+E mam na blacie w kuchni i rano +wieczorej łykam :)
Oj ja tez zawsze zapominam o tabletkach :) bellise łykałam przez tydzień, a juz potem co drugi/trzeci dzień jak sobie akurat przypomne :)
Kropusia, baaaardzo powoli, ale do przodu, że tak powiem ;))) Wróciłam do kręcenia kółkiem i walczę codziennie przed obiadem po 30 min., odstawiłam słodycze (a przynajmniej staram się mocno je ograniczać) i czekam na plasterki odchudzające (hmm...), mam nadzieję, że przyjdą w tym tygodniu, to się nimi obkleję i zobaczymy, może do ślubu jakiś efekt będzie... ;)

capivit a+e mam zawsze przy sobie, noszę go w torbie, razem z tabletkami antykoncepcyjnymi i łykam o tej samej porze :) a witaminki leżą w szafce, bo dzielę się nimi z Lubym (on oczywiście też o nich nie pamięta) i przez to zapominam o ich istnieniu =/ ale jak wrócę do domu, to łykam natychmiast! pod warunkiem, że nie zapomnę :P

gdybym miała te tabletki na wierzchu byłoby łatwiej, ale niestety kot by mi je zjadł :)

No tak, przed kotkiem trzeba chowac leki, żeby mu nie zaszkodziły.

A ja właśnie zjadłam mini pizze i teraz mam wyrzuty sumienia, ale co tam na głodniaka nie da rady pracować ;)

Plasterków wybielajacych jeszcze nie zaczęłam stosować, jakoś nie mogę się zmobilizować.
2h

ja zostawiam komputer, biurko, papiery i uciekam na kawke i ciasto imieninowe kolegi z pracy :)
mmm... ale Tobie fajnie Niezapominajka :) smacznego! :)

chyba mnie dopadł ten monday :(zresztaod dluzszego czasu mam nieciekawy humor, no ale...

jak dobrze, ze niedlugo koniec. dzis ladujemy u mamci na obiadku:)
1,5h

1h
ale chyba sama zostałam :)

Ja jeszcze jestem :), ale tylko 15 mniut i zmykam :)
ja jestem, jeszcze 1h...i do domciu.
ja jestem, jeszcze 1h...i do domciu.
cześć ja zaglądam na chwilę :)

Niezapominajka, my przyjmujemy kolędę, choć tak jak pisałam w innym wątku ostatnio się nie udało, bo ksiądz przyszedł za wcześnie i jeszcze byłam w pracy.

ja też miałam przygotowane 20 zeta w kopercie, moim zdaniem to ok, szczególnie od młodych ludzi z kredytami na głowie hihihi
zresztą nie czuję się związana z moją parafią, bo jeździmy do Dominikanów w niedziele na mszę, więc tym bardziej...

miłego popołudnia Dziewczyny jak tu potem zajrzę już Was pewnie nie będzie :)

aha, ja też nie pamiętam nigdy o tabletkach ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry