Widok

...:::WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 352:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM SIE WIECZORNIE

i otwieram nowy watek .
niestety chyba bede musiala pozegnac sie z wami, bo nie bede miala czasu w pracy siedziec, bo zmieniono\nam siec internetowa na tylko wewnetrzna w pracy, wiec nie bede zagladac w ciagu dnia w ogole.

ale wieczorkiem jak najbardziej, a 30 brzuszki wykonane...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kropusia - no świetnie, że choć raz dotarła hehe :)

Ja wczoraj uporałam się z większością roboty, więc teraz sobie poszperam na allegro w poszukiwaniu kiecki na te niechciane poprawiny :)

Ja w sumie też powinnam się za kiecką na "następny dzień", chociaż nie mamy poprawin, rozejrzeć, ale chyba najpierw w szafie poszperam i może obejdzie się bez zakupu nowej :))
Dziś się dowiem, czy buty, które sobie upatrzyłam wcześniej w końcu dotrą do sklepu :)
my niby też nie szykujemy imprezy a`la drugie wesele, tylko spokojny obiadek... mam nadzieję :) kieckę w szafie jedną mam, jest świetna, ale byłam w niej na weselu u kuzynki, więc na swoje poprawiny jej nie założę :) sprzedam i kupię inną :)

U mnie tez podobny problem, że w kieckach byłam na ślubach kuzynek, kuzynów więc pewnie trzeba będzie coś w sklepach upolować ;)

A teraz przerwa na śniadanko - lekki serek wiejski :)
Ja na dodatek mam bzika na punkcie kiecek z kolekcji japan style - bardzo mi się podobają, a w 90% dostępne sa rozmiary na jakieś malutkie, filigranowe kobietki :) moja pupa w nie nie wejdzie :P

Ach bo oni szyją dla Japonek, a wiadomo to bardzo filigranowe osóbki ;). My Europejki ;) jesteśmy zdecydowanie innej budowy :)
Zgadza się, ja nie mam nadmiaru w biuście, ale kupiłam taką kieckę i nawet na mój biust było tam za mało miejsca ;) Ale na szczęście niektóre są z rozciągliwego materiału i pięknie się dopasowują :) Właśnie z tej kolekcji miałam kieckę na weselu kuzynki :)

Jakaś nieobyta jestem bo pojęcia nie mam co to za sukienka.
Szef pojechał i na 99% już do pracy nie wróci - jupi :))
Połowa :)
Kropusia, zerknij na allegro :)

A to link do mojej :)
http://szafa.pl/uploads/clothes/d101/104018/1229509497.jpg
http://szafa.pl/uploads/clothes/d101/104018/1229509628.jpg
http://szafa.pl/uploads/clothes/d101/104018/1229509636.jpg

Bardzo ładna sukienka :)
tylko nie ma tego czegoś a`la szary kwiatek hihi ;) fajnie się w niej czułam :) o dziwo, bo nie lubię kiecek :) no ale ona już skończyła swoją karierę po jednym założeniu hihi ;)

ładniusia ale w rozmiarze 42 takich nie robią.
st tzw. free size, bo materiał rewelacyjnie się rozciąga i wierz mi Kropusia, że jak ja w nią wlazłam, to chyba każdy wlezie ;))

na początku zdania miało być "to", a nie jakieś dziwadło :)

3,5h do końca

no tak ale w takim mocno przylegającym ubranku dobrze widać mój a'la ciążowy brzuszek
ja wciągnęłam na siebie obciskające brzuch gacie :D

31 listów w pocztową książkę nadawczą wpisane i teraz śmigam na pocztę. Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chcę ;)

Bielizna wyszczuplająca jest super :))

2,5h do końca :)
1,5h

Caes. pod koniec dnia to chyba tylko my dwie zostajemy na forum ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry