Widok

...:::WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 352:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM SIE WIECZORNIE

i otwieram nowy watek .
niestety chyba bede musiala pozegnac sie z wami, bo nie bede miala czasu w pracy siedziec, bo zmieniono\nam siec internetowa na tylko wewnetrzna w pracy, wiec nie bede zagladac w ciagu dnia w ogole.

ale wieczorkiem jak najbardziej, a 30 brzuszki wykonane...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć Izulucha :)
coraz więcej nas zaglądających wieczorem - ja tak od początku mialam w niektóre dni, Niezapominajka, teraz Ty - może się na nocne wątki przeniesiemy hihih ;)

a tak powaznie, to szkoda, że tak będziesz miała...

kurcze zazdroszczę Wam tych brzuszków, ja czekam na wiosnę, żeby na rowerze zacząć jeździć - to jeden z niewielu sportów, które faktycznie lubię...
dzień dobry!

zaczynam się obawiać, że nasz wątek w ciągu dnia zacznie znowu powoli znikać na dalszych stronach... :(

Ja się tylko przywitam i wracam do pracy.

Mam nadzieję, że jak uporam się z jedną sprawą to zajrzę.

Zajrzyj na pocztę Caes. :)
Cześć :)

Wczoraj "nagle" zniknęłam z forum bo musiałam jechać z moim psiakiem do weterynarza,na spacerze zaatakował go inny pies. Ogólnie nie jest wesoło, ma rozciętą powiekę, poszarpaną rogówkę itd. Martwie się strasznie, ale najważniejsze że nie trzeba operacji oka robić. Dostał leki, płyn i maść do oka no i na kontrolę co drugi dzień.
Sorki, że się wyżaliłam, ale nie mogę przestać o psiaku myśleć. Mam nadzieję, że będzie ok i zostanie mu tylko blizna.
Kasia, to straszne... Mam nadzieję, że piesek się z tego wyliże i szybko dojdzie do siebie, a co do psów puszczanych bez smyczy i bez kagańca, wypuszczanych z posesji luzem... nic nie napiszę, bo dostanę szału! Bardzo, bardzo drażni mnie ten temat i głupota ludzi!

Kropusia, już zaglądam :)

Godzinka za nami

A nasz wyjazd stanął pod znakiem zapytania...

Musi z tego wyjść, tylko się biedaczek nacierpi niestety. Wykorzystuję już jednak swoją chorobę i po schodach sam nie zejdzie, do samochodu sam nie wskoczy,sprytne te zwierzę ;)

Pewnie przez warunki pogodowe zastanawiacie się nad wyjazdem?
cześć !

kASIA trzymam kciuki za zdrowie pieska, ob się wylizał z tego !:)

ja wczoraj też w pracy nie miałąm czasu już zajrzeć na forum, a po pracy mój nadal podły nastroj nie przeszedłi Mąż wymyslił pojscie na drinka na miasto, ale to też niepomogło :( w ogoleniemogę uwierzyć, że to juz koniec karanawału, i we wt ostatki !!
Kasia, ale masz spryciarza! :) Zwierzęta to cwane bestie :)
Luby się wystraszył warunków pogodowych i nie chce jechać, ja to rozumiem, to koszmarny kawał drogi, a pogoda naprawdę wyjątkowo fatalna na taką trasę. Ale wiem jak zareaguje teściowa - będzie niemiło. I to przed samym ślubem. A po co nam to... cholera. I nie wiadomo co robić.

Kropusia - teraz Twoja kolej - sprawdź pocztę ;)

Zakochana, a u Ciebie czemu tak kiepsko z humorem?

Caes. może lepiej rzeczywiście odłożyć ten wyjazd, tym bardziej że cały czas straszą opadami śniegu, a jednak do Niemiec kawałek drogi jest. Teściowa powinna zrozumieć;)

Właśnie Zakochana co z tym nastrojem ?
No właśnie cały problem polega na tym, że teściowa nie zrozumie ;) Dla niej nie ma rzeczy niemożliwych. To szalona kobieta, dla niej nie byłoby problemem jechanie w trasę w taką pogodę. Poza tym mieliśmy kupić Pawłowi garnitur i wszelkie do niego dodatki =/ I dupa =/

Uparta z niej kobieta ;)
Caes. jak nie w Niemczech to w Trójmieście garnitur dla Pawła kupicie :) Nas też to czeka, jak do tej pory to obstawiam Vistule :)
Garnitur miała Pawłowi kupić właśnie teściowa :) Sama się zaoferowała, głównie dlatego mieliśmy tam teraz jechać, bo są genialne przeceny i nowe kolekcje. A gust ma świetny, więc na pewno ubrałaby go od stóp do głów rewelacyjnie :) A jak się obrazi to nic z tego nie wyjdzie =/

Mała przerwa - a co zasługuję:)

Kasiu trzymam kciuki na psiaka.

Caes. a czy samochód to jedyna możliwość. Ja takiego posiadać nie zamierzam i świetnie sobie radzę w podróżowaniu. W ogóle podziwiam, bo ja w dalekie trasy to zawsze bałam się jechać samochodem.
Dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków za mojego psiaka :))

Właśnie Caes. a może samolot lub pociąg zamiast samochodu?

Niestety na dzień dzisiejszy samochód to już jedyna możliwość. Paweł się uparł, że chce jechać autem (ale wtedy jeszcze śnieg nie sypał), potem zmiękł i stwierdził, że może jednak samolot, ale biletów na termin w jakim mielibyśmy lecieć, już nie było, dzisiaj, na dzień przed wyjazdem na nic nie dostanie się biletów i błędne koło - wracamy do auta :)

Tak też sobie pomyślałam, że pewnie nie ma już biletów.

Wiadomość dotarła:)

Kasiu będzie dobrze, musi być.

Wracam do papierków.
No tak, przecież planowany wyjazd to już jutro, gapa ze mnie ;)
Póki co nie pada śnieg.... dla odmiany wieje i to tak, że można głowę stracić :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry