Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
papapa dziewczęta - milego weekendu:))

my jeszcze 2 godzinki i do domciu:))))))
Papa, miłego weekendu :)
A my jakoś wytrwamy do 16:)
Kasia - jeszcze tylko 1,5 godzinki:))))
damy radę...:)
ja juz nie mnoge wytrzymać, wiercę sie na krześle jak potłuczona, chciałabym juz do domu!!!!
Pewnie,że damy radę :)))
Kaś ja już wiercenie na krześlę mam za sobą ;).
ja też się wiercę - czekam weekendu - jeszcze 1 GODZINA!!!!!!! :)))
ja wlasnie wrocilam z lunchu i tez ciezko mi wysiedziec...a tu jeszcze niecale 2h.

ja mam obraczki matowe z blyszczacymi po krawedziach, generalnie sa matowe i jest ok, nic sie nie zmienilo, ja nosze do pracy, moj maz nie nosi, bo bezpieczniej jest bez, a i tak nie niszczy. aha i mam biale zloto, ale nie rodowane, a podroz poslubna tez mielismy: 3 tygodnie w NZ. i wlasnie minal rok kiedy tam bylismy i teskno nam za tym krajem...ach na wspomnienia sie zebralo...
:))
Ja już się z papierkami na dziś uporałam więc jeszcze ok.15 minut i rozpocznę weekend :)
Miłego weekendu :)
Do poniedziałku, papa :))
Pa Kasia, Tobie rownież miłego weekendu.
Ja też się powoli żegnam, dzisiaj uciekam nieco wcześniej.
papapap Kasia
MIŁEGO WEEKENDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też już się urywam:)))

trzymajcie się dziewczyny - wiosny życzę:))
pa pa dziewczyny...

milego weekendu
hej hej a ja wróciłam ze szkoły i siadam do tłumaczenia, bo muszę jeszcze dziś wysłać...

Dziewczyny jak nie byłyście we Wrocławiu to koniecznie tam jedźcie!!! :) jak tylko będziecie mogły :)
piękne miasto, moje ulubione z polskich miast. Kraków wiadomo, że cudowny, piękny, pełno niezwykłych miejsc, ale Wrocław ma do tego taką świetną, radosną i otwartą atmosferę, przynajmniej ja się tam tak zawsze czuję :)

ja mam Polskę zwiedzoną wzdłuż i wszerz dość konkretnie, natomiast mój Luby mniej i teraz z nim odwiedzam niektóre kąty po raz kolejny... :)
hejka - właśnie wróciłam z pracy - trochę się ponudziłam:) muszę przeczytać wcześniejszy wątek... my w podróż poślubną pojechaliśmy do Hiszpanii i Maroka - bawiliśmy się tam miesiąc... obrączki też mam z białego złota i matowe- także powstałych rysek nie widać :D
ja mam pierścionek zaręczynowy z białego złota, obrączki będą złote - będę miała kolorowe łapska :))

w wątku cisza - a więc nastał weekend :)

no wysłałam pierwszą część tłumaczenia :))

ja mam pierścionek z łączonego złota, białe z żółtym, wolałabym cały z białego, ale mój Luby chciał, żeby było trochę tradycyjnego żółtego :) zresztą wybrał mi tak śliczny i pasujący do mojego gustu pierścionek, że grzechem by było narzekać ;)
obrączki mamy z białego złota matowego z taką cieniutką niteczką żółtego w środku - z tego samego powodu - miało być odrobinę tradycji ;) ponieważ jedno i drugie jest łączone, to byłoby "za dużo szczęścia" na jednym palcu ;) noszę więc obrączkę na prawej ręce, a zaręczynowy na lewej...
Jadwisia, musicie mieć śliczne obrączki :) Też chciałam coś w tym guście, ale niestety Luby upierał się przy tradycyjnych ;) Niech mu będzie :P Jako, że kolory będą 2, to chyba też będę nosić zaręczynowy na jednej, a obrączkę na drugiej ręce

spróbuję wkleić zdjęcie
image
oj niewiele widać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry