Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niezapominajka - miałam Tobie jeszcze napisać, że po pierwsze to dziękuję za pamięć hihi ;) a po drugie - nie jestem na bieżąco i nie wiem jak sytuacja z pracą, ale jeśli bez zmian to zaciskam kciukasy, by znalazło się to, czego szukasz :)

Witajcie dziewczyny ja właśnie zjechałam do rodziców bo leje jak scebra... dobrze że choć trzy dni były w miarę ładne, nasadziłam i napieliłam się jak dzika, wszystko u mnie pięknie kwitnie, nawet czereśnia ma już mnóstwo biełego kwiecia - bajka :) pierwszy grilek zaliczony wczoraj popołudniu z rodzinką

Pusia wariowała na dworze cały czas, hasała jak dzika więc dziś padnięta jak mops, na dodatek wytarzała mi się wczoraj gdzieś i cuchnie gównem, wyprałam ją ale nic to nie dało, gdzie ona była to ja nie wiem!? :)

Blaneczka śliczna!
cześć Caes! :)
bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :) że trzymasz kciuki, wiem :) i też dziękuję.
fajnie, że zajrzałaś - oj mogłyby te stare dobre czasy wrócić, ja nie miałabym nic przeciwko.

a tak w ogóle, jak już wywołałyśmy z kolei Niezapominajkę do tablicy, to praca pracą, ale ja się od jakiegoś czasu chcę zapytać, i stale zapominam, jak przygotowania do ślubu??? :))

a Blaneczka jest słodka, a na żywo jeszcze słodsza, wiem, co mówię ;))
Witam wieczornie :)
No i jak zwykle wolne za szybko minęło :(
Caes jak miło, że w końcu do nas zajrzałaś, aj tęskno mi za starymi czasami...i też bardzo liczę na to, że jeszcze powrócą...
Jeśli chodzi o moja pracę to już nie opiekuje się dzieckiem, znalazłam inne zajęcie, ale traktuje je przejściowo, ciągle szukam czegoś konkretnego...
Ślub...jaki ślub? :P Nie wyobrażam sobie być żoną, hehe...a tak poważnie to narazie jeszcze nie wiemy, mamy pewne plany dotyczące założenia rodziny i wtedy tez pomyślimy o ślubie, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość.
Jadwisiu, a ja Tobie dziękuje za miły opis pod zdjęciem na nk :*
pfff kłamałam ;)))))
"pewne plany", to brzmi frapująco ;)
Jadwisia nawet nie przypuszczałam, że ten opis mógł byc szczery :), ale z grzeczności wypadało podziękować, a jak mój M. się zapytał od kogo ten opis, to nawet mu powiedziałam, że to od takiej jednej zołzy..kochanej :P
no... dla takiej innej zołzy - też kochanej :)
Zmykam już z kompa, idę pod prysznic i do łóżeczka, bo jutro trzeba wcześnie wstać do pracy :/
Ale pocieszające jest to, że niedługo weekend hehe :P
Dobranoc :*
noooo o jeden dzień bliżej :)

dobranoc!
podbijam Wam dziewczyny :) ja już za 30 minut wyruszam na SKM :D pogoda do d.... niestety

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Cześć koleżanki

Ostatnio moja aktywność ograniczała się do "dzień dobry". Tak to jest z tą moją pracą, że jak nawet uda mi się wejść na stronkę to i tak zaraz muszę ją zamykać i nawet nie dam rady niczego przeczytać. Nie zauważyłam nawet zniknięcia Caes. ...
Dopiero dziś rano...
Caes. nie wiem co się stało, ale obawiam się, że bez Ciebie ten wątek upadnie.
Hej dziewczyny ;)

no widze, ze stara kadra sie odezwała ;) Pozdrowienia dla Was dziewczyny i wpadajcie częściej :D
Miłego dzionka zołzy :P
czesc dziewuchy....ale mi sie nic nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....tragedia............. :( dobrze, ze jutro sroda, potem czwartek i piatek i znowu wolne :D
cześć; ale kijowa pogoda, a ja dziś sama w pracy :)
Cześć!

Karollla, rozbrajasz mnie! ;D

Caes, nie znam powodów Twojego odjścia od wątku, ale bardzo miło, że zajrzałaś do nas! Mimo wszystko zaglądaj CZĘŚCIEJ, bo jak widzisz wszystkie tutaj za Tobą tęsknimy (za Kasią też, oczywiście!)! :)) Pozdrawiam Cię/ Was i buźka! :*
No to przywitam się i ja :), ta ze starej ekipy ;)
U mnie wszystko ok, miałam co prawda trochę gorszy czas ale jest już lepiej.
Cieszę się, że nasz wątek nie zginął. Ja postaram się do Was zaglądać częściej :)
Izulucha Blanka jest śliczna, rośnie jak na drożdżach:), dobrze że badania wyszły super.
Silje dzięki za miłe słowa :)
Piszę trochę bez ładu i składu bo praca już czeka.
Pozdrawiam Was serdecznie:)
no to dzisiaj też się witam ;)

Kropusia, no ładnie, MOJEGO zniknięcia nie zauważyć??? wstyd! ;)))

zniknęłam, bo się pozmieniało bardzo mocno. ale kiedyś już tak było, Kropusia, na pewno to pamiętasz. a potem wszystko wróciło. więc może i tym razem wróci? ;) a myślę, że beze mnie wątek da sobie jakoś radę ;)) nowe koleżanki dzielnie go podtrzymują ;)) i kilka starych zołz jeszcze od czasu do czasu podpisuje listę obecności ;)

ja dzisiaj jeszcze mam wolne :) więc... idę sprzątać ;) miłego dnia

witam i ja:)
Na dworze jest ślicznie a ja na urlopie:)
oj Mar-chew to tylko pozazdrościc urlopu i pogody z resztą tez..u mnie szaro buro ;/
a urlop dopiero w sierpniu...ehhhh..no ale ktoś musi pracować, żeby inne zołzy mogły odpoczywać :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry