Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak przedszkole wybrane?
jestem :)
:)

Ciśnienie chyba spada, jestem mega śpiąca, poza tym boli mnie głowa...
i ja..
Chyba sie na jedno przedszkole zdecyduje, ale mama mi podpowiedziała żeby jeszcze sie przejśc i na spokojnie obejrzeć i wtedy zdecydować. Ale teraz juz mi sie szala przechyla w kierunku jednego.
dziewczyny byłam dziś z moją Pusią u lekarza bo coś jej narosło i mąż mnie molestował już od dawna żeby to sprawdzić... okazało się że to gruczolak, rak piersi - musimy usunąć jak najszybciej, rokowania podobno dobre, operacja za tydzień...
Witam
Ale dziś ciepło fajnie, szkoda, że zapowiadają deszcze na weekend :/, oby prognozy się nie sprawdziły.
Karolinka mój piesek też miał raka sutków i miała operacje we wrześniu zeszłego roku (usunięcie całej listwy mlecznej), niestety miesiąc temu nastąpiły przerzuty na płuca i kręgosłup, jak to się zakończyło wiecie ;(. A piesek mojego kolegi miał to samo i po operacji żył jeszcze bardzo długo. W wielu przypadkach to rak niezłośliwy, niestety u mojej księżniczki tak nie było :(
Witam się z Wami,

Karolinko, kurczkę przykro mi strasznie.

Pamiętam jak Pusia do Was trafiła i jak się cieszyłaś, że jest.
Trzymam kciuki za Twojego pieska!
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Karola, pies mojej siostry też miał raka piersi. Miała 2 operacje i żyła po nich jeszcze dłuuugo ;-). Także głowa do góry.
Dobrze, że to zauwazylaś i że działasz w tym kierunku!
dzięki za wsparcie, w sumie to ja jestem wyrodna pani bo sprawe bagatelizowałam, to Mariusz mnie naciskał na wizytę u weterynarza, on strasznie jest za Pusią... fajna fotka co?

p.t. "lubię oglądać TV"

image
słodka Pusia :) Napewno wszystko się dobrze skończy i jeszcze długo będziecie się sobą nawzajem cieszyć :)
heloł :)

Kaś, super, że udało się z tymi miejscami w przedszkolach! a jak z lokalizacją w tych alternatywnych miejscach?

Karolcia, trzymam kciuki za Pusię, fotka boska, na pewno zabieg się uda i Pusia będzie zdrowa jak ryba :)
Witam piątkowo :)
Zajrzałam do Was przed praca jeszcze, bo chciałam Wam życzyć pogodnego i udanego weekendu majowego :*
Oby dzisiejszy dzień w pracy minął szybko i bezproblemowo :), pa.
niezapominajko i Tobie też udanego weekendziku :) w Rumi super ciepło, po raz pierszy ubrałam w tym roku jasny garniturek do pracy i jasne szpilki hi hi wczoraj byłam taka przybita, Mariusz także bardzo, ale musi być dobrze przecież, prawda?

dziś jedziemy do siebie na wieś, Pusia będzie do woli biegać przez cztery dni, a ja będę sadzić i grzebać w ziemi :)
Cześć, ale wczoraj ciepło było- lato normalnie. Dzisiaj troche hmury - mam nadzieje, że sie rozpogodzi.
Jadwisia, jesli chodzi o lokalizację przedszkoli to są w miare blisko. Codziennie jeżdżę do pracy do Gdańska wiec będe go podwozić. Gdybym miała jechac komunikacja to troche gorzej, no ale jakos muszę sobie radzic.
oczywiście chodzilo mi o *chmury
witam koleżanki:)
Jutro jeszcze do pracy i mam tydzień laby:) I planuje się obijać przez cały tydzień!
hejjka :) fajna fotka piesiulkka :) :) no to jeszcze tylko pare godzin w pracy i mamy weekend :) huraaaa
Cześć!

Karolina, trzymam kciuki za Pusię! Będzie dobrze! :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry