Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj Sijle to smutne..ja wczoraj musiałam sie zwolnic z pracy bo przez Bromek nie mogłam normalnie funkcjonowac ;/ dzisiaj jest juz lepiej..ale za to boli mnie gardło i mam zatkany nochal...to pewnie przez Was...zaraziłyscie mnie zołzy...macie takie moce, ze nawet przez ekran to działa hihi
Cześć!

A pewnie, że zaraziłyśmy! Wszystkie do okoła kichające, a Tobie niby miało się udać?! O niee! ;D

Też ostatnio badałam prolaktynę, bałam się że będzie za wysoka i będę musiała przyjmować leki na jej zbicie - koleżanka opowiadała, że koszmarne jest po tego typu tabsach samopoczucie... Wiadomo każdy organizm inaczej reaguje, ale ja tam wole brać wszystko pod uwagę! :)

Mam nadzieję, że się oswoisz ze swoimi lekami! Będzie dobrze! :)
Wiedziałam, ze mnie nie oszczędzicie :P

Tez mam nadzieje, ze sie mój organizm do nich przyzwyczaji ;)
Myślalam, że będzie gorzej - a tu, kilka kichnięć w stronę monitoru, i proszę gardełko już Cię boli! :) A te zatoki i bolącyzatkany nos, to pewnie od Caes! :) Hehehe

Mi lekarz kiedyś mówiła, że zazwyczaj etap przyzwyczajania się trwa do 2 tygodni...
ola Boga 2 tygodnie ??? to mnie załamałaś.. ja dopiero 4 dzien biore ;/

nastepnym razem prosze się nie dzielić wszystkim co macie ( choróbska) hihi
Do 2 tygodni maksymalnie :) Nie martw się, będzie dobrze - sama pisałaś, że dzisiaj jest już znacznie lepiej, więc głowa do góry! ;))
ha zobaczcie jaki mam ladny suwaczek dzis.
jezeli nie sledzicie starajacych sie to Karolina ma dzis IUI wiec trzymamy kciuki.
hehe..no rzeczwiscie fajny suwaczek !
Hehe, Walerko, fajny suwaczek!

No to, trzymamy kciuki za Karolinę!!
jenki jakie Wy zapracowane jestescie ;P

jeszcze przeszło godzinka w pracy a potem śmigam z moim chrzesniakiem do lekarza bo też go jakies choróbsko dopadło ;(

ale sie cieplutko zrobiło jupi ;)
Witam w ten piękny dzień :)
Dla wszystkich wątkowych mamuś najlepsze życzenia...
Przy okazji takiego dnia Jadwisiu, Asiek, Walerko, Karolinko życzę, abyście w przyszłym roku również obchodziły ten dzień z dzieciaczkami w brzuszkach lub już na świecie :)
Pozatym dziewczyny zakazuje chorowania!!! Odziwo ja sie trzymam jeszcze dobrze i ciesze się z tego, bo mnie zawsze pierwszą gardło i zatoki łapały, a teraz wszyscy wkoło chorzy, a ja póki co zdrowa :P
Jadwisiu udanej zabawy na koncercie :*
Izulucha czekamy, aż napiszesz kiedy dokładnie będziesz w Polsce. Może jak szybciej ustalimy termin to bedzie więcej czasu na dostosowanie się i więcej zołz się pojawi.
Marchew co u Ciebie dawno sie nie odzywałaś? Masz zamiar odwiedzić Trójmiasto w najbliższym czasie?
oo niezapominajko dziekuje bardzo ;))) tez mam nadzieje, ze w przyszłym roku to będzie moje świeto ;)

Dokładnie dziewczyny spróbujmy ustalić jakiś termin zlotu zołz ;P
Cześć!

ciekawe czy przed moim wyjazdem się wszystkie zołzy zbiorą? :P
Cześć!
Silje, a kiedy Ty wyjezdzasz i na jak dlugo?
Za 3 tygodnie, no maksymalnie 4... A na jak długo? Parę lat, jak nie na stałe - zobaczy się w praniu ;)
No co ty??? Ale numer! A gdzie jeśli mogę zapytać? Mam nadzieję, że będziesz mimo wszystko w wątku?!

No to koniecznie musimy się spotkać. Tylko tak jak pisałam wcześniej, Iza przyjeżdza 28.05, 30.05 ma chrzest córeczki. Ja nie mogę na pewno się spotkać między 2-6 czerwca bo wyjeżdżam na długi weekend.
Teraz pytanie jaki termin byłby odpowiedni dla wszystkich?
UK :) Haha, postaram się zaglądać! ;) Szczerze mowiąc jakoś nie chce mi się tam jechać (Uwielbiam Trójmiasto!), i im bliżej wyjazdu tym bardziej się stresuję :)

Ja postaram się dostosować...
hello,

sledze wasz/nasz watek, tylko brak czasu na pisanie?

Silje, gdzie ty przeprowadzasz sie, oczywiscie razem z mezem?

Michalowo, jutro odezwe sie do ciebie popoludniwo- tzn.zadzwonie itp?

ja zostaje do 19 czerwca, wiec jest szmat czasu czyli po 06.06 itp...

a ja mialam pierwszy dz.Matki wczoraj, mamusia sama sobie zrobila prezencik itp, ale rok temu w dzien matki mialam pierwszy scan, strasznie to wszystko takie symboliczne...

Ja-dwisiu, milego koncertu, na pewno bedzie super i zazdroszcze powoli...

ach duzo napisalabym, ale Blanka wymaga juz uwagi, moje dziecko jest nadpobudliwe hihi,i chce bawic ze mna...

Nizapominajko, koniecnie trzeba spotkac sie hihi
Wow Silje, jakie zmiany :) nie stresuj się, do Trójmiasta na szczęście samolotów lata sporo, zawsze możesz na weekend przylecieć, jak Cię tęsknota ogarnie :)
Przeprowadzamy się razem z mężem (u nas opcja wyjazdu osobno raczej nie wchodzi w grę :))... Bedziemy mieszkać w Dover :)

Izulucha, no już teraz zacznie się prawdziwe bieganie przy Blance, maleńka pewnie ciekawa wszystkiego?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry