Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj Sijle to smutne..ja wczoraj musiałam sie zwolnic z pracy bo przez Bromek nie mogłam normalnie funkcjonowac ;/ dzisiaj jest juz lepiej..ale za to boli mnie gardło i mam zatkany nochal...to pewnie przez Was...zaraziłyscie mnie zołzy...macie takie moce, ze nawet przez ekran to działa hihi
Cześć!

A pewnie, że zaraziłyśmy! Wszystkie do okoła kichające, a Tobie niby miało się udać?! O niee! ;D

Też ostatnio badałam prolaktynę, bałam się że będzie za wysoka i będę musiała przyjmować leki na jej zbicie - koleżanka opowiadała, że koszmarne jest po tego typu tabsach samopoczucie... Wiadomo każdy organizm inaczej reaguje, ale ja tam wole brać wszystko pod uwagę! :)

Mam nadzieję, że się oswoisz ze swoimi lekami! Będzie dobrze! :)
Wiedziałam, ze mnie nie oszczędzicie :P

Tez mam nadzieje, ze sie mój organizm do nich przyzwyczaji ;)
Myślalam, że będzie gorzej - a tu, kilka kichnięć w stronę monitoru, i proszę gardełko już Cię boli! :) A te zatoki i bolącyzatkany nos, to pewnie od Caes! :) Hehehe

Mi lekarz kiedyś mówiła, że zazwyczaj etap przyzwyczajania się trwa do 2 tygodni...
ola Boga 2 tygodnie ??? to mnie załamałaś.. ja dopiero 4 dzien biore ;/

nastepnym razem prosze się nie dzielić wszystkim co macie ( choróbska) hihi
Do 2 tygodni maksymalnie :) Nie martw się, będzie dobrze - sama pisałaś, że dzisiaj jest już znacznie lepiej, więc głowa do góry! ;))
ha zobaczcie jaki mam ladny suwaczek dzis.
jezeli nie sledzicie starajacych sie to Karolina ma dzis IUI wiec trzymamy kciuki.
hehe..no rzeczwiscie fajny suwaczek !
Hehe, Walerko, fajny suwaczek!

No to, trzymamy kciuki za Karolinę!!
jenki jakie Wy zapracowane jestescie ;P

jeszcze przeszło godzinka w pracy a potem śmigam z moim chrzesniakiem do lekarza bo też go jakies choróbsko dopadło ;(

ale sie cieplutko zrobiło jupi ;)
Witam w ten piękny dzień :)
Dla wszystkich wątkowych mamuś najlepsze życzenia...
Przy okazji takiego dnia Jadwisiu, Asiek, Walerko, Karolinko życzę, abyście w przyszłym roku również obchodziły ten dzień z dzieciaczkami w brzuszkach lub już na świecie :)
Pozatym dziewczyny zakazuje chorowania!!! Odziwo ja sie trzymam jeszcze dobrze i ciesze się z tego, bo mnie zawsze pierwszą gardło i zatoki łapały, a teraz wszyscy wkoło chorzy, a ja póki co zdrowa :P
Jadwisiu udanej zabawy na koncercie :*
Izulucha czekamy, aż napiszesz kiedy dokładnie będziesz w Polsce. Może jak szybciej ustalimy termin to bedzie więcej czasu na dostosowanie się i więcej zołz się pojawi.
Marchew co u Ciebie dawno sie nie odzywałaś? Masz zamiar odwiedzić Trójmiasto w najbliższym czasie?
oo niezapominajko dziekuje bardzo ;))) tez mam nadzieje, ze w przyszłym roku to będzie moje świeto ;)

Dokładnie dziewczyny spróbujmy ustalić jakiś termin zlotu zołz ;P
Cześć!

ciekawe czy przed moim wyjazdem się wszystkie zołzy zbiorą? :P
Cześć!
Silje, a kiedy Ty wyjezdzasz i na jak dlugo?
Za 3 tygodnie, no maksymalnie 4... A na jak długo? Parę lat, jak nie na stałe - zobaczy się w praniu ;)
No co ty??? Ale numer! A gdzie jeśli mogę zapytać? Mam nadzieję, że będziesz mimo wszystko w wątku?!

No to koniecznie musimy się spotkać. Tylko tak jak pisałam wcześniej, Iza przyjeżdza 28.05, 30.05 ma chrzest córeczki. Ja nie mogę na pewno się spotkać między 2-6 czerwca bo wyjeżdżam na długi weekend.
Teraz pytanie jaki termin byłby odpowiedni dla wszystkich?
UK :) Haha, postaram się zaglądać! ;) Szczerze mowiąc jakoś nie chce mi się tam jechać (Uwielbiam Trójmiasto!), i im bliżej wyjazdu tym bardziej się stresuję :)

Ja postaram się dostosować...
hello,

sledze wasz/nasz watek, tylko brak czasu na pisanie?

Silje, gdzie ty przeprowadzasz sie, oczywiscie razem z mezem?

Michalowo, jutro odezwe sie do ciebie popoludniwo- tzn.zadzwonie itp?

ja zostaje do 19 czerwca, wiec jest szmat czasu czyli po 06.06 itp...

a ja mialam pierwszy dz.Matki wczoraj, mamusia sama sobie zrobila prezencik itp, ale rok temu w dzien matki mialam pierwszy scan, strasznie to wszystko takie symboliczne...

Ja-dwisiu, milego koncertu, na pewno bedzie super i zazdroszcze powoli...

ach duzo napisalabym, ale Blanka wymaga juz uwagi, moje dziecko jest nadpobudliwe hihi,i chce bawic ze mna...

Nizapominajko, koniecnie trzeba spotkac sie hihi
Wow Silje, jakie zmiany :) nie stresuj się, do Trójmiasta na szczęście samolotów lata sporo, zawsze możesz na weekend przylecieć, jak Cię tęsknota ogarnie :)
Przeprowadzamy się razem z mężem (u nas opcja wyjazdu osobno raczej nie wchodzi w grę :))... Bedziemy mieszkać w Dover :)

Izulucha, no już teraz zacznie się prawdziwe bieganie przy Blance, maleńka pewnie ciekawa wszystkiego?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry