Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
obecna :)
ja też :)
Ale pogoda dzisiaj paskudna! brrr...
noooo....u mnie bedzie chyba padać..cos sie tak zbiera wrrrrr
ale mam dzisiaj pracy uffff...trzeba dzieciaczki na kolonie powysyłać ;)
Przyjemna praca, planowanie wakacji dzieciom :)
nooo..zwłaszcza, ze mamy teraz fajne miejsca ;) min. Zakopane ;)
Dzieciaki z pewnością będą zachwycone! :)
oj zebyś wiedziała..juz sie doczekac nie mogą ;)

poza tym to przeraża mnie wizja jutrzejszego dnia..wielka fala ma przyjsc do nas..tzn do pobliskich wiosek i pewnie je zaleje..będe miała recę pełne robotki ;( oj współczuje tym ludzikom ;/
u nas wszystko peklo z hukiem w pracy w piatek, u mnie ok ale 4 osoby traca prace za 3 miesiace, tak mi ich zal.
poza tym weekend bardzo udany. a dzis mam beznadziejny humor, wszysto jest przeciw mnie i mam ochote sie schowac pod koldre i udawac ze mnie nie ma.
oj walerka to wspólczuje takiego kiepskiego humoru..zjedz sobie coś słodkiego na poprawe samopoczucia ;) ...z jednej strony wazne, ze Ty nadal masz prace ale z drugiej strony...ktoś ją starci ;/
moze masz racje, pojde na ciacho
Przykro mi z powodu Twojego kiepskiego humoru, Walerko... Myślę, że dobre ciacho i pyszna, aromatyczna kawusia poprawią Ci nastrój! :)
Kurcze, szkoda, dookoła ludzie tracą pracę, jest coraz gorzej, i nie tylko tak w PL jest :((
A najgorzej, że firmy to wykorzystują, mówiąc o kryzysie, wstrzymując podwyżki, itp., kryzys to słowo, które zaczęło wyjaśniać wszystko - z wyjątkiem błędów osób zarządzających. Bo łątwiej przecież zwolnić, niż przyznać, że polityka firmy jest zła...
A najgorsze jest to, że według prognoz ze strony ekonomistów PL znajdzie się na granicy recesji jeszcze w tym roku!
To fakt -mojemu m. tez obcięli zarobki, zarabia jakieś 600zł mniej - dla nas to bardzo dużo.
Mój mąż w ostatnim miesiącu czekał na pracę w domu prawie 2 tygodnie, przecież to pół miesiąca!
oj coraz gorzej jest teraz ;/ a znalesc prace graniczy z cudem...dlatego ciesze sie, ze ja nie mam tego problemu
Ano masz powody do radości! :)))
A jak są przypadki, że niektórzy koledzy mojego M., po miesiąc nie pracowali, bo akurat dla nich zleceń nie było...
no jest ciezko a do tego wakacje to taki fatalny okres na szukanie pracy zwlaszcza w mojej dziedzinie, uniwerki nie rekrutuja w tym czasie, sama to przechodzilam w zeszlym roku.
a zeby jeszcze dodac to mam taki humor tez bo @ nadciaga a to u mnie niestety wywolywacz fatalnego humoru, a juz myslalam ze sie udalo
Walerko, ja Ci cały czas kibicuję i bardzo mocno trzymam kciuki! Będzie dobrze!
dzieki. musi byc ale jakos dzis to tak nie wyglada, jutro mi przejdzie dzisiaj sie pouzalam nad soba
heloł w nowym tygodniu :)
ten tydzień jest króciutki, jeszcze tylko jutro do pracy i od środy mamy urlopiki i ruszamy do Wawy na koncert AC/DC :) mam nadzieję, że powódź nam nie przeszkodzi... ja na początku byłam negatywnie nastawiona do tego koncertu, Mężu bardzo chciał i się zgodziłam, ale teraz się już na niego cieszę :)

Asiiek, zaległe, ale serdeczne życzenia spełnienia marzeń!!!
Cześć,
Jadwisia super, ze sie na koncert wybieracie, udanej zabawy.
dziekuje jadwisiu ;)
no to świetnej imprezy życze :)

a tak wogole to dzień dobry ;)
Dzień dobry!

Jadwisiu, koncertu AC/DC można Ci tylko pozazdrościć! ;)
A ja nadal przeziębiona, ehh - i chyba będę musiała jutro wybrać się do lekarza, nos i skronie mnie bolą, więc wygląda mi to na zapalenie zatok!

Caes, a Ty już wyzdrowiłaś?
hej dziewczyny, ja mam własnie zastępstwo w sali od informatyki więc mogę do was napisac ( a dawno mnie nie bylo) :) Silje szybkiego powrotu do zdrówka :) czy u was tez tak dzis wieje?
Hej olenka ;)

u mnie nie wieje ale za to zagrozenie powodziowe coraz bardziej sie zbliza..dzisiaj fala ma przejsc przez pobliskie wioski ;/
witam się

Silje, ja nadal nie wyzdrowiałam, ciągle mam problem z zatokami, ten antybiotyk nic a nic mi nie pomógł, więc dzisiaj go już odstawiłam i... jest lepiej :/ Zaopatrzę się w ibuprom zatoki i pewnie szybciej mi przejdzie... Gardło tez już nie boli, tylko po wdychaniu tego antybiotyku mam podrażnione i pojawia mi się kaszel - jak nie wdycham jest ok. Masakra jakaś.

Hej, hej!
Ale do d... pogoda! Nie podoba mi się to! ;-)

Dziewczyny zdrowieć musicie, bo niedługo meeting trza uskutecznić!
czesc dziewczyny to ja sie dolacze. utknelam wczoraj w pociagu na godzine (ten poniedzialek byl beznadziejny) i jakis idiota postanowil nastawic klime na full w efekcie czego jak bylo 15 st to max (na zewnatrz 30) i sie przeziebilam, poprosze dla mnie nagrode - przeziebic sie w najcieplejszy dzien w roku.
macie coś dla swoim mam na jutro?

swoich*

ja juz dalam bo bylam na poczatku miesiaca - perfumy i paszmine, polaczony prezent na urodziny i dzien matki, tacie tez juz dalam na dzien ojca i imieniny w czerwcu bo mnie nie bedzie w polsce, jutro zadzwonie
Ja swojej mamie wysłałam kartkę, jak przed wyjazdem będziemy u niej to napewno sprawię jej jakiś prezent i wręczę osobiście (jakoś tak nie lubię paczką wysyłać)...

Uuu, mi też chyba na zatoki padło, bo nos i głowa strasznie mnie bolą! Wziełabym Biparox (bo mi pomaga na zatoki), ale wiadomo lepiej nie kombinować bez konsultacji lekarskiej. Jutro idę do swojej ogólnej! Wszytsko przez mojego M., zaraził mnie! :)

Zdrowiej Caes! A ibuprom zatoki to świetny środek, kiedyś też mi go polecałaś i świetnie się sprawdził!
Mój M., opowiadał, że połowy chłopaków nie ma w pracy, bo walczą z powodzią... Jeden z dobrych kolegów mojego męża mieszka 1,5 km od Wisły, płakał, jak do niego zadzwoniono, że ewakuacja mieszkańców jest przeprowadzana, ponieważ jego dom tego nie przetrzyma... Nie dość, że pracy nie mają, to jeszcze cały dobytek życia zostanie zniszczony! :((
płakał, jak do niego zadzwoniono, i powiedziano że przeprowadzana jest przez władze ewakuacja mieszkańców - jego dom tego nie przetrzyma**

Tak to jest jak jedną ręką się pisze, a drugą w garku miesza :P
oj Sijle to smutne..ja wczoraj musiałam sie zwolnic z pracy bo przez Bromek nie mogłam normalnie funkcjonowac ;/ dzisiaj jest juz lepiej..ale za to boli mnie gardło i mam zatkany nochal...to pewnie przez Was...zaraziłyscie mnie zołzy...macie takie moce, ze nawet przez ekran to działa hihi
Cześć!

A pewnie, że zaraziłyśmy! Wszystkie do okoła kichające, a Tobie niby miało się udać?! O niee! ;D

Też ostatnio badałam prolaktynę, bałam się że będzie za wysoka i będę musiała przyjmować leki na jej zbicie - koleżanka opowiadała, że koszmarne jest po tego typu tabsach samopoczucie... Wiadomo każdy organizm inaczej reaguje, ale ja tam wole brać wszystko pod uwagę! :)

Mam nadzieję, że się oswoisz ze swoimi lekami! Będzie dobrze! :)
Wiedziałam, ze mnie nie oszczędzicie :P

Tez mam nadzieje, ze sie mój organizm do nich przyzwyczaji ;)
Myślalam, że będzie gorzej - a tu, kilka kichnięć w stronę monitoru, i proszę gardełko już Cię boli! :) A te zatoki i bolącyzatkany nos, to pewnie od Caes! :) Hehehe

Mi lekarz kiedyś mówiła, że zazwyczaj etap przyzwyczajania się trwa do 2 tygodni...
ola Boga 2 tygodnie ??? to mnie załamałaś.. ja dopiero 4 dzien biore ;/

nastepnym razem prosze się nie dzielić wszystkim co macie ( choróbska) hihi
Do 2 tygodni maksymalnie :) Nie martw się, będzie dobrze - sama pisałaś, że dzisiaj jest już znacznie lepiej, więc głowa do góry! ;))
ha zobaczcie jaki mam ladny suwaczek dzis.
jezeli nie sledzicie starajacych sie to Karolina ma dzis IUI wiec trzymamy kciuki.
hehe..no rzeczwiscie fajny suwaczek !
Hehe, Walerko, fajny suwaczek!

No to, trzymamy kciuki za Karolinę!!
jenki jakie Wy zapracowane jestescie ;P

jeszcze przeszło godzinka w pracy a potem śmigam z moim chrzesniakiem do lekarza bo też go jakies choróbsko dopadło ;(

ale sie cieplutko zrobiło jupi ;)
Witam w ten piękny dzień :)
Dla wszystkich wątkowych mamuś najlepsze życzenia...
Przy okazji takiego dnia Jadwisiu, Asiek, Walerko, Karolinko życzę, abyście w przyszłym roku również obchodziły ten dzień z dzieciaczkami w brzuszkach lub już na świecie :)
Pozatym dziewczyny zakazuje chorowania!!! Odziwo ja sie trzymam jeszcze dobrze i ciesze się z tego, bo mnie zawsze pierwszą gardło i zatoki łapały, a teraz wszyscy wkoło chorzy, a ja póki co zdrowa :P
Jadwisiu udanej zabawy na koncercie :*
Izulucha czekamy, aż napiszesz kiedy dokładnie będziesz w Polsce. Może jak szybciej ustalimy termin to bedzie więcej czasu na dostosowanie się i więcej zołz się pojawi.
Marchew co u Ciebie dawno sie nie odzywałaś? Masz zamiar odwiedzić Trójmiasto w najbliższym czasie?
oo niezapominajko dziekuje bardzo ;))) tez mam nadzieje, ze w przyszłym roku to będzie moje świeto ;)

Dokładnie dziewczyny spróbujmy ustalić jakiś termin zlotu zołz ;P
Cześć!

ciekawe czy przed moim wyjazdem się wszystkie zołzy zbiorą? :P
Cześć!
Silje, a kiedy Ty wyjezdzasz i na jak dlugo?
Za 3 tygodnie, no maksymalnie 4... A na jak długo? Parę lat, jak nie na stałe - zobaczy się w praniu ;)
No co ty??? Ale numer! A gdzie jeśli mogę zapytać? Mam nadzieję, że będziesz mimo wszystko w wątku?!

No to koniecznie musimy się spotkać. Tylko tak jak pisałam wcześniej, Iza przyjeżdza 28.05, 30.05 ma chrzest córeczki. Ja nie mogę na pewno się spotkać między 2-6 czerwca bo wyjeżdżam na długi weekend.
Teraz pytanie jaki termin byłby odpowiedni dla wszystkich?
UK :) Haha, postaram się zaglądać! ;) Szczerze mowiąc jakoś nie chce mi się tam jechać (Uwielbiam Trójmiasto!), i im bliżej wyjazdu tym bardziej się stresuję :)

Ja postaram się dostosować...
hello,

sledze wasz/nasz watek, tylko brak czasu na pisanie?

Silje, gdzie ty przeprowadzasz sie, oczywiscie razem z mezem?

Michalowo, jutro odezwe sie do ciebie popoludniwo- tzn.zadzwonie itp?

ja zostaje do 19 czerwca, wiec jest szmat czasu czyli po 06.06 itp...

a ja mialam pierwszy dz.Matki wczoraj, mamusia sama sobie zrobila prezencik itp, ale rok temu w dzien matki mialam pierwszy scan, strasznie to wszystko takie symboliczne...

Ja-dwisiu, milego koncertu, na pewno bedzie super i zazdroszcze powoli...

ach duzo napisalabym, ale Blanka wymaga juz uwagi, moje dziecko jest nadpobudliwe hihi,i chce bawic ze mna...

Nizapominajko, koniecnie trzeba spotkac sie hihi
Wow Silje, jakie zmiany :) nie stresuj się, do Trójmiasta na szczęście samolotów lata sporo, zawsze możesz na weekend przylecieć, jak Cię tęsknota ogarnie :)
Przeprowadzamy się razem z mężem (u nas opcja wyjazdu osobno raczej nie wchodzi w grę :))... Bedziemy mieszkać w Dover :)

Izulucha, no już teraz zacznie się prawdziwe bieganie przy Blance, maleńka pewnie ciekawa wszystkiego?
o jenki Sijle..tak dalekooooo??? :(

jesli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak: ten week odpada bo mam wypad z pracy, 03.06 wyjezdzamy chyba do Zakopca i wracam 06.06.. tak wiec w tym czasie ja nie dam rady ale potem postaram sie dostaosowac ;)
No to dziewczyny koniecznie po 6 czerwca.
Niech się jeszcze wypowiedzą Ja-dwisia, Caes, Kasia i reszta zołz ;-).
ee super, Dover jest ladne i macie kanal.morze, zwal jak zwal...mi bardzo tma podoba sie, i klify , bo sa biale i zamek...i lepiej tam, zycze powodzenia oczywiscie

a opieka to Walerka widziala, podaj przynies i posprzataj, oraz obroc mnie spowrotem na plecki plus ma dwa dolene zeby i gryzie niemilosiernie

moze cos wkleje z ostatnich fotek nad morzem...
image

tutaj z tatusiem
jaka ona jest juz duza :) no i śliczniutka ;)
Asiiek, dziekuje i nalezy do tych wiekszych, chodzi mi dlugich itp...
Ale ten czas leci! Szok! Dopiero co się urodziła, a już taka duża. I takie słodkie fałdki na na rączkach! Ech nie mogę doczekac się grudnia ;-).
Cudna jest, duża panna z Blanki już!! :)))

Ładne czy nie ładne, jakoś wolałabym zostać w PL, ale jak to mój mąż mówi: "To jest Polska, tu się ciężko oddycha!" - niestety, dlatego trzeba iść dalej, a do odważnych świat należy! :))
No tak to racja Sijle ;) jakoś to bedzie przestawisz się ;)
Ja mam to szczęście, że mi się dobrze żyje w PL, dlatego nie ma takiej mozliwości żebym się przeprowadziła. Nawet nie ma mowy o tym, żebym wyprowadziła się z Gdyni, którą kocham szczerze ;-).

Wiadomo, chciałaby się mieć jeszcze lepiej, jeszcze więcej, ale coś za coś. Tu mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba. Ja patriotką również lokalną jestem.
No, to napewno :)) Znajomi mnie tylko nastraszyli ze służbą zdrowia w UK, i tym trochę sie denerwuję, bo mam przecież wadę serca... W PL zawsze można na pogotowie podjechać jak się źle czulam, a tam nie wiem jak to wygląda...
Ja tez sie nigdzie nie wybieram...mój M ma tu firme i nie ma mowy zebysmy sie gdzies przenosili z czego ja sie ogromnie cieszę ;)))
Mój M., też ma firmę - ją zostawia...
Bedzie dobrze...może szybko wrócicie :) albo tak sie wam spodoba, ze zostaniecie na stałe hihi
No, za szybko to ja też bym nie chciała :)) Mam nadzieję, że będzie dobrze! :D
Uciekam, miłego dnia!! :D
Cześć, chwile mnie nie było a tu takie wiadomości. Silje powodzenia, z\eby Wam sie wszystko w nowym miejscu poukładało.
Silje tu tez jest pogotowie i ta specjalistyczna sluzba czyli serce w twoim przypadku lepsza niz w Polsce bo maja lepszy sprzet i specjalistow. to ta ogolna, taka na codzien jest gorsza. jezeli sie raz dostaniesz do specjalisty to juz problemu nie ma wiec sie tym nie stresuj. po drugie w mniejszych miejscowosciach jest lepiej, londyn jest ciezki ze wzgledu na przeludnienie.
coraz nas wiecej w uk, moze zrobimy sobie spotkanie gdzies w polowie drogi,jak ladnie poprosimy to za nas zawiezie.

jak potrzebujesz jakielkowiek porady jak sie tu odnalezc, daj znac chetnie sie podziele moim doswiadczeniem.

a co do wyboru Polska czy Uk to ja zawsze mowie znajomym zeby sie dobrze zastanowili bo jezeli zyje im sie dobrze w Polsce to lepiej zostac.

No ale zycie pisze rozne scenariusze.

Ja w domu, chora rozchorowalam sie w najcieplejszy dzien w roku.

Ach Silje tego Dover to ci zazdroszcze, morze i mozna na kolacje do Francji wyskoczyc
Dzięki Walerko, napewno zgłoszę się do Ciebie w celu uzyskania różnych porad dotyczących odnalezienia się w UK - jedną moja wątpliwość rozwiałaś :) Mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie tak źle :)

Hehe, no już zapowiedziałam meżowi, że drugą rocznicę ślubu chcę spedzić we Francji :))

Poza tym pocieszam się faktem, że jadę tam do taty, także nie rzucamy się na wielką wodę bez jakiegoś "zabezpieczenia" i "oparcia" :)

Kaś, pozwól, że nie podziękuję, aby nie zapeszyć! :))
A tak w ogólę kolejny lekarz/ specjalista nie wie co mi jest... Jejku, no boję się trochę co tu dużo mówić... Za 1,5 tygodnia idę na ASO, zobaczymy...
musze przyznac ze czasami trzeba nagiac system zeby ich zmusic do dzialania ale np w leczeniu raka (sorry za takie drastyczne porownanie ale akurat w tym pracuje) maja poziom o wiele wyzszy niz w wielu krajach europy.
zorientuje sie ale z tego co wiem tu mozna czesciowo wybierac sobie gdzie chcesz byc leczona, nie wiem czy to dotyczy kardiologow.
roznica tu jest taka ze prywatne leczenie jest bardzo drogie i malo kogo stac i nie mozesz sie na tym oprzec jak w Polsce i to powoduje ze Polacy jezdza do Polski, co ja tez zreszta robie, dentysta, endokrynolog ginekolog itd.
do tego jezeli masz przewlekla chorobe to lekrstwa sa za darmo, rowniez w ciazy
Ja wlasnie przyjmuje leki na serce i nie wiem co mam zrobić? czy kupić sobie zapas tabletek na jakiś czas czy jak?
pewnie bedzie lepiej jak kupisz na zapas bo troche ci zajmie zeby zalatwic papierkowe sprawy tzn musisz sie zarejestrowac u lekarza - GP, do tego musisz miec angielski adres, czyli musisz byc na jakims rachunku, tu nie ma meldunku. z tym idziesz do przychodni i tam cie rejestruja,troche moze potrwac zanim sie dostaniesz do specjalisty bo tu sa kolejki. zawsze mozesz pojechac na A&E (nasz ostry dyzur) jakby cos sie dzialo, zrobia ci EKG i zbadaja.
to Daria lepiej weź zapas ;)
Adres bede miala odrazu :) reszta dokumentow wiadomo troche czasu pochłonie ich załatwienie... Ehh, sie nalatamy z M., zeby to wszystko jakoś ogarnąć :))
papa ja uciekam ;)
hej, Silje, to co pisze Walerka podpisuje sie rekoma...

zalatw sobie GP i on powinien skierowac cie do specjalisty, moze to troszke trwac, a ja nadal mam leki za darmo itp...do roku po narodzinach...

ja tez tesknie za krajem itp, ale tutaj mam dom swoj itp i maz i dziecko teraz...ja przyjechalam za miloscia tutaj...a maz za praca itp...ale fakt, jak ktos ma dobrze w PL, tzn. mieszkanie np to jest lekko plus praca, choc dla mnie priorytetowa sprawa jest podrozowanie itp, a stad duzo taniej i tak Londyn jest duzo ciezszy do mieszkania niz Dover...zreszta lekko nigdzie nie jest...
Dziękuję Dziewczyny za wszelkie wskazówki! :*
Witam wieczornie :)
Silje no coza wiadomość, powiem szczerze, że jak ostatnio pisałaś o zmianach to podejrzewałam wyjazd za granicę, więc, aż tak zaskoczona nie jestem. Mam nadzieje, że wszystko będzie po Waszej myśli i życze powodzonka.
Michałowa w kwestii lokalnego patriotyzmu jestem do Ciebie podobna w 100%...tylko moja kochana Gdynia :)
Izulucha Blaneczka jak zwykle mnie zachwyca...słodziak do schrupania, buziaczki dla niej odemnie :*
To ja wstępnie zaproponuje termin.Pewnie na długi weekend większość wyjeżdza i jak tutaj piszecie spotkanko najlepiej po 6 czerwca, więc może 11 czerwca- piątek?
Cześć, ja sie właśnie zastanawiam gdzie sie wybrac z młodym w weekend z okazji dnia dziecka, ale chyba wybiore jakies atrakcje na dworzu.
Cześć dziewczyny ;)

Mam mega doła..wczoraj ordynator wezwał rodzine do szpitala w sprawie dziadka. Niestety po wycinku stwierdzono, ze to rak i mimo, iż antybiotyki dzialają ( zdjęcia i wyniki) to juz nie chca trzymac dziadka w szpitalu. Jeszcze dzisiaj bedzie komisja lekarska ale skoro wczoraj kazali nam wybierac czy bierzemy go do domu czy dajemy do hospicjum to juz wszystko jasne ;( oczywiscie bierzemy go do domu...ehh straszne mamy czekac kiedy umrze :(
Cześć!

Kaś, chyba w gdańskim zoo jest organizowana jakaś impreza z okazji Dnia Dziecka :)

Asiiek, bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka!! Bądź dzielna mimo wszystko! ;**
Asiiek, bardzo mi przykro, wiem, co przeżywasz, dwa lata temu moja babcia też umierała na raka. Zabranie babci do domu wtedy było niemożliwe, ponieważ dostawała b. silne leki przeciwbólowe, których do domu lekarz nie chciał wypisać, ale z całą rodziną byliśmy z nią w hospicjum. Odeszła mając przy swoim łóżku wszystkie swoje córki i wnuki, chociaż tak mogliśmy jej pomóc. Trzymaj się dzielnie!
Dziekuje gunia..chociaz u nas bedzie pewnie inaczej. Bo dziadek ma pozostałe wyniki bardzo dobre tylko te cholerne płuca...wiec moze sie męczyć latami...bedzie w domu i bezdie przyjezdzac pielegniarka zeby podawac leki bo tez ma silne i my nie mozemy ich podawac..
Ostatnio czytałam bardzo podnoszący na duchu artykuł o pacjentach, którym medycyna nie dawała szans, a wyzdrowieli i mają się dobrze. Cuda się zdarzają :) a w otoczeniu kochającej i wspierającej rodziny o nadzieję łatwiej :)
Asiiek bardzo mi przykro. rak to okropna sprawa.

Zoo moze i super sprawa ale jak bylam w Gdansku na pierwszy majowy weekend to byl piknik w zoo a ja zjezdzalam spacerowa bo tam niedaleko mieszkaja moi rodzice i zajelo mi to 1.5 godziny, od strony Oliwy byl taki sam korek wiec polecam uzbroic sie w cierpliwosc albo na piechotke.

Silje nie stresuj sie bedzie dobrze, zreszta zawsze mozna wrocic, to nie jest tak jak kiedys.
Do zoo raczej sie nei wybiore, ale Gdyni w centrum są jakieś imprezy dla dzieci i w Gdańsku na placu zabawa na Dabrowszczaków - pewnie, któeś z tych iejsc wybierzemy.
Asiiek - zycze powodzenia i nie poddawania się. Wiem co przeżywasz.
Cześć dziewczyny!
Jak dobrze, że już piątek.

Asiiek - przykro mi. Ja równiez wiem co czujesz. Rak jest straszny.

11 czerwca mi pasuje ;-).
Dzieki dziewczyny ;)
Mi wstepnie też pasuje ten termin ;) A gdzie chciałybyście?
Tez sie cieszę, ze już piątek -zmeczona jestem strasznie tym tygodniem. Ale następny juz będzie nieco krótszy i potem jeszcze tylko miesiac i urlop - juz sie doczekac nie moge.
Cześć weekendowo ;-)!

Cisza straszna!

Miłej soboty!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry