Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o jenki Sijle..tak dalekooooo??? :(

jesli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak: ten week odpada bo mam wypad z pracy, 03.06 wyjezdzamy chyba do Zakopca i wracam 06.06.. tak wiec w tym czasie ja nie dam rady ale potem postaram sie dostaosowac ;)
No to dziewczyny koniecznie po 6 czerwca.
Niech się jeszcze wypowiedzą Ja-dwisia, Caes, Kasia i reszta zołz ;-).
ee super, Dover jest ladne i macie kanal.morze, zwal jak zwal...mi bardzo tma podoba sie, i klify , bo sa biale i zamek...i lepiej tam, zycze powodzenia oczywiscie

a opieka to Walerka widziala, podaj przynies i posprzataj, oraz obroc mnie spowrotem na plecki plus ma dwa dolene zeby i gryzie niemilosiernie

moze cos wkleje z ostatnich fotek nad morzem...
image

tutaj z tatusiem
jaka ona jest juz duza :) no i śliczniutka ;)
Asiiek, dziekuje i nalezy do tych wiekszych, chodzi mi dlugich itp...
Ale ten czas leci! Szok! Dopiero co się urodziła, a już taka duża. I takie słodkie fałdki na na rączkach! Ech nie mogę doczekac się grudnia ;-).
Cudna jest, duża panna z Blanki już!! :)))

Ładne czy nie ładne, jakoś wolałabym zostać w PL, ale jak to mój mąż mówi: "To jest Polska, tu się ciężko oddycha!" - niestety, dlatego trzeba iść dalej, a do odważnych świat należy! :))
No tak to racja Sijle ;) jakoś to bedzie przestawisz się ;)
Ja mam to szczęście, że mi się dobrze żyje w PL, dlatego nie ma takiej mozliwości żebym się przeprowadziła. Nawet nie ma mowy o tym, żebym wyprowadziła się z Gdyni, którą kocham szczerze ;-).

Wiadomo, chciałaby się mieć jeszcze lepiej, jeszcze więcej, ale coś za coś. Tu mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba. Ja patriotką również lokalną jestem.
No, to napewno :)) Znajomi mnie tylko nastraszyli ze służbą zdrowia w UK, i tym trochę sie denerwuję, bo mam przecież wadę serca... W PL zawsze można na pogotowie podjechać jak się źle czulam, a tam nie wiem jak to wygląda...
Ja tez sie nigdzie nie wybieram...mój M ma tu firme i nie ma mowy zebysmy sie gdzies przenosili z czego ja sie ogromnie cieszę ;)))
Mój M., też ma firmę - ją zostawia...
Bedzie dobrze...może szybko wrócicie :) albo tak sie wam spodoba, ze zostaniecie na stałe hihi
No, za szybko to ja też bym nie chciała :)) Mam nadzieję, że będzie dobrze! :D
Uciekam, miłego dnia!! :D
Cześć, chwile mnie nie było a tu takie wiadomości. Silje powodzenia, z\eby Wam sie wszystko w nowym miejscu poukładało.
Silje tu tez jest pogotowie i ta specjalistyczna sluzba czyli serce w twoim przypadku lepsza niz w Polsce bo maja lepszy sprzet i specjalistow. to ta ogolna, taka na codzien jest gorsza. jezeli sie raz dostaniesz do specjalisty to juz problemu nie ma wiec sie tym nie stresuj. po drugie w mniejszych miejscowosciach jest lepiej, londyn jest ciezki ze wzgledu na przeludnienie.
coraz nas wiecej w uk, moze zrobimy sobie spotkanie gdzies w polowie drogi,jak ladnie poprosimy to za nas zawiezie.

jak potrzebujesz jakielkowiek porady jak sie tu odnalezc, daj znac chetnie sie podziele moim doswiadczeniem.

a co do wyboru Polska czy Uk to ja zawsze mowie znajomym zeby sie dobrze zastanowili bo jezeli zyje im sie dobrze w Polsce to lepiej zostac.

No ale zycie pisze rozne scenariusze.

Ja w domu, chora rozchorowalam sie w najcieplejszy dzien w roku.

Ach Silje tego Dover to ci zazdroszcze, morze i mozna na kolacje do Francji wyskoczyc
Dzięki Walerko, napewno zgłoszę się do Ciebie w celu uzyskania różnych porad dotyczących odnalezienia się w UK - jedną moja wątpliwość rozwiałaś :) Mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie tak źle :)

Hehe, no już zapowiedziałam meżowi, że drugą rocznicę ślubu chcę spedzić we Francji :))

Poza tym pocieszam się faktem, że jadę tam do taty, także nie rzucamy się na wielką wodę bez jakiegoś "zabezpieczenia" i "oparcia" :)

Kaś, pozwól, że nie podziękuję, aby nie zapeszyć! :))
A tak w ogólę kolejny lekarz/ specjalista nie wie co mi jest... Jejku, no boję się trochę co tu dużo mówić... Za 1,5 tygodnia idę na ASO, zobaczymy...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry