Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak są przypadki, że niektórzy koledzy mojego M., po miesiąc nie pracowali, bo akurat dla nich zleceń nie było...
Ano masz powody do radości! :)))
oj coraz gorzej jest teraz ;/ a znalesc prace graniczy z cudem...dlatego ciesze sie, ze ja nie mam tego problemu
Mój mąż w ostatnim miesiącu czekał na pracę w domu prawie 2 tygodnie, przecież to pół miesiąca!
To fakt -mojemu m. tez obcięli zarobki, zarabia jakieś 600zł mniej - dla nas to bardzo dużo.
A najgorsze jest to, że według prognoz ze strony ekonomistów PL znajdzie się na granicy recesji jeszcze w tym roku!
A najgorzej, że firmy to wykorzystują, mówiąc o kryzysie, wstrzymując podwyżki, itp., kryzys to słowo, które zaczęło wyjaśniać wszystko - z wyjątkiem błędów osób zarządzających. Bo łątwiej przecież zwolnić, niż przyznać, że polityka firmy jest zła...
Kurcze, szkoda, dookoła ludzie tracą pracę, jest coraz gorzej, i nie tylko tak w PL jest :((
Przykro mi z powodu Twojego kiepskiego humoru, Walerko... Myślę, że dobre ciacho i pyszna, aromatyczna kawusia poprawią Ci nastrój! :)
moze masz racje, pojde na ciacho
oj walerka to wspólczuje takiego kiepskiego humoru..zjedz sobie coś słodkiego na poprawe samopoczucia ;) ...z jednej strony wazne, ze Ty nadal masz prace ale z drugiej strony...ktoś ją starci ;/
u nas wszystko peklo z hukiem w pracy w piatek, u mnie ok ale 4 osoby traca prace za 3 miesiace, tak mi ich zal.
poza tym weekend bardzo udany. a dzis mam beznadziejny humor, wszysto jest przeciw mnie i mam ochote sie schowac pod koldre i udawac ze mnie nie ma.
oj zebyś wiedziała..juz sie doczekac nie mogą ;)

poza tym to przeraża mnie wizja jutrzejszego dnia..wielka fala ma przyjsc do nas..tzn do pobliskich wiosek i pewnie je zaleje..będe miała recę pełne robotki ;( oj współczuje tym ludzikom ;/
Dzieciaki z pewnością będą zachwycone! :)
nooo..zwłaszcza, ze mamy teraz fajne miejsca ;) min. Zakopane ;)
Przyjemna praca, planowanie wakacji dzieciom :)
noooo....u mnie bedzie chyba padać..cos sie tak zbiera wrrrrr
ale mam dzisiaj pracy uffff...trzeba dzieciaczki na kolonie powysyłać ;)
Ale pogoda dzisiaj paskudna! brrr...
ja też :)
obecna :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry