Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 573

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To chociaż raz ja pierwsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze u siebie - miałam przylecieć specjalnie na rozprawę, którą mi odwołano - ale skoro mam już bilety i wolne to czemu nie przylecieć?
i do lekarza przy okazji idziesz? I bardzo dobrze! ;-) Mam nadzieję, że Cię uspokoi.
A do kogo idziesz?
Dr Brzóska
ok, ja się żegnam... jadę po koleżankę i jedziemy na zakupy:) także papa
witam Was dziewuchy po dlugim czasie :) :) nie odzywalam sie bo dzialo sie umnie tyle, ze normalnie szkoda gadac. Ostatnie 2 tygodnie to jakis koszmar :( maż moj pojechal do lekarza bo sie zle czul, i tego samego dnia zostawii go w szpitalu a w nocy go cieli .. potem zatrzymali go z podejrzeniem chroby Leśniowskiego-Crohna...ja tez nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje :( na szczescie po tych 2 tygodniach wypuscili go do domu...ale i tak nie wiedza co mu do konca jest, takze miec chorego meza w domu to normalnie gorzej niz z dzieckiem :) i trzeba go pilnowac na kazdym kroku, zeby diety przestrzegal... :)

dzis jade do mojego pana doktorka na usg...i tak wlasnie sobie zdaje sprawe, ze zostalo mi juz bardzo malo czasu... jakos nie moge sobie wyobrazic, ze za chwile mały robal bedzie juz z nami :)
oj karolla to miałaś... maam nadzieję, że wszystko będzie ok :)
no w końcu sie pojawiłaś ;)
Karollla, szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu mężowi życzę! Kurczę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! :)
dzieki :) bedzie dobrze , musi byc :) ale w tych czasach przez ciagly stres,zabieganie to mozna normalnie takie chorobska złapac... jednak dopiero jak juz jest po fakcie to czlowiek mysli o zdrowiu a nie przed...bo wychodzimy z zalozenia, ze mnie to nie dotyczy... takze moje przesłanie na dzis to " dbajmy o nasze zdrowko poki jest czas " :D :D :D
Racja Karolla, oj racja!

Siostra mi się właśnie obroniła, dwie 5 z wyróżnieniem!! :D
oo to gratki dla niej :)
Karolla to mialas. teraz zajmij sie soba bo malo czasu juz ci zostalo a potem to troche bedziesz miala duzo na glowie. mam nadzieje wszystko bedzie ok z mezem.
Gratulacje dla siostry. Jezu jak to dawno bylo, chyba jestem stara :-)

Ja wlasnie debatuje z soba,przylatywac do Polski na poczatku lipca czy nie. mam wizyte u ginekolog endokrynolog, zamowiana pol roku temu bo sie ciezko do niej dostac i nie wiem czy jest sens czy nie. siedze i dumam. bilety nie sa tanie, musze brac urlop ale tez moze fajnie byloby zasiegnac dodatkowej opini na temat tej mojej tarczycy i innych dolegliwosci.

a do tego cisnienie fatalne oczka mi sie same zamykaja, kawa nie pomaga.

chcialabym was poznac osobiscie, moze kiedys jak przyjade uda nam sie spotkac.
Hello, hello! ;-)

Miłego i szybkiego dnia życzę!!!
dobry ;)
hejka :) a ja dziś po pracy jadę do "chaberka" oglądać welony z przyjaciółką :) u mnie dziś 2 tyg. po IUI i wszystkie objawy na @ zresztą coraz silniejsze z każdą godziną, w ogóle cały czas mnie wszystko boli, ja już jestem taki przypadek p.t. "z bólem za pan brat"
oj Karolcia może boli z innego powodu :)
a będziesz testowac??
nie... boję się hi hi; test już kupiony, ale czeka do niedzieli albo soboty - zobaczymy :) korci mnie już strasznie bo przynajmniej gdyby się nie udało no najadłabym się na maksa przeciwbólowych i przynajmniej bym tak nie stękała, a tak się męczę, ale może warto :)
Cześć!

No to trzymam kciuki za Ciebie! :D
Karolina moze jednak testuj, bo moze potrzebujesz duphaston, akurat w twoim przypadku to lepiej wczesnie wiedziec.
ja dalej nie weim czy lece do pl
a na co jest ten duphaston? czemu myślisz, że mogę go potrzebować?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry