Widok
Karolinka zobacz czy to jest cos autoimmunologicznego plus czesto jest tylko wynikiem jakiegos innego schorzenia w tak mlodym wieku. wspolczuje.
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.
dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.
dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
czesc,
ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie
Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie
Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
zwolnic nie moga w ogole , bo mnie chroni prawo, bo jestem mloda mama i do 2 lat po macierzynskim nie moga mnie zwolnic, po prostu mam pracowac w zespole z osoba, ktora ma innyy punkt widzenia na moja prace itp i zachowal sie bardzo nieprofesjonalnie i stala sie z tego wielka draka,
teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...
a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca
teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...
a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca