Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 588

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hellooooo :)
Dziewczyny lato sie skończyło to wracać mi na forum ale już hihi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
melduje sie w nowym...
melduje się w nowym :)
co ja popsułam - nic, samo się zepsuło... drzwi od strony pasażera zatrzasnęły się na wieki wieków... a, że samochód trzydrzwiowy to bardzo mi to życie utrudniało ;P ale naprawili i już działa:)
no i wszytsko jasne Mar-chew ;) a jak sie czujesz?
Cześć Wam!
no ja wypoczywam sobie. Właśnie siedzę sobie przed tv ;-). Ale jest tak pięknie, że zaraz się zbieram i wychodzę na spacerek.

A czuję się dobrze, dziękuję! ;-))
ja też dobrze, dziękuję... :) ja niedługo już będę się rozkoszować słodkim lenistwem... ;) póki co jeszcze muszę tyrać...
ja tez w pracy po urlopie i nawet sie ciesze bo mnie ominie noszenie kartonow i stres (i tak bym nie nosila). mam kontrakt hurra, juz sie martwilam ze mnie zwolnia.
od jutra rozpakowywanie pudelek.
No to Walerka gratulacje! ;-)))
Moje gratki Walerka :)
czyli najlepsza zabawa przed Tobą ;P
Walerko Gratulacje, na jak dlugo czy bezterminowo...i ty wynosisz sie z Londynu, tylko ja zostalam uhhh i nie zanosi sie, ze wyprowadze sie wkrotce

Michalowo relaksiu sie, u was to za 2.5 miesiaca dzidzia bedzie z wami, patrzcie jak ten czas szybko leci hih
Mar-chew, zapomnialam dac znac, ze wszystko doszlo, a i ty tez juz niedlugo na urlopie, ach czas leci zdecydowanie za szybko...

a jezeli chodzi o wozki, bo cos pisalyscie to ja jestem wielka fanka Maclarena quest sport, przez to, ze jest lekki i malo miejsca zajmuje w domu , i latwo sklada sie, a dlatego, ze podrozujemy dosc czesto, to jedyny wozek, z ktorym uporalam sie zlozyc jedna reka, a w drugiej trzymalam wozek...

a ja juz wszystko zrobilam na dzisiaj, wiec posiedze wypelnie sobie CV, poszukam ogloszen o prace itp...
ja kupiłam maci cosi mura 4:) ja lubię takie ciężary... lekkie wózki mam wrażenie, że nie są stabilne ;P
niby czas leci - ale jakoś się ciągnie...
zaczynam się zastanawiać, jakie ciasto zrobić na mój ostatni dzień w pracy... myślałam nad kefirowym AgusiGda - ale musiałabym pojechać do polskiego sklepu i też nie mam gwarancji, że dostanę...
Mar-chew, ja zamowilam i przyszedl do pracy, troszke polski, ala cytrynowo ananasowy...

a z wozkami chodzilo mi, ze w 1 rece 3mam Blanke, a w drugiej skladam wozek,
nie sa niestabilne, po prostu jak mala wyrosla mi z gondoli, zaczelam uzywac juz spacerowki i mloda byla megazadowolona, bo swiat ogladala, ale oczywiscie to dla mnie byla wygoda hihi...
Melduję się w nowym ( w końcu! ;P) wątku... ale też tylko na chwilkę... ;)
ja tam bym kupila ciasto. jestem anty gotowaniu i takie tam.
super marchew ze dostalas ten wozek co chcialas
kontrakt do 31.10.2011 do bezterminowego mam jeszcze 2 lata po tym ale obiecuja przedluzyc wiec jestem pozytywnie nastawiona.

jakos rozpakowywanie mnie nie rusza, bo nie mam terminu i stresu. kuchnia i ubrania pojda szybko, duzo jest w pudelkach i ma isc na poddasze bedzie dobrze
eee Walerko, to gratulacje,

ja nie cierpie rozpakowywac sie itp, nawet nie potrafie udekorowac chalupy, sama bylas i widzialas, zero obrazow itp, biale sciany, bo najlatwiej , najszybciej przemalowac...
ja zaczynam odlicznie czyli 1.40 minut
Walerka moge wpasc i Ci pomóc ;) ja uwielbiam wszystko układac i wogóle zmieniac wystroje ;) te wszystkie pierdołki, dekoracje ...to cos co lubie ;)
No tak..a tutaj pusto...myslałam ze sobie z Wami popisze a tak musze wracac do sprzatania chatki...miłego weekendu :)
ja w pracy, ale za 20 minut koniec, plus z fura znow mam problemy....nie chce mi juz sie pisac co z nia nie tak...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry