Widok
Walerko Gratulacje, na jak dlugo czy bezterminowo...i ty wynosisz sie z Londynu, tylko ja zostalam uhhh i nie zanosi sie, ze wyprowadze sie wkrotce
Michalowo relaksiu sie, u was to za 2.5 miesiaca dzidzia bedzie z wami, patrzcie jak ten czas szybko leci hih
Mar-chew, zapomnialam dac znac, ze wszystko doszlo, a i ty tez juz niedlugo na urlopie, ach czas leci zdecydowanie za szybko...
a jezeli chodzi o wozki, bo cos pisalyscie to ja jestem wielka fanka Maclarena quest sport, przez to, ze jest lekki i malo miejsca zajmuje w domu , i latwo sklada sie, a dlatego, ze podrozujemy dosc czesto, to jedyny wozek, z ktorym uporalam sie zlozyc jedna reka, a w drugiej trzymalam wozek...
a ja juz wszystko zrobilam na dzisiaj, wiec posiedze wypelnie sobie CV, poszukam ogloszen o prace itp...
Michalowo relaksiu sie, u was to za 2.5 miesiaca dzidzia bedzie z wami, patrzcie jak ten czas szybko leci hih
Mar-chew, zapomnialam dac znac, ze wszystko doszlo, a i ty tez juz niedlugo na urlopie, ach czas leci zdecydowanie za szybko...
a jezeli chodzi o wozki, bo cos pisalyscie to ja jestem wielka fanka Maclarena quest sport, przez to, ze jest lekki i malo miejsca zajmuje w domu , i latwo sklada sie, a dlatego, ze podrozujemy dosc czesto, to jedyny wozek, z ktorym uporalam sie zlozyc jedna reka, a w drugiej trzymalam wozek...
a ja juz wszystko zrobilam na dzisiaj, wiec posiedze wypelnie sobie CV, poszukam ogloszen o prace itp...
Mar-chew, ja zamowilam i przyszedl do pracy, troszke polski, ala cytrynowo ananasowy...
a z wozkami chodzilo mi, ze w 1 rece 3mam Blanke, a w drugiej skladam wozek,
nie sa niestabilne, po prostu jak mala wyrosla mi z gondoli, zaczelam uzywac juz spacerowki i mloda byla megazadowolona, bo swiat ogladala, ale oczywiscie to dla mnie byla wygoda hihi...
a z wozkami chodzilo mi, ze w 1 rece 3mam Blanke, a w drugiej skladam wozek,
nie sa niestabilne, po prostu jak mala wyrosla mi z gondoli, zaczelam uzywac juz spacerowki i mloda byla megazadowolona, bo swiat ogladala, ale oczywiscie to dla mnie byla wygoda hihi...
ja tam bym kupila ciasto. jestem anty gotowaniu i takie tam.
super marchew ze dostalas ten wozek co chcialas
kontrakt do 31.10.2011 do bezterminowego mam jeszcze 2 lata po tym ale obiecuja przedluzyc wiec jestem pozytywnie nastawiona.
jakos rozpakowywanie mnie nie rusza, bo nie mam terminu i stresu. kuchnia i ubrania pojda szybko, duzo jest w pudelkach i ma isc na poddasze bedzie dobrze
super marchew ze dostalas ten wozek co chcialas
kontrakt do 31.10.2011 do bezterminowego mam jeszcze 2 lata po tym ale obiecuja przedluzyc wiec jestem pozytywnie nastawiona.
jakos rozpakowywanie mnie nie rusza, bo nie mam terminu i stresu. kuchnia i ubrania pojda szybko, duzo jest w pudelkach i ma isc na poddasze bedzie dobrze
a my rozpakowalismy kuchnie i ciuchy. duzo idzie na poddasze bo nie uzywamy - wszystko ladnie zapakowane w plastikowe pudelka takze mam nadzieje w 2 tygodnie bedzie po sprawie. jedynie musimy kupic szafke na ksiazki i dvd i jedna szafe bo sie nie do konca miescimy. ja juz tez kombinuje jak tu ustawic sypialnie jak junior sie zjawi itd.
witajcie kobitki :) ja miałam super weekend, wyrwałam się z tej wsi i oderwałam się na chwilkę od tego co tutaj: odwiedziłam koleżanką która też mieszka w nowym domku na "wsi" (w Mostach), połaziłam po Gdyni, byłam u lekarza i dostałam kilka skierowań na badania, nagadałam się z mamusią za wszystkie czasy, w sobotę byłam u żony kuzyna i ich malutkiego synka, a wieczorem na imprezie - wróciłam w niedzielę o 5 rano skuta jak św.... i jeszcze dziś troszkę cierpię hi hi ale było tak fajnie i tak miło, że nie żałuję :) :) :)
U mnie??? W sumie to bez zmian ;) poza tym, ze urlop sie skończył i trzeba było wrócić do pracy ;/ ale juz myslimy o kolejnym zimowym wyjezdzie w góry ;)
Poza tym właśnie kombinuje czym by sie tu dorywczo a pożniej moze docelowo zająć no i mam jakis tam pomysł...właśnie jestem na etapie sprawdzania co ile kosztuje i takie tam...moze juz jakiś kursik przez zime zrobie ;)
No i wogóle plauje zacząc jezdzic na fitness bo tyje niemiłosiernie hehe
Poza tym właśnie kombinuje czym by sie tu dorywczo a pożniej moze docelowo zająć no i mam jakis tam pomysł...właśnie jestem na etapie sprawdzania co ile kosztuje i takie tam...moze juz jakiś kursik przez zime zrobie ;)
No i wogóle plauje zacząc jezdzic na fitness bo tyje niemiłosiernie hehe
hej,
przez to ze u nas management jest kiepski itp, to ciezko wytrzymac...
ja jestem w trakcie szukania nowej pracy itp,
Walerko, nie za bardzo moge w te okolice, wszytko powyzej Tamizy - maz ma prace najczesciej powyzej Tamizy, a jezdzi samochodem, wiec wiesz jakie sa korki na mostach przebiegajacych nad Tamiza..., jesli wiesz o co mi chodzi, za kilka lat mysle, ze do Essex wyprowadzilabym sie...ale dzieki za propozycje, ja troszke szukam zmiany rowniez w karierze, cos innego, bo po styczniu juz w weekend nie za bardzo bede mogla pracowac i nie wiem, jak oni to widza, tzn.niedziele ok, ale soboty juz nie...
Fajne weekendy mialyscie i Silje w takim razie gratuluje i super, ze w PL zostajecie, a w Gda czy gdzies indziej...
wracam bo szefunio idzie i znow bedzie mnie sledzil co robie...;-))
przez to ze u nas management jest kiepski itp, to ciezko wytrzymac...
ja jestem w trakcie szukania nowej pracy itp,
Walerko, nie za bardzo moge w te okolice, wszytko powyzej Tamizy - maz ma prace najczesciej powyzej Tamizy, a jezdzi samochodem, wiec wiesz jakie sa korki na mostach przebiegajacych nad Tamiza..., jesli wiesz o co mi chodzi, za kilka lat mysle, ze do Essex wyprowadzilabym sie...ale dzieki za propozycje, ja troszke szukam zmiany rowniez w karierze, cos innego, bo po styczniu juz w weekend nie za bardzo bede mogla pracowac i nie wiem, jak oni to widza, tzn.niedziele ok, ale soboty juz nie...
Fajne weekendy mialyscie i Silje w takim razie gratuluje i super, ze w PL zostajecie, a w Gda czy gdzies indziej...
wracam bo szefunio idzie i znow bedzie mnie sledzil co robie...;-))
Asiiek a właśnie jak po urlopie? ja troszku w domku ogarnęłam, ale tylko troszku i leżę przed tv, chyba dziś mam total lenia :) jutro zaczynają ronić mi gabinecik to przynajmniej i ja będę miała zajęcie, a przy okazji dziewczyny która wam się bardziej podoba:
1.
2.
koncepcja jest taka: ściana od góry do połowa malowana na biało, potem listwa styropianowa i poniżej listwy tapeta i w sumie chciałam na trzech ścianach (czwarta jest skosem) ale chyba dam tylko na dwóch - tych na przeciwko siebie, bo na tej trzeciej i tak będzie na całości stał segment więc chyba pomaluję ją cało na biało
1.

2.

koncepcja jest taka: ściana od góry do połowa malowana na biało, potem listwa styropianowa i poniżej listwy tapeta i w sumie chciałam na trzech ścianach (czwarta jest skosem) ale chyba dam tylko na dwóch - tych na przeciwko siebie, bo na tej trzeciej i tak będzie na całości stał segment więc chyba pomaluję ją cało na biało
A dziekuje Karolina urlop super ;) najpierw tydzień zwiedzania potem tydzien odpoczynku ;) oj wybyczyłam sie na maxa hihi ale potrezbowalismy tego ;)
Jesli chodzi o sciany to mi osobiscie nie podoba sie tapeta do połowy sciany. Jestem razczej zwolenniczką jednej całej w tapecie jako głównego punktu a pozostałe całe malowane.
Jesli chodzi o sciany to mi osobiscie nie podoba sie tapeta do połowy sciany. Jestem razczej zwolenniczką jednej całej w tapecie jako głównego punktu a pozostałe całe malowane.
jestem jestem, u mnie od rana znów leje i wieje na dodatek, ale ja o 13 jadę do Gdyni i potem znów na noc do mamy bo badania muszę porobić na ten reumatyzm mój... szkoda, że jak zwykle mi pogoda nie dopisała bo chciałam po sklepach połazić i chyba kupię sobie takie śliczne kaloszki ze wzorkami :) no i zaczynam się pakować powoli bo za tydzień lecę do Norwegii :)
Karolinka zobacz czy to jest cos autoimmunologicznego plus czesto jest tylko wynikiem jakiegos innego schorzenia w tak mlodym wieku. wspolczuje.
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.
dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.
dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
czesc,
ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie
Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie
Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
zwolnic nie moga w ogole , bo mnie chroni prawo, bo jestem mloda mama i do 2 lat po macierzynskim nie moga mnie zwolnic, po prostu mam pracowac w zespole z osoba, ktora ma innyy punkt widzenia na moja prace itp i zachowal sie bardzo nieprofesjonalnie i stala sie z tego wielka draka,
teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...
a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca
teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...
a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca
a i dowiedzialam sie, ze nie dostane wyplaty na 80%, bo dzial finansowy nie zniosl zmian w moim zatrudnieniu hihi, ale moga przyslac mi czek , buuuu
zapomnialam, jak moja praca juest stresujaca i nudna.....
Karolina, fajnie, ze jedziesz do N., my tez wybieramy sie, ale meza przyjaciel przeprowadza sie poza Oslo, i nie wiem czy uda mi sie, bo maz jedzie na pewno, ja zobaze, bo na narty chcialabym, a Blanki nie chcialam brac, i nie wiem czy mama zaopiekuje sie nia na weekend znow....
zapomnialam, jak moja praca juest stresujaca i nudna.....
Karolina, fajnie, ze jedziesz do N., my tez wybieramy sie, ale meza przyjaciel przeprowadza sie poza Oslo, i nie wiem czy uda mi sie, bo maz jedzie na pewno, ja zobaze, bo na narty chcialabym, a Blanki nie chcialam brac, i nie wiem czy mama zaopiekuje sie nia na weekend znow....
bo to prawda ze po mamie nam zostaje. u mnie zawsze byla czysta lazienka i kuchnia tak na blysk reszta ok, nigdy nie byly za czesto myte okna czy prane firanki no i mama miala pania do sprzatania. ja mam identyczne priorytety no i sklonnosci do zatrudniania kogos do sprzatania :-), plus moj maz nauczony ze bierze czynnie udzial we wszystkich domowych obowiazkach bo oboje pracujemy na pelen etat i dlaczego ja mam robic na 2.
nienawidze prac sprzatac gotowac czy prasowac jedyne co lubie to zmywac naczynia wogle to jestem jakas taka anty domowa i chyba dobrze ze mam Anglika za meza bo Polak przyzwyczajony u mamusi do innego traktowania mial by z tym problem
nienawidze prac sprzatac gotowac czy prasowac jedyne co lubie to zmywac naczynia wogle to jestem jakas taka anty domowa i chyba dobrze ze mam Anglika za meza bo Polak przyzwyczajony u mamusi do innego traktowania mial by z tym problem
czesc,
ja zaraz koncze jupii,
Asiiek, ja jestem po psychologii, ale nie pracuje bardzo w zawodze, w sumie w neurologii, ale bardziej naukowo hihi, moi znajomi , ktorzy od razu po studiach dostali prace wlasnie w MOPSie, juz tam nie pracuja, bo wytrzymali 3 lata maks, takie mieli wypalenie itp, wiec podziwiam ciebie...
Marchew, tez mi wydaje sie, ze cos zalozyly zamknie forum: Dawno nie bylo ja-dwisi, zakochanej, floraski ???
Walerko, ja pracuje w centrum, wiesz okolice miedzy Kings Cross a Russell Square, ale moge wszedzie do centrum dojechac, a o ktorej mniej wiecej, bo ja juz koncze o 15.30 w piatki....mam nadzieje, ze uda sie wykombinowac hihi
mi szefowa oznajmila, ze rzad pozwolil nam zatrudnic 1 osobe, moze nawet przed swietami, a dowiedzialam sie, ze w weekend mozliwe, ze bede musiala isc w niedziele do pracy, ale jeszcze tydzien i urlopik...
ja zaraz koncze jupii,
Asiiek, ja jestem po psychologii, ale nie pracuje bardzo w zawodze, w sumie w neurologii, ale bardziej naukowo hihi, moi znajomi , ktorzy od razu po studiach dostali prace wlasnie w MOPSie, juz tam nie pracuja, bo wytrzymali 3 lata maks, takie mieli wypalenie itp, wiec podziwiam ciebie...
Marchew, tez mi wydaje sie, ze cos zalozyly zamknie forum: Dawno nie bylo ja-dwisi, zakochanej, floraski ???
Walerko, ja pracuje w centrum, wiesz okolice miedzy Kings Cross a Russell Square, ale moge wszedzie do centrum dojechac, a o ktorej mniej wiecej, bo ja juz koncze o 15.30 w piatki....mam nadzieje, ze uda sie wykombinowac hihi
mi szefowa oznajmila, ze rzad pozwolil nam zatrudnic 1 osobe, moze nawet przed swietami, a dowiedzialam sie, ze w weekend mozliwe, ze bede musiala isc w niedziele do pracy, ale jeszcze tydzien i urlopik...
Ja skonczyłam pedagogike, 2 rozne specjalnosci. Ogólnie w tej "branzy" pracuje 3 rok ..ale chyba tez długo nie wytrzymam :( jest cięzko..ja jestem bardzo uczuciowa..a coraz czesciej mamy doczynienia z zabieraniem dzieci itd
Juz pomalutku mysle o czyms innym..no ale zobaczymy jak sie wszystko ułozy :)
Juz pomalutku mysle o czyms innym..no ale zobaczymy jak sie wszystko ułozy :)
ja bede w okolicy South kensington ale kings cross mi pasuje bo mam stamtad pociag do domu. tylko ta godzina nie wiem czy sie wyrobie ale moze dam znac jutro jezeli nie jest za pozno, jak nie to w inny dzien bo przynajmniej raz w tygodniu jestem w pracy w londynie
Marchew wlasciwie nie mieszkam juz w Londynie - mieszkam w Surrey, Sutton ale to jest 5 strefa, chyba sie zaliczam do greater londyn.
Milych zakupow,
Marchew wlasciwie nie mieszkam juz w Londynie - mieszkam w Surrey, Sutton ale to jest 5 strefa, chyba sie zaliczam do greater londyn.
Milych zakupow,
Cześć babeczki!
Melduję, że o Was nie zapomniałam ;-). Tylko jakoś czas ucieka i nie siedzę w dzień za dużo przed kompem.
Niby na zwolnieniu powinnam mieć więcej czasu, ale tyle do zrobienia ;-). No i jak sie śpi do 9-10 to już mało czasu zostaje. A tu trzeba pospacerować, obiad zrobić itd. ;-).
Iza - gratuluję obywatelstwa!
Buziaki!
Ps. ciekawe co u Ja-dwisi.
Melduję, że o Was nie zapomniałam ;-). Tylko jakoś czas ucieka i nie siedzę w dzień za dużo przed kompem.
Niby na zwolnieniu powinnam mieć więcej czasu, ale tyle do zrobienia ;-). No i jak sie śpi do 9-10 to już mało czasu zostaje. A tu trzeba pospacerować, obiad zrobić itd. ;-).
Iza - gratuluję obywatelstwa!
Buziaki!
Ps. ciekawe co u Ja-dwisi.