Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 588

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hellooooo :)
Dziewczyny lato sie skończyło to wracać mi na forum ale już hihi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop!!
No ja napewno! ;)

Witajcie Koleżanki! :D
Jakie zapracowane wszystkie dzisiaj hihi
no mi za bardzo też się nic nie chce tym bardziej, że nie czuję się zbyt dobrze... ale muszę się na siłę ruszyć, pogoda koszmarna brrr
ja mam lenia i jeden wniosek robie pół godziny hehe
jeszcze pogoda taka dołująca wrrr....pada deszcz
witam, a ja zapracowana jak to w poniedzialki....
no to super! oby tylko szkolenie było ciekawe ;)
ja mam dwa szkolenia 3 dniowe w tym miesiacu ;) ciesze sie bo to są szkolenia wyjazdowe, fajny hotel, 3 dni odpoczynku od pracy ;)
witam... ja za chwilę do pracy... ale dzisiaj będę miała fajny dzień bo w pracy będę 45 minut - a później szkolenie :) więc luz:)
hehe oj karolina to miałaś fajny weekend ;))
witajcie kobitki :) ja miałam super weekend, wyrwałam się z tej wsi i oderwałam się na chwilkę od tego co tutaj: odwiedziłam koleżanką która też mieszka w nowym domku na "wsi" (w Mostach), połaziłam po Gdyni, byłam u lekarza i dostałam kilka skierowań na badania, nagadałam się z mamusią za wszystkie czasy, w sobotę byłam u żony kuzyna i ich malutkiego synka, a wieczorem na imprezie - wróciłam w niedzielę o 5 rano skuta jak św.... i jeszcze dziś troszkę cierpię hi hi ale było tak fajnie i tak miło, że nie żałuję :) :) :)
Hellllooooo :) Poniedziałkowo :)
a my rozpakowalismy kuchnie i ciuchy. duzo idzie na poddasze bo nie uzywamy - wszystko ladnie zapakowane w plastikowe pudelka takze mam nadzieje w 2 tygodnie bedzie po sprawie. jedynie musimy kupic szafke na ksiazki i dvd i jedna szafe bo sie nie do konca miescimy. ja juz tez kombinuje jak tu ustawic sypialnie jak junior sie zjawi itd.
hehehe ;) dobre
raczej dużego lenia :P
ułłłłła dwa miesiace???? No to musieliscie miec duzo ciuszków hihi
Asiiek - trochę późno napisałaś... bo ja miałam nie mały problem po swojej przeprowadzce... chyba żeśmy 2 miesiące układali...
ja sie zabieram za lekcje jezdzenia bo zaraz mi brzuch za bardzo urosnie a chce byc mobilna jak sie maluszek urodzi zwlaszcza ze my na wsi teraz mieszkamy. mieszkanie spakowane takie puste i dziwne w koncu 6 lat tu mieszkalismy.
ja w pracy, ale za 20 minut koniec, plus z fura znow mam problemy....nie chce mi juz sie pisac co z nia nie tak...
No tak..a tutaj pusto...myslałam ze sobie z Wami popisze a tak musze wracac do sprzatania chatki...miłego weekendu :)
Walerka moge wpasc i Ci pomóc ;) ja uwielbiam wszystko układac i wogóle zmieniac wystroje ;) te wszystkie pierdołki, dekoracje ...to cos co lubie ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry