Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 607

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No to ja he he uprzedziłam Was :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba?!!!!!!!

po mamusi i tatusiu, nie ma szans na nic innego biedne dziecko, miejmy tylko nadzieje ze sie bardziej w tate wdala bo mi czasami trudno ze soba wytrzymac a co dopiero z kims innym z podobnym charakterem.
u mnie też super pogoda, przyjaciele wpadli na grilka, co prawda my dziewczyny zostałyśmy w środku bo jednak było nam za zimno, choć słońce cudne, ja sobie wygrabiłam troszkę z przodu domku i mam teraz ładnie cacy :) walerka twoja córcia to mały uparciuszek chyba będzie :)
Julka ciagle w srodku.

niedlugo musi sie wyjasnic slonica nie jestem, 2 lata w ciazy nie bede chodzic.

u nas tak pieka wiosna, az sie cche chodzic na spacery, wszedzie kwitna zonkile i drzewa owocowe, trawa juz zielona, jak ja lubie wiosne, no i moje urodziny sie zblizaja, juz jeden prezent na mnie czeka na polce, zapakowany chodze wokol niego ale jestem dzielna i nie otwieram do piatku. mam nadzieje ze mojej corce sie udzieli i zrobi mi prezent pojawiajac sie na tym swiecie w tym tygodniu
Cześć niedzielnie!

Mam już dosyć tego leżakowania, wróciłabym już do pracy najchętniej, mimo, że nie zawsze jest fajna! :)) Dopadł mnie przeraźliwy kazel, wręcz duszności - jutro idę do lekarza, oby to nie było zapalenie płuc czy oskrzeli :/

A jak u Was Dziewczyny mija weekend? Ciekawe jak Walerka i Julia, Mala pewnie już na świecie... :))
Śnieg pada :/
Ale piękne! ;)))
śliczne są! brawo dla Twojej mamy!
aha..juz myslałam ze jestem slepa i cos przeoczyłam haha..bardzo ładne ;)
http://forum.trojmiasto.pl/REKODZIELO-JAJKA-DECOUPAGE-SLICZNE-t223479,1,16.html

komentujcie wątek albo zamawiajcie jajeczka :)
oj tak u mnie tez pada..i przez taka pogode nic mi sie nie chce ;((

Karolina jakie jajka??
dziewczyny jak się wam podobają jajka mojej mamy? mi wczoraj szczena opadła na dół he he
Hej hej!
Tak tylko szybko się witam i spadam do Lenki, bo właśnie się obudziła. Chciałam tylko życzyć miłego dnia - chociaż taka okropna pogoda za oknem.
Aaa, to jeżeli jest coś nei tak, to trzeba to jak najszybciej wyjaśnić...

Mi też nic się nie chce, po za spaniem ;P
tak wyszło bo mają nam źle rozłożone prognozy i raty, ale nic to mąż wróci to się tam pojedzie i wyjaśni, brrr ale koszmarna pogoda ale nic to ja zabieram się za robotkę :)
Wooow, a to nabiło Ci trochę tego prądu... Nie zazdroszczę...
cześć dziewczyny, właśnie wróciłam od rodziców, jejku ale w mieście to jest inne życie, ruch, światła, auta he he czasem mi tego brakuje

niestety czekała na mnie niemiła informacja, przyszedł rachunek za prąd i do zapłaty mam do 15.04 bagatelka 1 tys. zł!
Nie liczę na to nawet ;P

Aj, mi też nie chce się iść do pracy, ale muszę - niestety!
witam piątkowo :)
Silje Ty się kuruj a nie do pracy latasz! Pracownikiem miesiąca i tak nie zostaniesz - nie łódź się ;P
Niestety muszę iść, nie ma kto mnie zastąpić...

A wyzej miał być katar, a nie karat... widać jak dobrze się czuję... ;)

Walerko, miłego dnia! :)
Silje to nie idz, choroby to choroba, tego sie nie wybiera.

biegne do szpitala na moj monitoring, potem na kawe z kolezankami wiec moze bede w lepszym humorze, no i dzis piatek i bede miala meza do meczenia przez 2 dni.
ja to jestem strasznie stadne zwierze i siedzenie w domu sama to zupelnie nie ja.

milego dnia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry