Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 609

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kolejna odsłona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iza super, ale o Walerce to niedobre wieści... trzymam kciuki za małą Julię; ja postanowiłam dziś w domku troszkę porządki zrobić ale takie lekkie, faktycznie nie mogę się ruszać dziś, bardzo bolą mięśnie
Cześć!

Zajrzałam na chwilę, a tu takie złe wieści... Mam nadzieję, że z malą Julią wszystko będzie OK... Buźka dla maleństwa! ;*
Dzień Dobry sobotnio :)

Iza przekaż Walerce życzenia dużo siły i zdrówka dla Julci, niech się dziewczyny trzymają ciepło :*

No jakoś kolejny zapowiadany super wioseny weekend, a za oknem nie wygląda za dobrze :/ Ja właśnie kawkę piję i zabieram się za sobotnie sprzątanko, ehh tak mi się nie chce :)
a ja już posprzątałam domek i teraz coś zjem i myślę co dalej, czy iść troszkę na dwór porobić czy pracować w swojej firmie he he czy nic nie robić, mam lenia totalnego dzisiaj, teraz siedzę w necie i kupuje rośliny
hejka! Przeżyła lot :) Inni pasażerowie też przeżyli - tylko nie wiem czemu nikt z nami nie chciał usiąść? aż tak mi źle z oczu patrzy ;P
no i trzymam kciuki za Walerkę i córcię... biedne dziewczyny...
Mar-chew, nie zapomnę jak usiadłam koło mamy z taką 1,5 roczną dziewczynką i mama grzecznie mnie uprzedziła, że mała może zwymiotować przy starcie. Ja jej na to, że nie ma problemu, bo samej może mi się przydarzyć :) Byłam wtedy w 4 m-cu.

I jeszcze a propos latania to mam koleżanka w pracy, która panicznie boi się latać. Ktoś musi ją trzymać za ręke, woli prosić o to kobiety, ale mówi, że jak się jej kobieta nie trafiła to i pana poprosiła :)))
Marchew kto by chciał siedzieć obok zołzy, a do tego czarownicy :)
Marta to fajnie że obyło się bez problemów, ja od rana mam wku... Mam awarie neta nie moge sie tam dodzwonić klne na cały dom! Na dodatek choroba mnie bierze, nie moge przełykać, mam dreszcze i bóle mięśni a za oknem ładna pogoda
czesc dziewczyny

juz wszystko dobrze, jestesmy w domu, dziecko zdrowieje z dnia na dzien. prawdopodobnie to byla jakas infekcja aczkolwiek nic nie wyhodowali plus poobijala sie przy porodzie i dolaczyla zoltaczka, to wszystko spowodowala ze nie jadla. podejrzewali rozne okropne rzeczy ale to wykluczyli.
dzis obchodze moj pierwszy dzien mamy bo jest w uk i jestem najszczesliwsza osoba na swiecie.
Julka je spi, troche placze i troche oglada swiat. pieknie je z piersi i przybiera na wadze. jak na razie zlote dziecko - w nocy spi i je, wstajemy o 9.30, ciekawe kiedy sie to skonczy i zacznie nam dawac popalic
walerka to dobrze! super i gratulacje z okazji dnia mamy :) ja chora, leżę w łóżku
super! bardzo się cieszę, że już wszystko dobrze... u mnie z koli do d... nie będziemy chrzcili w tym roku! Jestem wkurzona...
Witam niedzielnie :)

Walerka fajnie, że już w domku i dobrze, że malutka zdrowa :) Teraz już na spokojnie w domku będziesz mogła cieszyć się macierzyństwem :)

Marchew a co się stało, że nie będzie chrzcin?

My byliśmy dziś na spacerku w Gdyni. Ludzi pełno wyszło na ulice przy takiej pogodzie. Michałowa nie byłaś może na Skwerku? Wydawało mi się, że Ciebie widziałam, ale nie byłam pewna, więc głupio było mi zaczepić obcą dziewczynę :P
Cześć!

Walerko, bardzo się cieszę, że Julka już dobrzeje! ;**

Karolinko, zdrowiej!! Wiosna idzie, a Ty chorujesz? O nie!
Zresztą pewnie zrobiłaś to specjalnie, bo się wprosiłyśmy do Ciebie na spotkanko i myślisz że zrezygnujmy ;P Nie,o! ;P

Mar-chew, co się dzieje?

Ja też mialam wczoraj słaby dzień, i tak się ciągnie do dzisiaj... Ojjjj...
Cześć Niezapominajko!! :))
Jak to co, standard... ksiądz się nie zgodził na chrzestną (bo żyje na kocią łapę - jest z chłopakiem na kontrakcie, mają mieszkanie firmowe - więc nie z wyboru) i póki nie będzie miała ślubu kościelnego to nie będzie chrzestną (w ogóle skąd on o tym wiedział?)... więc są dwie opcje - albo teraz znajdę kościół gdzie nie pytają się o zaświadczenie - albo czekamy rok... (co mi się w ogóle nie uśmiecha)...
właśnie weszłam na pocztę - aż się rozryczałam... Karolinko, ile energii włożyłaś w swoją pracę - jest mi tak strasznie głupio...
aj tam daj spokój, jak nie teraz to później :)
Marchew no to rzeczywiście kiepska sytuacja :/ Może jeszcze uda się jakoś to rozwiązać, kurcze widać wszystko zależy od proboszcza, moja koleżanka ma chrzciny teraz na Wielkanoc, ona za swoim partnerem nie mają ślubu i nie mają zamiaru brać narazie i ksiądz bez problemu zgodził się na chrzest.
witam,

po pierwsze Walerko, super, ze w domu juz jestescie, rozumiem ciebie jaki stres przezylas itp, super, ze Julcia zaakceptowala piers itp. i Ty nie poddalas sie, tak w szpitalachw uk jest, ze mloda na neonatalnym a ty na poporodowych, mam nadzieje, ze sama mialas pokoj i nie musialas sluchac duzo maluszkow innych.zreszta ja 20h spedzalam w jej pokoju bo malam to szczescie ze sama lezala, i inkubatorkow nie widzialam, tylko mijalam i to byl istny koszmar... badz w sciagarni z laktatorem, a na oddzial szlam kapac sie i jesc....
i pisalam ci o tej opalonej skorce i noworodek 5h nie powinien spac w pierwszym tyg.zycia, jesli wiecie o oo mi chodzi....Blance nie mogli podawac mojego mleczka, tylko sonde miala podawana, ale wiem jak dzidzia wyglada pelna wenflonow itp i te pobranie jeszcze plynu...ale prywate napislalam, ale u mnie hormony tez szaleja...
Marchew, zmien kosciol i sprobuj gdzie indziej...ja teraz z chrzestnymi tez mam problem
Karolinka, zdrowka zycze
ja jutro do pracy...a mi sie nie chce

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry