Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda, że nie można mieć tego i tego...
no co nikt juz sie nie udziela?
jak widać wszystkie mocno zapracowane, mi wpadają zlecenia jak muchy do domu he he, jak tak dalej pójdzie to po sezonie będę musiała wyjechać na długiii odpoczynek :) a co u was dziewczyny?
witam sie,

ja tez zapracowana troszke jestem itp...nadal jestem w labie, ale daje rade i zdjeto ze mnie szereg obowiazkow itp, postanowilam pracowac do 26 sierpnia, a pozniej na urlop do czasu cesarki...
na przelomie lipca i sierpnia znow bede w Gda, odpoczac troszke itp...

u nas troszke busy w domu, bo mamy gosci itp, ale jest ok, ja tez powoli rosne, ale brzuch jest mniejszy niz z Blanka wiec licze ze dzidzia nie bedzie duza...szczegolnie ze to bedzie poczatek 38tc...

Karolina, super, ze masz pelno pracy, a po sezonie odpoczniesz itp...aby tak dalej.

milego dnia
Iza
witam dziewczyny :) dawno tu nie zaglądałam (ale nie tylko ja ;P) więc czuję się usprawiedliwiona... ja znowu będę w Polsce 4 lipca - nie wiem na jak długo przylatuje - ale 7 sierpnia wracam już do pracy - ale mi się nie chce!
Cześć!

A ja w poniedziałek zaczęłam pracę po 10cio dniowym urlopie! Trochę ciężko było mi wszystko ogarnąć w pracy po tak długim leniuchowaniu :) Poza tym jestem chora, gardło zawalone, ledwo co mówię, kaszel, katar - blehh...

Dzisiaj zapisałam się na wizytę do lekarza, i zastanawiam się czy iść... Niesety moja pani doktor jest na urlopie wychowawczym i nie przyjmuje, a lekarz z zastępstwa... No cóż, pewne zastrzeżenia do niego mam...

Miłego dnia! :))
Silje - coś często chorujesz ;P znowu angina ;>
Mar-chew, no niestety znowu angina... :/
Silje - może poproś lekarza o skierowanie na krew na ASO - ja też kiedyś często chorowałam na anginę... okazało się, że miałam bardzo podwyższone ASO - miałam dwie serie z debecyliny - od tamtej pory praktycznie w ogóle nie choruje (chyba już to kiedyś pisałam)...
Dzień dobry sobotnio!

Mar-chew ASO mam w porządku, robiłam ze 3 razy, a ostatnie w zesztłym miesiącu i wyszło ok...

Okropnie się czuję, mam taki duszący kaszel... Cała klatka piersiowa mnie boli... Mam nadzieję, że ten antybiotyk mi pomoże... I jakieś takie dziwne wrażenie mam po wizycie u lekarza, taki zakręcony, że nawet nie zauważył, iż wypisuje receptę w książeczce mojego męża, którą przez pomyłkę wyciągnęłam... ;/
hahaha:P podaj namiary na tego lekarza ;P pójdę na książeczkę mamy ;P
Nie dołuj mnie :P
czesc dziewczyny

ja jestem w Polsce od 5do 25 sierpnia. Iza moze sie tam spotkamy bo cos nam w Londku nie idzie.

U nas powoli do przodu, w pon jedziemy na wakacje do Walii, ale tam sie srednio ciesze bo jak sobie pomysle o pakowaniu to mi sie slabo robi
Cześć!

Ale tutaj pusto... Hmm...
no właśnie - co tutaj taka cisza? Wszyscy hurtem na wakacjach?
Mar-chew, a może reszta forumek założyła własne forum i teraz tam urzęduje? ;P Specjalnie nic nam nie powiedziały... :P
ja już od dawna mam takie podejrzenie, że ja-dwisia, kasia,caes, floraska itd. założyły jakieś zamknięte forum i teraz nas tam obgadują ;P i się cieszą, że wątek na duchu podupada...
Nie zdziwiłoby mnie to, przecież to największe zołzy wątku! :D
cześć dziewczyny, ja po bardzo imprezowym weekendzie, ogarniam dom i ogród bo ostatnie 2 tyg. tylko praca i praca, co drugi dzień zbieram miseczkę truskawek, mam też już poziomki, agrest i porzeczki, co chwilę też dosadzam jakieś kwiatki przed domkiem, w piątek i sobotę znów pracuje, ale póki co cieszę się spokojem :)
Cześć!

No, Karolinka nam się odnalazła! Yeahh! ;D

Karola, tych truskawek to ja Ci zazdroszczę, w tym roku miałam tylko raz przyjemność smakować tegorocznych, i jeszcze trafiłam na średnio smaczne... Aaaa, nie mam czasu nawet do sklepu zajść po truskawy... Aaa :))

Wiecie jak mnie kaszel męczy, masakra antybiotyk nie pomaga! :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry