Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***109***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla Ciebie też Kropusiu :)

ja jestem. nudze sie juz od 12

a ja trochę oddycham od szefa :)

szykuję się do lekarza :/

a ja już mykam, jedziemy do szkoły...

Papa :) miłego wieczorka!

Ja za to mam dylemat...dostalam propozycje pracy w Warszawie w zawodzie.Jakby powiedziec ogromna szansa. I chyba nie moge sie zdecydowac na ta prace bo w jaki sposob pogodzę przyszle zycie malzenskie mieszkajac tu w Gdansku a pracujac w Wawie??.Praca powiedzmy od pon do czwartku aaa tylko weekendy z mezem.Z drugiej strony jak tutaj pracuje i nie w zawodzie to tez w sumie mamy dla siebie 1 dzien w tygodniu, ale za to widzimy sie codziennie... nie wiem co robic ... małżenstwo jest dla mnie wazniejsze niz kariera...ale praca i spelnienie sie w zawodzie tez jest wazne...
no i zaczynalabym pracę zaraz po ślubie , w pazdzierniku ...

image
jakbym miała taka oferte jak ty zdecydowalabym sie bez wachania a mąż zawsze może sie przenieść do Warszawy

to nie jest takie proste Madziu...własnie doświadczyłam tego na własnej skórze

Nio to nie jest proste, poniewaz moj przyszly mąż prowadzi tu firmę :( i dostajemy mieszkanie , wiec praktycznie start dobry, ale zapewne nie dostane tu pracy jaka bylaby w Warszawie, nie chodzi o pensje bo poczatki zawsze sa srednio korzystne ale o spelnienie sie w zawodzie ...

image
Ale ta praca to pewna, że ją dostaniesz, czy tylko propozycja?? Jak okaże się, że wykorzystują osoby na kilka miesięcy, albo tylko kuszą propozycją, to warto się zastanowić, co zrobić :)

też mam dylemat :/ dowódca męża wczoraj zapytał ich całą szostkę, która pracuje gdzie on, który jest chętny na wyjazd do Afganistanu :( na razie to propozycja, a potem jak nie będzie chętnych - będzie rozkaz :( i pojedzie, kto popadnie :/

Wiec ta praca to przyszlosc, panstwowa praca,doktorat za tym idzie...cos o czym zawsze marzylam, choc nie do konca w marzeniach byla Warszawa i wyjazdy...

image
Wiperku, a Ty podobnie musialas wybierac??

a do Elfika...mam nadzieje ze Twego mezczyzny nie dotknie ten wyjazd...

image
musiałam się przeprowadzić na drugi koniec Polski do męża bo on ma tu pracę, w której się spełnia i robi karierę-bardzo podobna sytuacja

Widzisz, oboje mamy mozliwosci tylko w dwoch roznych miastach i oboje nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie ... aaaa trzeba pomyslec o przyszlosci, czy to nie lepiej dla nas gdy wyjade, zdobede doswiadczenie, kolejny tytul, spelnie sie zawodowo, bede robic to co kocham, a z drugije strony nie chce byc tam sama, bez mego Rafala... ciezka decyzja przede mna

image
cześć dziewczyny

beatko pisałaś że cie kręgosłup boli a mnie nogi od chodzenia mam dokumenty na drugim końcu swojego pokoju i sie zarąbiście nachodziłam i wszyscy w robocie mi mówią że powinnam zwolnić tempo:) ah trzeba się wgryść

pozdrowionka:)

cześć k@juta

cześć wiper:) cześć k@jutka:)
właśnie wcinam pizze;)pyyyychotka;)))))

pizza jest niezdrowa i już jej nie będe jadła; mam za duży brzuszek

eee tam, w nosie to mam;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry