Widok

WATEK DLA "ZAPRACOWANYCH"***18***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NIE ZAWIRUSOWANY
WIRUSEM OTYŁOSCI HIHIHIHHIHIH

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
good luck!:-)

:)))) kiedyś w rodzinnym mieście chodziłam do super stomatologa, jajcarz był z nigo niesamowity :))))

Kiedyś w klasie maturalnej skończyłam wcześniej zajęcia i poszłam do niego na umówioną godzinę. Usiadłam wygodnie na fotelu, w tle muzyczka z radia :) i czekam. Gościu wiedział, że nie znoszę wacuków, bo mogę mu napaskudzić :)) Ale oni mają sposoby i nawet nie czułam waty w buzi :))) Założył mi na ząb jakieś metalowe urządzenie, coś na zasadzie imadła :) i wypytywał mnie o szkołę :)))

Powiedziałam, a raczej wydukałam, że jestem w IV klasie. On spojrzał na mnie poważnie i powiedział: Słuchaj, albo na swój wiek wyglądasz bardzo poważnie, albo ile lat siedziałam, że jestem dopiero w IV klasie??

Ja na to, że w liceum i wtedy wybuchnął śmiechem. Ja nie dałam rady na tym fotelu, w otwartej buzi jakieś rzeczy :))) On nie mógł nic zrobić, co podszedł do fotela to ochodził, bo się strasznie śmiał :))))

elfik ja mam rewelacyjnego stomatologa, jest bardzo dokładny i może to dziwne, ale uwielbam chodzić do dentysty:)nic nie boli, na wszystko zaradzi i wcele nie jest kosmicznie drogi, tylko się długo czeka, bo ma zawsze zapchane terminy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry