Widok
spotkanko bardzo przyjemne, było nas 6:)
tylko ja stara mężatka, też bym tak chciała jeszcze raz planowac, eh .... :)
okazało się, że paradox był zamknięty jak przyszłyśmy
zostawiłyśmy kartkę na drzwiach gdzie jesteśmy
potem poszłam zobaczyc, czy ktoś przypadkiem nie stoi przy drzwiach :)
ale nikt nie doszedł :(
tylko ja stara mężatka, też bym tak chciała jeszcze raz planowac, eh .... :)
okazało się, że paradox był zamknięty jak przyszłyśmy
zostawiłyśmy kartkę na drzwiach gdzie jesteśmy
potem poszłam zobaczyc, czy ktoś przypadkiem nie stoi przy drzwiach :)
ale nikt nie doszedł :(
ah ostyatnio twez pozdrawiałam i pokazałam gdzie pracujesz jak R jechałyśmy
no właśnie na kawke musimy się umówić ttylko w następnym tyg ja wyjeżdżam i chyba dopiero 2 tyg wypali:)
a co do wpadnięcia do ciebie... też bardzo chętnie nie wymiguję się nawet posprzątać mogę:) ale pewnie nie będzie czego:)
ah niedługo wójek wraca i pewno będę go odbierać z lotniska może gdzieś twojego Pawła wypatrzę:)
no właśnie na kawke musimy się umówić ttylko w następnym tyg ja wyjeżdżam i chyba dopiero 2 tyg wypali:)
a co do wpadnięcia do ciebie... też bardzo chętnie nie wymiguję się nawet posprzątać mogę:) ale pewnie nie będzie czego:)
ah niedługo wójek wraca i pewno będę go odbierać z lotniska może gdzieś twojego Pawła wypatrzę:)
hej dziewczyny!
na szczęście pogotowie przyjechało szybko obejrzeli Miśka i zostawili w domu.... lekarz mówił że nie chce dziecku stresów szitalnych stwarzać.... kazał go obserwować w domu.... i jak co od razu dzwonić to natychmiast przyjadą spowrotem i go do szpitala zabiorą.... ale Misiu ma twardą głowę :-)... dzięki Bogu...
na szczęście pogotowie przyjechało szybko obejrzeli Miśka i zostawili w domu.... lekarz mówił że nie chce dziecku stresów szitalnych stwarzać.... kazał go obserwować w domu.... i jak co od razu dzwonić to natychmiast przyjadą spowrotem i go do szpitala zabiorą.... ale Misiu ma twardą głowę :-)... dzięki Bogu...
Ekstraparty
Składniki
50 dag piersi kurczaka, 6 plastrów ananasa z puszki, puszka zielonego groszku, słoiczek pieczarek konserwowych, puszka szparagów, vegeta.
Sos: mały pojemnik jogurtu, 4 łyżki majonezu, natka pietruszki, 4 łyżki soku z ananasa, po ćwierć łyżeczki mielonego imbiru, curry, estragonu i pieprzu, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki soku z cytryny, łyżeczka cukru, sól
Jak ważyć?
Sposób przyrządzania
Kurczaka pokroić w kostkę, wrzucić do wrzątku z dodatkiem vegety i gotować na małym ogniu 20 min, po czym odcedzić i ostudzić. Plastry ananasa, szparagi i pieczarki osączyć, pokroić, wymieszać z osączonym groszkiem i kurczakiem. Jogurt, majonez i sok z ananasa wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, sokiem z cytryny i przyprawami. Wlać do sałatki, wymieszać. Udekorować zieleniną. Wstawić do lodówki na 30 min.
Cześć dziewczyny
Aggga przez twojego syna spać nie mogłam martwiłam się cały czas aż mąż na mnie nakrzyczał ze się sobą powinnam martwić a nie wszytskimi na okolo.
Cieszę sie że juz dobrze jest.
Do lekarza się nie moge dodzwonić więc nic nie wiem.
A co do waszego tematu to ja uwiielbiam bułkę z serem i do tego jabłko pychotka
Aggga przez twojego syna spać nie mogłam martwiłam się cały czas aż mąż na mnie nakrzyczał ze się sobą powinnam martwić a nie wszytskimi na okolo.
Cieszę sie że juz dobrze jest.
Do lekarza się nie moge dodzwonić więc nic nie wiem.
A co do waszego tematu to ja uwiielbiam bułkę z serem i do tego jabłko pychotka