Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabawki z dzieciństwa powiadasz... ja je normalnie wszystkie mogę wymienić ;P
odpowiadam Wam już w tym wątku :)

mam astmę alergiczną, najczęściej w miesiącach kwiecień - wrzesień, czyli tak jak wszystko zaczyna pylić.. Choć rozciąga mi się ona na coraz dłuższe okresy, bo u mnei w rodzinie astmę ma wiele osób, więc pewnie ja odziedziczyłam...to strasznie męczące, biegać specjalnie nie można, ciężko złapać oddech, a jak już to tylko taki płytki, dlatego często zmuszam się do ziewania, wtedy do płuc mi trafia więcej powietrza i mam ulgę

ale się rozpisałam :P

merci:) zglaszam sie ale nie wiem na jak dlugo gdyz moj narzeczony wlasnie robi mi masaz stop:) awracajac do snu naszych pociech,to moj syn w dzien spi 2godz,w nocy budzi sie 2 razy a ma rok i 2 miesiace,:( budzi sie bo jest glodny
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
no zabawki z dzieciństwa :) ja swoje wszystkie idealnie pamiętam :) to było tak:

* MY LITTLE PONY ( różne kolory, wielkości) kochałam je i nadal uważam, że są słodkie :P
*Konie, różne, kiedyś były takie jakby figurki, coś jak dla barbi była wielkość
*PLAYMOBIL :) mam nadal te klocki :)
*KARTKA I KREDKI - uwielbiałam malować, zwłaszcza konie :)

melduję się w nowym wątku :-)). oczywiście robię torty, to dużo nie popiszę, ale czytam :-)
Olenka_21- dam sobie spokojnie radę z Twoim zamówieniem :-)
Gosik- odezwij się do mnie- koniecznie.
cześć Martszp :) nie wątpię, że sobie poradzisz, ale kurcze mam wyrzuty sumienia, że takie głupoty sobie zarzyczyłam :P

widze ze dziewczyny tu juz mocno zapoznane:)marsztp my sie chyba znamy z weselnika
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
oglądam sobie czyjeś zdjęcia na facebooku a tam, ktoś ma rurę do tańczenia w kuchni i się na niej wije... trochę mnie tego... zatkało...
a co generalnie porabiacie... ja czekam na męża bo muszę go odebrać z pracy... swoje maleństwo wstawił na wymianę opon...
ja oglądam kabarety :) mogłabym cały czas je oglądać :) choć chyba zaraz się położę bo brzuch mnei boli i te pluca mnie wykonczają ;(
właśnie, wiecie może do jakiego lekarza trzeba iść z problemamy z brzuchem - okropne i bolesne wzdęcia i takie tam?

olenka_21 na dziś zrobiłam Akropol i stwierdziłam, że teraz wszystko mogę zrobić :-)))))))))))) zależy tylko ile mam czasu.
Głupot sobie nie zażyczyłaś, ja lubię właśnie robić torty pod daną osobę, zwykłe torty można dostać w cukierni :-)

"Mój" Akropol ;-)
image

Flaga Grecji
image
Martyna jesteś WIELKA !!!!!!!!!!!!!!! Matko, za każdym razem mnie zadziwiasz :) dobrze,że Twój talent się nie marnuje :) a powiedz mi tak w ogóle, czy Ty konczyłaś jakaś szkołę gastonomiczną? Pytam bo mój brat chciałby być cukiernikiem i nie wie czy jest jakaś szkoła, która by go przygotowała

wow super! Gratuluję talentu:D Przy takich tortach to można sobie życzyć aby nie były za dobre - bo by za szybko zniknęły... ale fajnie sobie popatrzeć...
żeby było śmiesznie- torty to moje hobby, a raczej lepienie ;-) Z żywnością mam dużo wspólnego, ale gastronomii nie skończyłam. Dziękuję za miłe słowa, aż mi się chce robić je dalej.
rób, rób nie przestawaj :) to by była wielka strata dla ludzkich kubków smakowych i wrażeń estetycznych :)

ok dziewczynki, ja lecę, pomasuje sobie brzuch, może to coś pomoże.. mam nadzieję, że "widzimy się" tutaj jutro ;) miłej nocy i słodkich snów ;)

o maaaatko !!!!!!!! ale masz zdolnosci manualne:) gratulacje nic tylkko pozazdroscic
dobranoc oleńka:)
zawsze chciałam mieć pasję, robić coś co się lubi i tak naprawdę od niedawna ją odkryłam dzięki moim córkom, którym chciałam zrobić ciekawy tort. No właśnie, te kubki smakowe? Wrażenia moje torty robią, ale czy zawsze smakują? Chciałabym, żeby było i jedno i drugie :-)
oleńka zrób sobie ciepły okład na brzuch i weź nospę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry