Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka, też idę w objęcia Morfeusza (chociaż mój mąż ma inaczej na imię :-)) )
ok Martyna dzięki za miłe towarzystwo:) ja lecę do łóżeczka :) im szybciej się położę tym szybciej będzie 14 maj :) do "zobaczenia" mam nadzieję jutro :)

he he he he :) tak tak koniecznie, ale obstawiam, że na więcej jak 3+ się nie uda :)

nieee- nic się nie stanie (piętrowy nie będzie), zapakuję porządnie tak byście w kolejce SKM go nie rozpoczęli ;-)). A jak zdasz ładnie- to dam jednorazowe łyżeczki, co byście szybciej zaczęli świętowanie. :-)))
o kurcze daleko, ale dam radę :) będę z mężem i bratem :) a myślić, że CIACHOWI się nic nie stanie? przez tę drogę i jeszcze w kolejce kolejne 45 minut?

jak wysiądziesz na Przymorzu to 15-20 min, załeży jaki rozmiar buta nosisz :-)))
he he :) nooo będziesz pierwszą forumką, która się dowie, bo w końcu będę musiała cię uprzedzić o której po niego wpadnę :) tylko niestety będę jechała kolejką więc z oliwy do ciebie z buta :(( i pewnie jakoś koło 15

zdążysz :-))))))))) i masz zdać , bo inaczej tortu nie dostaniesz!!! ;-)))
tak,prace oddałam już w czwartek. teraz 14 maja dostane pytania..czyli na tydzień przed...mam nadzieję, że zdążę się przygotować :) nerwy się powoli pojawiają :P

Olenka, a jak przygotowania do obrony? Oddałaś już pracę ?
"święta trójca", trzy muszkieterki? Silje pisała, że dołączy jeszcze dziś.
Zapraczamy też inne dziewczyny do "naszego" klubu- może się wstydzą ? :-)))))))))))
a bo wiesz po co "smród ma się ciągnąć" ;) było tam pare niepotrzebnych słów ;) a wiesz jak tak patrzę na te szachy to sobie myślę, że może ten dla taty zrobić właśnie tak
płasko" i te "rzeczy" może jakoś tak wtopione :) ? kurcze ciężkie zadanie przed Tobą :P a tak pomijając to w tym wątku przeważnie we 3 siedzimy :) brakuje jeszcze Darii ( Silje) :)

Olu- dziękuję za radę. Wątek gotowy :-)
no ja się już nie mogę doczekać efektów :) a tak a propo może załóż sobie już nowy wątek, tamten ma ponad 200 wpisów i ostatnie takie nie na temat :P

sama jestem ciekawa :-))))))))))))) mam kilka pomysłów- poczekam na natchnienie ;-)
nom :) My to już mamy chyba wszystko ustalone tak? biszkopt waniliowy, krem mix owoców i ozdoba to wiadomo :) swoją drogą strasznie jestem ciekawa jak Ty to wykombinujesz :) żeby te 2 rzeczy jakoś zawrzeć w tym torcie :)

dlatego opini negatywnych się nie boję- są dla mnie wskazówką co poprawić, zmienić, ale nie, żeby obrażać. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale po to mailuję i rozmawiam, żeby wiedzieć czego dana osoba oczekuje. Smaki biszkoptu, bitej śmietany i rodzaju owoców każdy wybiera indywidualnie -ja mogę poradzić.
nom, się rozwija ;) oczywiście, że skoro się reklamujesz tutaj to również inni mogą wygłaszać TUTAJ swoje opinie,ale żeby od razu pisać, że był niezjadliwy?? może co najwyżej niedobry :) niezjadliwy to jest tynk, albo styropian, ciasto zawsze można zjeść tylko albo z uśmiechem albo bez :P :P

obecna :-)
ale w moim wątku dyskusja :-)
hop hop jest ktos :)?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry