Widok
a bo wiesz po co "smród ma się ciągnąć" ;) było tam pare niepotrzebnych słów ;) a wiesz jak tak patrzę na te szachy to sobie myślę, że może ten dla taty zrobić właśnie tak
płasko" i te "rzeczy" może jakoś tak wtopione :) ? kurcze ciężkie zadanie przed Tobą :P a tak pomijając to w tym wątku przeważnie we 3 siedzimy :) brakuje jeszcze Darii ( Silje) :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
płasko" i te "rzeczy" może jakoś tak wtopione :) ? kurcze ciężkie zadanie przed Tobą :P a tak pomijając to w tym wątku przeważnie we 3 siedzimy :) brakuje jeszcze Darii ( Silje) :)
dlatego opini negatywnych się nie boję- są dla mnie wskazówką co poprawić, zmienić, ale nie, żeby obrażać. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale po to mailuję i rozmawiam, żeby wiedzieć czego dana osoba oczekuje. Smaki biszkoptu, bitej śmietany i rodzaju owoców każdy wybiera indywidualnie -ja mogę poradzić.
nom, się rozwija ;) oczywiście, że skoro się reklamujesz tutaj to również inni mogą wygłaszać TUTAJ swoje opinie,ale żeby od razu pisać, że był niezjadliwy?? może co najwyżej niedobry :) niezjadliwy to jest tynk, albo styropian, ciasto zawsze można zjeść tylko albo z uśmiechem albo bez :P :P