Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka, też idę w objęcia Morfeusza (chociaż mój mąż ma inaczej na imię :-)) )
ok Martyna dzięki za miłe towarzystwo:) ja lecę do łóżeczka :) im szybciej się położę tym szybciej będzie 14 maj :) do "zobaczenia" mam nadzieję jutro :)

he he he he :) tak tak koniecznie, ale obstawiam, że na więcej jak 3+ się nie uda :)

nieee- nic się nie stanie (piętrowy nie będzie), zapakuję porządnie tak byście w kolejce SKM go nie rozpoczęli ;-)). A jak zdasz ładnie- to dam jednorazowe łyżeczki, co byście szybciej zaczęli świętowanie. :-)))
o kurcze daleko, ale dam radę :) będę z mężem i bratem :) a myślić, że CIACHOWI się nic nie stanie? przez tę drogę i jeszcze w kolejce kolejne 45 minut?

jak wysiądziesz na Przymorzu to 15-20 min, załeży jaki rozmiar buta nosisz :-)))
he he :) nooo będziesz pierwszą forumką, która się dowie, bo w końcu będę musiała cię uprzedzić o której po niego wpadnę :) tylko niestety będę jechała kolejką więc z oliwy do ciebie z buta :(( i pewnie jakoś koło 15

zdążysz :-))))))))) i masz zdać , bo inaczej tortu nie dostaniesz!!! ;-)))
tak,prace oddałam już w czwartek. teraz 14 maja dostane pytania..czyli na tydzień przed...mam nadzieję, że zdążę się przygotować :) nerwy się powoli pojawiają :P

Olenka, a jak przygotowania do obrony? Oddałaś już pracę ?
"święta trójca", trzy muszkieterki? Silje pisała, że dołączy jeszcze dziś.
Zapraczamy też inne dziewczyny do "naszego" klubu- może się wstydzą ? :-)))))))))))
a bo wiesz po co "smród ma się ciągnąć" ;) było tam pare niepotrzebnych słów ;) a wiesz jak tak patrzę na te szachy to sobie myślę, że może ten dla taty zrobić właśnie tak
płasko" i te "rzeczy" może jakoś tak wtopione :) ? kurcze ciężkie zadanie przed Tobą :P a tak pomijając to w tym wątku przeważnie we 3 siedzimy :) brakuje jeszcze Darii ( Silje) :)

Olu- dziękuję za radę. Wątek gotowy :-)
no ja się już nie mogę doczekać efektów :) a tak a propo może załóż sobie już nowy wątek, tamten ma ponad 200 wpisów i ostatnie takie nie na temat :P

sama jestem ciekawa :-))))))))))))) mam kilka pomysłów- poczekam na natchnienie ;-)
nom :) My to już mamy chyba wszystko ustalone tak? biszkopt waniliowy, krem mix owoców i ozdoba to wiadomo :) swoją drogą strasznie jestem ciekawa jak Ty to wykombinujesz :) żeby te 2 rzeczy jakoś zawrzeć w tym torcie :)

dlatego opini negatywnych się nie boję- są dla mnie wskazówką co poprawić, zmienić, ale nie, żeby obrażać. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale po to mailuję i rozmawiam, żeby wiedzieć czego dana osoba oczekuje. Smaki biszkoptu, bitej śmietany i rodzaju owoców każdy wybiera indywidualnie -ja mogę poradzić.
nom, się rozwija ;) oczywiście, że skoro się reklamujesz tutaj to również inni mogą wygłaszać TUTAJ swoje opinie,ale żeby od razu pisać, że był niezjadliwy?? może co najwyżej niedobry :) niezjadliwy to jest tynk, albo styropian, ciasto zawsze można zjeść tylko albo z uśmiechem albo bez :P :P

obecna :-)
ale w moim wątku dyskusja :-)
hop hop jest ktos :)?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry