Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj, rozumiem Cię, może nie w 100% bo nie jesteśmy na emigracji, chociaż wiem jak to jest być daleko od domu i przyjaciół i samotnie spędzać dni (przypomniały mi się czasy jak tylko przeniosłam się do Gdańska :)) hehe), bardziej mi chodzi o pracę naszych mężczyzn...
Moj M wstaje o 4 rano, a ja z nim, żeby mu wszystko przed pracą przygotować, i wybuźkować mojego Pyszczka :D Wraca około 17:30 czasmi później, obiadek i lulu, bo już przy jedzeniu oczy mu się zamykają... Ehhh...
Ja żalu jako tako do niego nie mam, w końcu wiedziałam "co biorę" i co mnie będzie czekało, raczej wolalabym iść do pracy żeby go trochę obciążyć, ale w sumie sam by mi na to nie pozwolił, najpierw chce dzidzie :)
to się ciesz, że chce dzidzie..bo mój wręcz odwrotnie - mam go najpierw odciążyć i mu pomóc a wtedy ewentualnie pomyśli o dziecku...ciężko mi to zaakceptować, ale może ma troszkę racji... pójdę do pracy, popracuję i może sam wyjdzie z propozycją "zróbmy sobie dzidzie". Przyjęłam taką taktykę ostatnio, że w ogóle juz o tym nie mówię. poczekam aż sam to poczuje...oby nie za długo

A u nas było odwrotnie, M odkąd pamiętał chciał dziecko, a ja odwlekałam, odwlekałam i odwlekalam... żeby najpierw skończyć studia, później praca i może po 2óch latach od tego - dziecko...
Aż w końcu zrozumiałam, że nie warto tej decyzji odwlekać, bo później będzie za późno i będę miała wyrzuty sumienia, bo studiowanie i wychowywanie dziecka można pogodzić, a jak będę świeżo po magisterce to maleństwo będzie mogło być już w żłobku a ja wtedy pójdę do pracy, tak jak tego chciałam.

Teraz tylko oby wszytsko się udało i było w porządku...
ok ja powoli lecę, jutro mam parę spraw do pozałatwiania :) no a w czwratek już będzie T więc robie wszystko żeby mi czas szybciej leciał :)

silje dobranoc :*
martszp jeśli się zjawisz choć na chwilkę to Tobie również życzę spokojnej nocy, no i widzimy się w piątek :)

Dobranoc! ;*
hop siup :) co robicie?ja oglądam Brzydulę. Próbuję rozgryźć Marka i nie mogę :)

Jego chyba nie da się rozgryźć, zdenerwowal mnie dzisiaj! ;D
bo ja to nie wiem,czy ona mu sie w końcu podoba czy on tylko sie boi ze mu z tymi wekslami ucieknie i dlatego jest taki wobec niej??? :)

Raczej chodzi o weksle firmy, ktore ma Ula... Ostatnio żalił się Sebie, że nie daje rady i oszukiwanie Brzyduli staje się uciążliwe i męczące...
Nie lubię już go! ;D
lubić to go nie lubię, ale ciacho z niego niezłe :P choc zupełnie nie mój typ faceta to ma coś w sobie :P te dobrze skrojone garniturki i w ogóle, pasuje to wszystko do niego :) no i nie ma to jak Viola :) - i visa vi :) kocham te jej frazeologizmy, jakbym jeszcze mogła to napisałabym o nich pracę mgr :)

Z tym ciachem to się zgodzę, pasuje do niego tytuł prezesa, spodenki na kant i neseserek :D hehe
Aj, Viola mnie rozbraja, jest zabawana ale taka głupitka że ojejku ;D
niedługo kobiety zaczną o nim fantazjować :) dostał chyba nawet tytuł jakiegoś najprzystojniejszego czy najpiękniejszego z Vivy, albo innego pisma, nie pamiętam. No proszę, a zaczynał od Prince Polo :) ( w tej reklamie mi sie nie podobał :p)

Hehe pierwsze słyszę, że był twarzą Prince Polo ;)) Chyba dlatego jest taki ciachowaty ;D
no nie mów, że nie kojarzysz tej reklamy :) facet idzie ulicą, cofa się w czasie do momentu kiedy "wychodzi" 1 raz prince polo :) ten facet to właśnie on :) daje dziewczynie jedną sztuke bo ma w torbie( w końcu on jest z przyszłości) :)

haha reklamę kojarzę, ale nawet nie wpadlam na pomysł że może to być on ;) aż znajdę w necie i zobaczę na świeżo ;)

Oglądałaś Epokę Lodowcową? Teraz będzie 3 część, zwiastun mnie rozbroił ;D
epokę 1 i 2 widziałam, a 3 słyszałam, że ma być i to podobno w 3d bo mój brat chce iść.nie widziałam zwiastuna, ale zaraz sobie w necie spojrzę.

to jest to?: http://www.youtube.com/watch?v=mogmdI3mSY8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iHcwLXxNOVQ
Ten jest dobry...
My oboje uwielbiamy tą bajkę, najlepsza na poprawę humoru ;D
nooo ten trailer zdecydowanie lepszy :) ale i tak najlepsza w tej bajce jest wiewiórka ( lub cokolwiek innego to jest :p)

hoho w 3 wiewiór się zakocha ;D ciekawe jak potoczy się historia jego miłości? ;D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry