Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
melduję się w nowym wątku :-)). oczywiście robię torty, to dużo nie popiszę, ale czytam :-)
Olenka_21- dam sobie spokojnie radę z Twoim zamówieniem :-)
Gosik- odezwij się do mnie- koniecznie.
no zabawki z dzieciństwa :) ja swoje wszystkie idealnie pamiętam :) to było tak:

* MY LITTLE PONY ( różne kolory, wielkości) kochałam je i nadal uważam, że są słodkie :P
*Konie, różne, kiedyś były takie jakby figurki, coś jak dla barbi była wielkość
*PLAYMOBIL :) mam nadal te klocki :)
*KARTKA I KREDKI - uwielbiałam malować, zwłaszcza konie :)

merci:) zglaszam sie ale nie wiem na jak dlugo gdyz moj narzeczony wlasnie robi mi masaz stop:) awracajac do snu naszych pociech,to moj syn w dzien spi 2godz,w nocy budzi sie 2 razy a ma rok i 2 miesiace,:( budzi sie bo jest glodny
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
odpowiadam Wam już w tym wątku :)

mam astmę alergiczną, najczęściej w miesiącach kwiecień - wrzesień, czyli tak jak wszystko zaczyna pylić.. Choć rozciąga mi się ona na coraz dłuższe okresy, bo u mnei w rodzinie astmę ma wiele osób, więc pewnie ja odziedziczyłam...to strasznie męczące, biegać specjalnie nie można, ciężko złapać oddech, a jak już to tylko taki płytki, dlatego często zmuszam się do ziewania, wtedy do płuc mi trafia więcej powietrza i mam ulgę

ale się rozpisałam :P

zabawki z dzieciństwa powiadasz... ja je normalnie wszystkie mogę wymienić ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry