Widok

...:::~~WIOSENNE MAMUSIE 11~~:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to nowy, bo tamrten przekroczyl 100

I lista:
MARZEC:
betti 174 03.03
yecath 07.03
a-cha 10.03
Karolina0010 15.03
marta82 17.03
parma 20.03
kropka3103 20.03
zabka1 20.03
mała757 23.03
ICHILEC 23/03/2009
Myszka1 24.03

KWIECIEN:
mini mini 6/7.04
irmus 08.04
zaskoczona 09.04
anulka28 15.04
różyczka 20.04
ślimac 11-20.04

MAJ:
na.cia 1-7.05

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
beszka-skumalam :D

jejciu...zapomnialm napisac :( pierwsza wypowiedz od na.ci druga do justi30 sorki za balagan

wiem wiem :))) moj mezus jest z 2 maja :))))) bardzo by chcial aby dzidzius ur.sie w jego urodziny (akurat 30 ur.)

wspolczuje :( ja dlugo nie mialam zadnych mdlosci..zaczelo sie w tym tyg :( zamaist wymiotowac to mam biegunke..kazdego ranka

to poprosze na e-mail podgorna1@wp.pl
dzieki

zabko1 ja mam taką przykladową prace na mailu to ci przesle :)

jak ja wam zazdroszcze
pamietam jak ja sie o ciazy dowiedziałam a teraz Maja ma juz 2 miesiace

dziewczyny mam prosbe tz pisze prace mgr i chcialabym aby ktoras z was przyslala mi przykladowy wstep i zakonczenie do pracy. nie wiem zabardzo jak mam to napisac a wzor na pewno mi pomoze

to sie pochwaliłam wczoraj ze nic mi nie dolega...
rano dzisiaj nawet nie mogłam się napić wody, tak mi było nie dobrze :(((

ps:ja jestem z 28.04-powiem Ci,ze byczki to fajne są heh;-)

beszka-no to gratulacje:) A z tymi terminami to zawsze jest pokrecone hihi:) Moj pierwszy byl na 12.12,teraz na 5.12 a wedlug miesiaczki 3-4.12.tak wiec sama juz niewiem kiedy urodze hehe:) powodzonka dla Ciebie i groszka/fasolki :D

Witam i gratuluję kolejnej mamusi wiosennej :)

Kropka to super że wszystko jest ok
Ja już się nie mogę doczekać kiedy będę na usg ale jak narazie musze się uzbroić w cierpliwość :-)
Wtedy będę już spokojniejsza bo to już po 12tc będzie więc maleństwo bardziej bezpieczne

Bylismy wczoraj na USG genetycznym, cóż za fantastyczne przeżycie...maluch był cudny, widzieliśmy wszystko oczka, rączki, paluszki, nóżki, serduszko, wszystko jest na swoim miejscu...półkule mózgowe, pęcherz moczowy, nosek jejku jakie to było fajne...nagraliśmy sobie płytkę, fajna pamiątka (normalnie USG genetyczne to 120 zł a z nagraniem 200 zł ale naprawdę warto) I najważniejsze, przeziernośc...młode nie chciało się ułozyć ale po lekkim "strofowaniu" przez mamę ułożył się ślicznie, w pierwszym pomiarze 1,33mm a w drugim 1,07mm czyli wszystko w jak najlepszym porządku, młode ma 6,63 cm od główki do ogonka jak to dr powiedział hehe. Nieziemskie widoki, wszystkie wyniki w normie i co najważniejsze odstawione wszystkie leki jupiiiiiiii muszę tylko umówic się na profil tarczycowy do mojej endokrynolog, muszę ją kontrolować bo w ciąży jest ona bardziej obciążana a mam z nią drobne problemy...wogóle mam w sobie nowe poklady energii, wszelkie dolegliwości przeszly brzuszka w sumie jeszcze nadal nie ma ehhh czuje sie fantastycznie...

Aha jeszcze...kosmówka bez cech oddzielania się noi termin porodu wg OM 2 dni wcześniej czyli praktycznie żadna różnica ;)

Beszka gratulacje i witamy :D

Witamy nowa wiosenna mamusie!

Ja wlasnie dzis zauwazylam ze na zdjeciu usg mam napisane ze przewidywalny termin porodu na 15 marca... Czyli piec dni wczesniej. A jak bedzie naprawde to sie okaze :-)

z okresu wyszlo na 25 kw. a ja wiem kiedy dokladnie zaszlam w ciaze i wychodzi ze termin powinien byc na 1 maja (ale ponoc zawsze termin z okresu jest ok.2 tyg.wczesniejszy niz faktycznie) :)

Witam i gratuluje
Obliczałaś z okresu że wyszło ci na 1 maja czy jak??

Witam dziewczyny :) termin mam na 25 kwietnia (ale wg moich obliczen 1maja ;) )

jestem przeokropnie szczesliwa ze moge dolaczyc do tego forum :)

pozdrawiam wszystkie przyszle mamy

P.S. dziekuje tez za pomoc, gdy zalamana pisalam o bolach i o perypetiach z lekarzami :)

Różyczka mam sprawe więc jak będzie sz to odezwij się na gg prosze :-)

znowu tu jakaś cisza :-(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry