Widok

...:::WIOSENNE MAMUSIE 21...:::))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
lista:
MARZEC:
betti 174 01.03
yecath 07.03
skarlet 07.03
a-cha 10.03
Karolina0010 15.03
marta82 17.03
parma 20.03
kropka3103 20.03
zabka1 20.03
mała757 23.03
ICHILEC 23.03
Myszka1 24.03
aleksandraa20 25.03

KWIECIEN:
liski 05.04
mini mini 6/7.04
Agnieszka83. 07.04
irmus 08.04
zaskoczona 09.04
anulka28 15.04
różyczka 17.04
ślimac 11-20.04
*an.ma* 23.04
beszka 25.04

MAJ:
na.cia 5-11.05
musia26 25.05
neneczka 28.05

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje kochane,własnie o tej soli tez gdzies słyszałam,dzisiaj wypróbuje..
na.cia własnie juz sama niewiem co gorsze antybiotyk czy ta choroba dla maleństawa:((jeszcze poczekam z jeden dzien,jak nie przejdzie to wtedy pomysle..

pozdrwaiam,zycze miłego dzionka:*

Miłych i owocnych zakupów Betti;)

Lece laski na sklepy a jutro do Polski jade i musze kupic cos mojemu chrzesniakowi:) bo czeka na ciocie " Ate, ktora mu przywiezie mambe i jaja " tak mowi, chodzi o jajko niespodzianke. Ma nasz Remciu 1 i 8 miesiecy i juz sie nie moge go doczekac.

no mam lenia i strasznego...

czasami lepiej jest wziasc antybiotyk,bo jest mniej szkodliwy niz taka infekcja ktora sie długo utrzymuje.
ja jak poszłam to lekarz nie chciał mi dac antybiotyku, ale powiedział ze jak nie przejdzie, to mam przyjsc i dostane antybiotyk....
Mini mini, moja znajoma zawsze jak jej corka miala zapalenie ucha to podgrzewala sol w mikrofalowce i wsypywala w skarpetke i przykladala do chorego ucha podobno :)

o właśnie o olejek kamforowy mi chodziło;) mi kiedyś zawsze pomagał;) będzie dobrze-zdrówka życzę

dziekuje kochane za odpowiedzi,własnie posmarowałam ucho olejkiem kamforowym i załozyłam szalik,moze troche przejdzie,jak nie to jutro pojade do lekarza,ale narazie jednak antybiotku nie biore,jakos nie jestem przekonana :(

pozdrawiam Was,dbajcie o siebie i maluchy!!!:)

a bo ty na.cia po miesięcznym zwolnieniu do pracy wróciłaś, i jak? lenia nie masz? ja jak ostatnio pojechałam do pracy na plotki (w tym czasie mąż miał dyżur-bo pracujemy razem), to p kilku godzinach już zerkałam na zegarek kiedy będzie już koniec dyżuru, bo już miałam dosyć wrzasków, krzyków, rozgardiaszu;)

a ja w pracy siedze, ale zajrzałam do was ... :)

nawet nie było problemu rano wstac... :)

miłego dnia mamusie ;)
No to zycze udanych zakupow, apropo kozakow to tez kupilam na przecenie:) likwidowali tez sklep miesiac temu i akurat trafilam na butki przecenione z 800kr na 200kr, tak sie ciesze bo sa cieplutkie.

ooo Betti pojechałabym z tobą.... gdybym miała troszeczkę bliżej;) ja też dziś na zakupy, ale dla siebie-po kozaki, bo w moich ukochanych poszedł zamek i po prostu nie opłaca się naprawiać.

ale spiacy dzien, nic mi sie nie chce ale pojade do miasta bo likwiduja sklep i wyprzedaja towar, podobno tez sa dzieciece ciuszki, wczoraj siostra kupila mi tam wlasnie ciazowki za 30 koron czyli ok 10 zl. ktore kosztowaly ok 120 zloty przed wyprzedaza:) to jade moze cos znajde...

hej :)

Ja także serdecznie witam;)

czesc wszystkim mamom :-D

czesc dziewczyny

No to dzis jestem pierwsza u nas , dzien dobry

Mała a ty co jeszcze na forum robisz???? spać!!!!
Dobranoc dla mamusiek i ich fasolek;)

Marta ja o takim sposobie zapomniałam :-/ ale to chyba jedyny pomysł jeżeli chodzi o domowe sposoby

Mini Mini a jakieś kropelki do uszu? pamiętam, że jak byłam dzieckiem to mama zawsze zakrapiała uszy (jak mnie przewiało) i watę do środka;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry