Widok

WOŚPD

http://oferia.pl/zlecenie/item224345-fundacja-wspolna-organizacja-swiadomej-pomocy-dzieciom

ktos cos wie o tej fundacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
NO WŁAŚNIE NA DZIEŃ 29 .. A DZIŚ MAMY JAKI ? 30.09.2011r.

KRS został nadany dziś :]]]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
P.S. Niestety wiele osób sugerując się negatywnymi opiniami i nie czekając na wyjaśnienie wszelkich , nurtujących niejasności straciły możliwość dobrej pracy w miłym gronie .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
"Rejestr REGON - wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej

stan danych na dzień:2011-09-29

Numer identyfikacjny 221532616

nie występuje w rejestrze REGON."

http://www.stat.gov.pl/regon/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
"Moja" droga Madziu .
W takim razie nie wiem kiedy kontaktowałaś się z radiem ESKA .
Nie wiem również czy wiesz ,że od dziś od godz. 10 lecą spoty reklamowe właśnie tej "oszukanej" fundacji .
Kolejne spoty które pojawią się dziś w radiu będzie można usłyszeć o godz. 15:41 , 15:57 , 16:41 , 16:57 , 18:41 , 20:41 , 20:57 , 21:41 i 21:57 .
Tak więc Drodzy , uprzejmi forumowicze zanim zaczniecie oczerniać ludzi sprawdzcie dokładnie 3 razy czy to co piszecie jest oby napewno prawdą !
MIŁEGO SŁUCHANIA !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Godzina 14:45 PODAJEMY NUMER KRS I REG

KRS: 0000397195
REG: 221532616
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z tego wątku wynika, że w fundacji pracują same niekompetentne osoby, łącznie z dyrektorami, a jedyną kompetentną i wszystkowiedzącą osobą jest niejaki Tomek, który z fundacją ma tylko tyle wspólnego, że korzysta z tego samego komputera co była pracownica fundacji.

Dziś o 14 mieli przedstawić KRS. Ktoś je widział? Może podać numer i sąd, w którym jest zarejestrowana?

Jeszcze jedna sprawa. Zauważyłem, że uczciwe firmy podają rzeczowe argumenty, które uwiarygodniają firmę. Natomiast oszuści prawie zawsze straszą wytoczeniem sprawy o zniesławienie, nie podając przy tym żadnych rzeczowych argumentów.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzwoniłam do Radia eska przed chwila i dostałam odpwiedz ze nie sa patronem ,w poniedizałekninby mam isc na szkolenie jako przedstawiciel ktos idzie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o zniesławienie, to najgorsze słowa jakie padły w tym wątku, padły z pod palców Tomka/Tomasza/pana M pod adresem pracowników fundacji. Cytuję Tomka: "to że debile tam pracują...". Kto tu kogo zniesławia? I kto kulturalny używa takiego języka?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakie zniesławienie?! Obywatel ma prawo znać prawdę, a skoro u źródeł nie chcą przedstawić stosownych dokumentów, idzie do urzędu. I do tego też prawo ma.
Poza tym nikt tu nie napisał, że "fundacja to NA PEWNO oszuści", ale że w obliczu zaistniałych faktów "ISTNIEJE PODEJRZENIE, że to jest oszustwo". A to zasadnicza różnica. Wystarczy czytać ze zrozumieniem. ;)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bardzo dobrze takich ludzi trzeba zgłaszać na policję,też tam byłam na rozmowie i juz po rozmowei wiecej tam sie nie pojawilam widac ze to sciema wielka,a ochroniarz siedzacy na dole w recepcji mowil ze nie wiadomo skad sie wzieli tak nagle sie pojawili i nic nikt o nich nie wie.Dobrze by bylo jakby wieksza grupa poszla na policję.
Napewno nie zrobi fundacji natomiast na odwrót to nie wiem bo z tego co wiem to prawnicy fundacji już przeczytali te forum i będą podejmować stosowne kroki co do zniesławienia fundacji, pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Departament Zezwoleń i Koncesji udzielił mi informacji, w ostatnim czasie taka fundacja nie starała się o zgodę. O żadnej historii też nic nie wiadomo. Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak. Jeśli fundacja o taką zgodę się wystara będę trzymać mocno za nią kciuki.

Nikogo nie nazywam oszustami, ale ja już swoją decyzję podjęłam. Jeśli fundacja jest uczciwa, moje zgłoszenie sprawy nikomu nie zrobi krzywdy.
Tak czy inaczej Fundacja nie organizowała żadnych zbiórek bez pozwolenia i myślę, że zanim zorganizują jak muszą to złożą odpowiednie wnioski i przyznają im pozwolenie. A przygotowywać się mogą ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Obiecałam, że zdam relację.

Dodzwoniłam się do Urzędu Marszałkowskiego.

Jednostka odpowiedzialna:
Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego w Gdańsku
Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej
80–810 Gdańsk, ul. Okopowa 21/27
osoba odpowiedzialna:
Pani Agata Wyrobek
pokój 316 (III piętro), tel. 058 3261567

Fakty są takie, że fundacja nie ma też zgody z tego źródła. Co więcej, uzyskałam potwierdzenie, że PROWADZĄC KWESTĘ NA ULICACH, NAWET NA CELE OŚWIATOWE FUNDACJA ZEZWOLENIE MIEĆ MUSI.

Pani z Urzędu Marszałkowskiego serdecznie dziękuję za informacje.
Idąc za jej radą aktualnie próbuję sprawdzić, czy fundacja takiej zgody nie posiada z MSWiA.

Bardzo chcę wierzyć, że to ja się mylę i fundacja jest uczciwa. Niezależnie od tego, czego się dowiem, możecie liczyć, że podzielę się informacją, o ile tylko uda mi się do niej dotrzeć.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3
Uśmiałam się:P Nie mogę się pozbyć wrażenia, że to ja tą satanistką jestem:P No tak, w czarnych ciuchach jednego dnia. Spytana o hobby: fantastyka i mocna muzyka. Do tego chyba była sytuacja w luźnej chwili na szkoleniu że coś wspomniałam o tym, że robię biżuterię:P

LOL:P

Moja biżuteria nigdy nie przypominała pentagramu:P Zdarzyło mi się robić biżuterię dla bywalczyń forum.
Do fundacji trafiłam z pobudek chrześcijańskich, bo jestem mocno wierząca. W Boga, gdyby ktoś miał wątpliwości:P
Panu Mariuszowi sama powiedziałam, że nie podpiszę umowy, bo przez cztery dni nie przedstawili żadnych dokonań fundacji ani dokumentów potwierdzających jej istnienie. Btw. ubrana w niebieską sukienkę i marynarkę:P Satanistka;)))

Co za pozytywny akcent na dzień dobry:)))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
no to chyba te kanapki to twoja brzytwa hahah :))) pozdrawiam wszystkich czytających
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Tomek - "tonący brzytwy się chwyta" - idź już spać człowieku, jak sam nie wiesz co jeszcze wymyślić....

Dobranoc
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
największa jazda to jest taka jak mi moja dziewczyna opowiadała, o tej satanistce którą zwolnił pan Mariusz. - przychodziła do pracy z pentagramem zawieszonym na szyi podobno własnej roboty :)))) i tego typu babki tu piszą te komenty pewnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
widać, że nie grzeszysz inteligencją dlatego proponuje iść do urzędu pracy :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
to że debile tam pracują to nie znaczy, żeby odrazu oczerniać wszystkich i całą organizację dajmy im czas zobaczymy co będzie za parę miesięcy i czy te szkoły dostaną obiecany sprzęt...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry