Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo to super :) on jest po prostu meski i tyle;) nie cierpie takich wymuskanych facetow, wogole nie rpzemawia do mnie taki wizreunek, wrecz przeciwnie...:)
mnie drażnią tacy faceci-laleczki z wystudiowanym uwodzącym spojrzeniem :] Facet ma być męski:) jak jest za ładny to źle ;)

a mogę wiedzieć ile kosztuje wypożyczenie takiego filmu w tej telewizji n? Ciekawa jestem czy tyle samo co w wypożyczalni dvd, czy mniej, czy więcej :]
to chyba jest na pewno uzaleznione czy to jest jakas super super nowosc czy tylko super nowosc:) za takie filmy ktory wyszly w ciagu ostatniego roku to licza za to 11 zlotych:)
to wcale nie tak dużo jak na takie nowości- w wypożyczalni takie najnowsze filmy- piraty o wątpliwej jakości stoją między 10 a 13zł a takie starsze to z 8-10zł, a bardzo stare ok 5zł...
więc się w sumie opłaca :)
oczywiscie jestem slepa i nie zauwazylam wypowiedzi Salambo ani sunny.... :? tak wiec Salambo moje gratulacje, ze Cie pracodawca docenil:)

sunny- nie mam zielonego pojecia co mu kupic pod choinke:)problem jeszcze polega na tym ze 5 grudnia ma urodziny a 6ego imieniny ;)) mysle ze na imieniny dam mu perfumy lacoste, ktore mu sie bardzo podobaja - tylko musze kaske uciulac:)) a na urodziny to mu zorgaizuje jakies male rpzyjecie, wraca jego przyjaciel z morza, wiec moze uda mi sie zaranzowac jego odqwiedziny u nas w tym czasie:) i mam zamiar mu zalatwic tort ze zdjeciem, musze poprosic tesciowa o jakies smieszne zdjecie w pieluszce itp :D

ale co z prezentem swiatecznym - NIE MAM POJECIA :)
prezenty to dla mnie zawsze ciemna magia :)
mój twierdzi że ja zawsze go wyczuję i trafiam od razu w sedno, ale nawet nie wie ile ja się muszę nagłówkować :)
na imieniny prezent już mam, kupiłam mu zaplniczkę zippo, a na gwiazdkę chyba kupię mu golarkę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja w sprawie prezentów, to mam odwrotny problem- mega długą listę pomysłów i nie wiem co z niej wybrać :)
moj powiedzil za zippo kui sobie sam a golarke juz ma :/ z takich prezentow sprzetowych to jakis czas temu spelnilam jego marzenie i dostal dysk zewnetrzny taki na 500gb wiec nie wiem co teraz moglby chciec:) ps3 tez ma:)
co to jest p3?:]
Ja myślałam o jakimś fajnym zegarku, poduszce z moim zdjęciem;), golarce extra, krawacie z koszulą, torbie sportowej na ramie na co dzień, fajnej kurtce takiej w góry, sokowirówce (tak, tak, sokowirówka- on marzy o świeżych soczkach i shake'ach;), pianka do nurkowania (na to bym musiała trochę zbierać:P), strój na rower, suplement diety dla sportowców takie opak parę kilo, aparat fotograficzny, zestaw filmów ze schwarzennegerem lub innym super bohaterem :P mogłabym tak długo wymieniać :P może którąś zainspiruje:)
ps3 to playstation 3;)w sumie ten zegarek to jest dobry pomysl tylko ze moj malzonek nosi zawsze bardzo drogie zegarki, ktore sobie zazwyczaj kupuje za granica i chyba musialabym pojsc pod latarnie zeby taka kwote skombinowac do grudnia :P golarke ma, krawatow nie nosi, ksozule ma ladne, torbe dostal jakis miesiac temu:) kurtke w sumie ale to musielibysmy pojsc razem a ja bym chciala zeby to byla niespodzianka:)aparat ma bardzo dobry w telefonie a taki cyfrowy to juz tez jest:) jedyne co to jakies gry na ta ps3 ale to takie jakies nie wydaje mi sie swiateczne:)aa poza tym w zeszlym roku dalam mu gre o :)

musze wysilic mozg, potem tu wstawie moje przemyslenia i to wspolnie skomentujemy :D
ja pewnie bym kupiła coś takiego przydatnego, ale i fajnego i do tego jakiś gadżet w stylu koszulki albo poduszki z moim zdjęciem ;) koszulkę z wyznaniem mi miłości już ma- kiedyś pokazywałam na forum- więc albo zamówię kubek albo poduszkę z fotką:)
Napisz jakie ma Twój mężuś upodobania, to coś wymyślimy:)
Ja się zastanawiam też nad karnetem na jakiś super masaż, bo go plecki bolą ostatnio.
w zeszlym roku jeszcze dostal puzzle z moim zdjeciem i taka kule sniegowa co sie potrzasa i sie sypie sniezek i w srodku jest nasze zdjecie:)
aaaaaaaaa :)
Mi się marzy taki wspólny romantyczny wypad na masaż przy winku:)

Pewnie układa te puzzle w każdy weekend :P
tiaaa jasne uklada...;)

mi sie tez marzy taki, w jakims spa, takie rozpieszczanie ahhh :)

a co do upodoban mojego meza no to interesuje sie morzem, o kurde i wlasnie mnie olsnilo! wiem co moglbym chciec! wczoraj w ikei bylismy na dziale obrazow i tam byla taka ogromna wielka prawie na cala sciane mapa plocienna swiata i mowil ze chcialby miec taka zawieszona w sypilani zeby sobie mogl zaznaczac gdzie juz byl :D i fakt ze jest bardzo ladna i w sumie nawet by nam pasowala:) tylko ze nie bylo jej wczoraj a tak w sumie to nie wiem jakbym miala sie udac do ikei w tajemnicy przed nim i to zakupic :)

no wiec wracam do tematu, moj maz interesuje sie morzem z racji swojego zawodu:) interesuje sie grami i gotowaniem,marzy o swojej lodce lub ewentualnie zaglowce:)interesuje sie oczywiscie samochodami jak to facet:)

to sa te najwazniejsze rzeczy, ktore mi przyszly na mysl:)
Mój mąż też kocha morze i wszystko co z nim związane- najbardziej nurkowanie. Jak przypadkiem trafi na jakimś discovery program o nurkowaniu, to koniec, oglądamy jak panowie bili rekordy schodząc pod wodę itd... :] Mu się najbardziej marzy ta pianka do nurkowania, ale to wydatek przynajmniej 500zł.

Skoro często wypływa to bym mu sprawiła poduszkę ze zdjęciem, żeby się mógł do Ciebie przytulać jak śpi:)
mojego za to nie interesują wcale samochody ani gry. A pojechać do ikei się da bez samochodu ;) Ostatnio jechaliśmy skm-kę i autobusem z blatem do stołu zareklamować go. A w weekend jeżdżą darmowe autobusy do ikei ;)
ja wiem ze jezdza ale to chodzi o to ze jak sie dowie ze gdzies jade to na bank wyczuje podstep i bedzie sto pytan;)
to się mówi: tajemnica :)
ja to mam inny problem z prezentami - mój Mąż zawsze wie dokładnie, co che dostać i ja mam to tylko kupić - nie lubi i nie chce niespodzianek. ja zawsze jakąś tam od siebie dorzucę, ale on mi już tak wyczerpuje budżet swoją listą (na której na ogół jest zestaw płyt i książek), że już niewiele kasy zostaje na niespodzianki...
w zeszłym roku do jego zestawu dorzuciłam od siebie skórzany kubek i tacę do gry w kości z Piatnika - niby się ucieszył, ale parę miesięcy potem powiedział mi (świnia;)) że miał inny kubek upatrzony - ja wybrałam z ciemnej skóry, on wolał z jasnej (mi się ta jasna ze świńską kojarzy;))
no i tak to jest, on sobie sam prezenty wybiera i nie lubi niespodzianek. a ja lubię je robić... :(
aha!
Salambo - gratuluję awansu!!!!

Sunny - bardzo ładne zdjęcia, ślicznie wyglądałaś :)
do góry