Widok
Tripgirl ja też miałam zapelenie nerek- gdzieś przez kilka miesięcy i wzięłam z rzędu 6 opakowań antybiotyków a pomogła mi na sam koniec żurawina :] Byłam wyjałowiona, chora, hospitalizowana :/ Lekarze są do bani- pchają antybiotyki, bo skoro bolą nerki to szkoda kasy na posiew. Dopiero pomógł mi urolog dr Szcześniak- wyleczył mnie urinalem.
Wzięłam właśnie o 8 Urosall i czuję już ulgę- piję też bardzo gęsty sok z żurawiny i wzięłam Urinal. Ja miałam bardzo często problemy z nerkami, różnymi bakteriami, więc musiałam uderzyć czymś mocnym od razu aby się nie rozwinęło. A jeśli chodzi o ciepłe majty, to zawsze takie mam plus rajstopki:P Nie cierpię stringów:P
Mysiorka ja jestem ekspertka od pecherza:) z lekow ktore sa bez recepty to pomoze Ci urinal lub cos takiego jak fenjal - on jest z konika morskiego, lekko zabarwia mocz na niebiesko ale pomaga;))
wiadomo ze najszybciej by pomogl najstarszy na swiecie furosemid ale on jest na recepte, jakbys blizej mieszkala lub pracowala to bym Ci dala bo mam;)
musisz duzo pic plynow zeby duzo siusiac - wiem ze jest dyskomfort ale wtedy sie przefiltruje wszystko ladnie, no i oczywiscie co? CIEPLE MAJTY!
wiadomo ze najszybciej by pomogl najstarszy na swiecie furosemid ale on jest na recepte, jakbys blizej mieszkala lub pracowala to bym Ci dala bo mam;)
musisz duzo pic plynow zeby duzo siusiac - wiem ze jest dyskomfort ale wtedy sie przefiltruje wszystko ladnie, no i oczywiscie co? CIEPLE MAJTY!
maxaga trzymam Cię za słowo :) takie pojemniki wiem, że są dokładane do żeli do prania, a ja potrzebuję go by wyprać sweterki, delikatne rzeczy, a taki żel to się do tego raczej nie nadaje... chyba że się nie znam;)
A i witam wszystkie wrześniówki z uśmiechem i zapaleniem pęcherza, które osiągnęło dziś apogeum :/
A i witam wszystkie wrześniówki z uśmiechem i zapaleniem pęcherza, które osiągnęło dziś apogeum :/
czesc babole :)
widze, ze typowe pogawedki zonek ...dziwnie jakos tak. Ja bym chciala jeszcze jedno wesele zorganizowac, moze sie uda siostrze zrobic wesele. dla niej to nie szalenstwo, bo sa po cywilnym, dla mnie zacznie sie zabawa - zaproszenia, umowy itd.
ale z drugiej strony to nie to samo co swoje...
pojemnik na proszek - popatrz dobrze w sklpepach - ja kupilam proszek w plynie a do butelki byl przyczepiony wlasnie taki pojemnik.
jak nie znajdziesz to ci przysle ;)
widze, ze typowe pogawedki zonek ...dziwnie jakos tak. Ja bym chciala jeszcze jedno wesele zorganizowac, moze sie uda siostrze zrobic wesele. dla niej to nie szalenstwo, bo sa po cywilnym, dla mnie zacznie sie zabawa - zaproszenia, umowy itd.
ale z drugiej strony to nie to samo co swoje...
pojemnik na proszek - popatrz dobrze w sklpepach - ja kupilam proszek w plynie a do butelki byl przyczepiony wlasnie taki pojemnik.
jak nie znajdziesz to ci przysle ;)