Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooooo Tripgirl to Ty żyjesz :P
aaa bo to "zintegrowana", ja się zaparłam na indukcje, na elektrycznej nie znoszę gotować, a effcia mi pokazała jak super się na indukcji gotuje, więc wzięłam taką. Nawet nie wiem czy są takie całościowe z indukcją, no ale już trudno, zamówiłam :D
piekarnik jest dosyc podobny do mojego tylko ja mam Mastercooka :)i plyte mam gazowa, ale szklana, czarna
całkiem fajna ta płyta, ajeczka :) ja zdecydowanie chciałam duże palniki. Taki zestaw wybrałam:
http://www.euro.com.pl/kuchnie-do-zabudowy/dane-techniczne-amica-hkc-74413-21cg3-334taydpx.bhtml

i ten piekarnik jest taki metalicznie matowy- bardzo mi się podoba:)
image
wiem, moja mama ma takie, na garnek okrągły i podłużny. A w tej candy co mi się podoba, sa po prostu mniejsze palniki. Ale ja gotuje i tak obiady dla nas 2 i nie potrzebuje większych palników

https://www.najlepsiagdrtv.pl/large.php?img=files/objects/833/7/product.jpg/img]
mi nie chodziło o samą brytfankę, ale opcje, że jedno pole może być włączone i jako mniejsze i jako większe:) wiele to ułatwia :)
dzięki :)
właśnie widziałam też piekarnik amiki, całkiem fajny, ale płytę wezmę bez "brytfanki" bo nawet takiego garnka nie mam zamiaru kupić :)
aaaaa- płyta jest zwykła, ale ma dużo opcji grzania, w tym brytfankę, to ważne, żeby jedno "stanowisko grzania" miało dwie wersje :] tak to ujęłam swoimi słowami :]
ja też się melduję :)

Ajeczka, co do mgły, to na dole jest lepiej, wczoraj rano jechałam przez Morenę do pracy, to tam na górce było koszmarnie, bez porównania z Wrzeszczem czy Oliwą. a dziś za oknem w ogóle czyściutko tu u mnie :) (granica Przymorza i Oliwy)
jeśli chodzi o kuchenkę i płytę, okap to wybrałam amicę- zwracałam uwagę na klasę energetyczną, prowadnice żeby były teleskopowe, szybki nagrzew,termoobieg, funkcje nawet nie wiem jakie mam, bo i tak się używa może 2 regularnie... płytę wybrałam jak najzwyklejszą, podobały mi się dotykowe, ale coś się zachlapie, zadrapie, czujnik pójdzie i masz problem, poza tym taką samą płytę mają moi rodzice i mam ją obcykaną:) Amica ma bardzo słabe pralki, ale jeśli chodzi o piekarnik, płytę, okap to przez parę lat wypróbowałam je u rodziców- stąd mój wybór :)
Mysiorka: jaki piekarnik kupiłaś, bo coś ostatnio się chwaliłaś? na co zwracałaś uwagę oprócz wyglądu? muszę coś kupić i nie mam bladego pojęcia co, okap też nie wiem jaki, bo kuchenkę to mi się indukcyjna candy podoba.
melduje sie:)
A tak w ogóle, to w piątek ostatecznie pożegnam się z moim kochanym mieszkankiem w Gdyni - kupujący dostali kredyt w końcu. Brakuje mi syren z portu, w takiej mgle byłoby je świetnie i często słychać.
no to ja też się zamelduję, choć ja taka "przyłatana" wrześniówka ;)
No i dodam, że u mnie na górce (mam wrażenie, ze to najwyżej położone osiedle w Gdańsku) wreszcie chyba zaczyna schodzić mgła. Bo tu jest tak gęsta, że nie widziałam końca sąsiedniego budynku, teraz widzę już nawet kawałek lasu. A jak tam na dole? i w pozostałych rejonach?
ja jestem z doskoku :P
to jest jakiś skandal :] wrześniówki gdzie żeście się podziały?
Tripgirl doceniam Twoje poświęcenie i nie przejmuj się, przeżyje bez tych zdjęć :) Weekend spędziliśmy w domu malując kilka razy kuchnię- najpierw na "kamienista plażę" ale wyszła bleeee i jakaś ciemna i mój dzielny mężuś potem całą niedziele doprowadzał ściany do białości:]
ups..... to pisałam ja moka, tylko chyba gosiaro (koleżanka z pracy) była tu zalogowana, także przepraszam Gosiu!!

cześć dziewczyny!!!
Witam po długiej przerwie. już kilka dni temu wróciliśmy z podróży poślubnej, ale cały czas jeszcze nią żyjemy. no i klimat inny i inna strefa czasu!!

jednak najgordze jest to, że i mój urlop się skończył. dziś pierwszy dzień w pracy. nie jest najgorzej, ale.... oj wakacje mogłyby trwać wiecznie.

wiecie, ja tam nadal żyję ślubem. przed samym wyjazdem fotograf przyniósł nam zdjęcia. oczywiście jesteśmy zachwyceni.

ajj i w ogóle jak mi sie ta nowa szta graficzna niepodoba, albo raczej nie jestem jeszcze przyzwyczajona.

Pozdrawiam

cześć dziewczyny!!!
Witam po długiej przerwie. już kilka dni temu wróciliśmy z podróży poślubnej, ale cały czas jeszcze nią żyjemy. no i klimat inny i inna strefa czasu!!

jednak najgordze jest to, że i mój urlop się skończył. dziś pierwszy dzień w pracy. nie jest najgorzej, ale.... oj wakacje mogłyby trwać wiecznie.

wiecie, ja tam nadal żyję ślubem. przed samym wyjazdem fotograf przyniósł nam zdjęcia. oczywiście jesteśmy zachwyceni.

ajj i w ogóle jak mi sie ta nowa szta graficzna niepodoba, albo raczej nie jestem jeszcze przyzwyczajona.

Pozdrawiam
do góry