Widok
Mysiorka pierwsza rzecz jaka mialam Ci napsiac jak przyszlam to o tym ze nie mam tych cholernych kabli nigdzie, przewalilam doslownie 3 domy przez ten weekend:)dzis rano przed prysznicem usliowalam zrobic zdjecia komorka zeby potem sprobowac je bluethotheem przerzucic na kompa w pracy i mi sie telefon rozladowal i wogole prawie sie spoznilam do roboty :))
bardzo sie ciesze ze sie kuchnia robi, juz sie niepokoilam ze sie nie odzywasz, ale potem pomyslalam ze moze wracasz z dluzszego weekendau;)
i nie chce Cie amrtwic ale tez chcialam miec wrzos w domu ale ktos mi powiedzial, ze nie powinno sie trzymac wrzosow w domu tylko na zewnatrz bo to domownikom smierc przynosi....:/ takie glupie przesady
bardzo sie ciesze ze sie kuchnia robi, juz sie niepokoilam ze sie nie odzywasz, ale potem pomyslalam ze moze wracasz z dluzszego weekendau;)
i nie chce Cie amrtwic ale tez chcialam miec wrzos w domu ale ktos mi powiedzial, ze nie powinno sie trzymac wrzosow w domu tylko na zewnatrz bo to domownikom smierc przynosi....:/ takie glupie przesady
bo i forum zrobilo sie beznadziejne, zle sie czyta, my nie przyzwyczajone a to nie sprzyja "silowaniu" sie na nowe warunki. Nam nie potrzeba juz watkow o oragniacji slubu, chociaz jak sie dowiedzialam ze w przyslym roku prawdopodobnie moja siostra sie zdecyduje na koscielny to az podskoczylam.
chociaz to nie to samo - ja chyba wezme rozwod zeby znow zrobic taka fajna impreze ;)
chociaz to nie to samo - ja chyba wezme rozwod zeby znow zrobic taka fajna impreze ;)