Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sumie rzeczywiście, ciśnienie spadło, to i nie bardzo jest o czym gadać jak już nie żyjemy ślubnymi przygotowaniami. Każda wróciła do codziennych obowiązków i tyle. Ja w sumie z przyzwyczajenia tu siedzę, bo nudno samej w domu ;)
ja mysle ze mozna pogadac o codziennosci tez, po prostu nie ma juz takiego parcia ze o boze musze sie spytac w tej chwili o kwiaciarnie i rzucam wszystko co mam do roboty bo jak sie nie spytam to wesele bedzie katastrofa :))!!
Dziewczyny moja kuchnia się pięknie robi:) Ależ jestem szczęśliwa:) Wyskoczyłam na miasto i kupiłam wrzoski na parapet i pojemniczki na przyprawy- jednak ceramiczne kremowe ;)
Tripgirl co z tymi fotkami, co? :P
Mysiorka pierwsza rzecz jaka mialam Ci napsiac jak przyszlam to o tym ze nie mam tych cholernych kabli nigdzie, przewalilam doslownie 3 domy przez ten weekend:)dzis rano przed prysznicem usliowalam zrobic zdjecia komorka zeby potem sprobowac je bluethotheem przerzucic na kompa w pracy i mi sie telefon rozladowal i wogole prawie sie spoznilam do roboty :))

bardzo sie ciesze ze sie kuchnia robi, juz sie niepokoilam ze sie nie odzywasz, ale potem pomyslalam ze moze wracasz z dluzszego weekendau;)

i nie chce Cie amrtwic ale tez chcialam miec wrzos w domu ale ktos mi powiedzial, ze nie powinno sie trzymac wrzosow w domu tylko na zewnatrz bo to domownikom smierc przynosi....:/ takie glupie przesady
rzeczywiście głupie, nie raz miałam wrzos w domu i nic :P
a moja kumpela maniakalnie co roku jesienią kupuje :)
i też nic...

Ja ostatnio kupiłam bananowca, bo chciałam na południowe okno. Rośnie jak nienormalny! Już 4 sadzonki wypuścił :)
o kurcze, przeczytałam to i wrzos od razu wylądował na balkonie
:)
cześć dziewczyny!!!
Witam po długiej przerwie. już kilka dni temu wróciliśmy z podróży poślubnej, ale cały czas jeszcze nią żyjemy. no i klimat inny i inna strefa czasu!!

jednak najgordze jest to, że i mój urlop się skończył. dziś pierwszy dzień w pracy. nie jest najgorzej, ale.... oj wakacje mogłyby trwać wiecznie.

wiecie, ja tam nadal żyję ślubem. przed samym wyjazdem fotograf przyniósł nam zdjęcia. oczywiście jesteśmy zachwyceni.

ajj i w ogóle jak mi sie ta nowa szta graficzna niepodoba, albo raczej nie jestem jeszcze przyzwyczajona.

Pozdrawiam
ups..... to pisałam ja moka, tylko chyba gosiaro (koleżanka z pracy) była tu zalogowana, także przepraszam Gosiu!!

cześć dziewczyny!!!
Witam po długiej przerwie. już kilka dni temu wróciliśmy z podróży poślubnej, ale cały czas jeszcze nią żyjemy. no i klimat inny i inna strefa czasu!!

jednak najgordze jest to, że i mój urlop się skończył. dziś pierwszy dzień w pracy. nie jest najgorzej, ale.... oj wakacje mogłyby trwać wiecznie.

wiecie, ja tam nadal żyję ślubem. przed samym wyjazdem fotograf przyniósł nam zdjęcia. oczywiście jesteśmy zachwyceni.

ajj i w ogóle jak mi sie ta nowa szta graficzna niepodoba, albo raczej nie jestem jeszcze przyzwyczajona.

Pozdrawiam

Tripgirl doceniam Twoje poświęcenie i nie przejmuj się, przeżyje bez tych zdjęć :) Weekend spędziliśmy w domu malując kilka razy kuchnię- najpierw na "kamienista plażę" ale wyszła bleeee i jakaś ciemna i mój dzielny mężuś potem całą niedziele doprowadzał ściany do białości:]
to jest jakiś skandal :] wrześniówki gdzie żeście się podziały?
ja jestem z doskoku :P
no to ja też się zamelduję, choć ja taka "przyłatana" wrześniówka ;)
No i dodam, że u mnie na górce (mam wrażenie, ze to najwyżej położone osiedle w Gdańsku) wreszcie chyba zaczyna schodzić mgła. Bo tu jest tak gęsta, że nie widziałam końca sąsiedniego budynku, teraz widzę już nawet kawałek lasu. A jak tam na dole? i w pozostałych rejonach?
A tak w ogóle, to w piątek ostatecznie pożegnam się z moim kochanym mieszkankiem w Gdyni - kupujący dostali kredyt w końcu. Brakuje mi syren z portu, w takiej mgle byłoby je świetnie i często słychać.
melduje sie:)
Mysiorka: jaki piekarnik kupiłaś, bo coś ostatnio się chwaliłaś? na co zwracałaś uwagę oprócz wyglądu? muszę coś kupić i nie mam bladego pojęcia co, okap też nie wiem jaki, bo kuchenkę to mi się indukcyjna candy podoba.
jeśli chodzi o kuchenkę i płytę, okap to wybrałam amicę- zwracałam uwagę na klasę energetyczną, prowadnice żeby były teleskopowe, szybki nagrzew,termoobieg, funkcje nawet nie wiem jakie mam, bo i tak się używa może 2 regularnie... płytę wybrałam jak najzwyklejszą, podobały mi się dotykowe, ale coś się zachlapie, zadrapie, czujnik pójdzie i masz problem, poza tym taką samą płytę mają moi rodzice i mam ją obcykaną:) Amica ma bardzo słabe pralki, ale jeśli chodzi o piekarnik, płytę, okap to przez parę lat wypróbowałam je u rodziców- stąd mój wybór :)
ja też się melduję :)

Ajeczka, co do mgły, to na dole jest lepiej, wczoraj rano jechałam przez Morenę do pracy, to tam na górce było koszmarnie, bez porównania z Wrzeszczem czy Oliwą. a dziś za oknem w ogóle czyściutko tu u mnie :) (granica Przymorza i Oliwy)
aaaaa- płyta jest zwykła, ale ma dużo opcji grzania, w tym brytfankę, to ważne, żeby jedno "stanowisko grzania" miało dwie wersje :] tak to ujęłam swoimi słowami :]
dzięki :)
właśnie widziałam też piekarnik amiki, całkiem fajny, ale płytę wezmę bez "brytfanki" bo nawet takiego garnka nie mam zamiaru kupić :)
do góry