Widok
Mysiorka pierwsza rzecz jaka mialam Ci napsiac jak przyszlam to o tym ze nie mam tych cholernych kabli nigdzie, przewalilam doslownie 3 domy przez ten weekend:)dzis rano przed prysznicem usliowalam zrobic zdjecia komorka zeby potem sprobowac je bluethotheem przerzucic na kompa w pracy i mi sie telefon rozladowal i wogole prawie sie spoznilam do roboty :))
bardzo sie ciesze ze sie kuchnia robi, juz sie niepokoilam ze sie nie odzywasz, ale potem pomyslalam ze moze wracasz z dluzszego weekendau;)
i nie chce Cie amrtwic ale tez chcialam miec wrzos w domu ale ktos mi powiedzial, ze nie powinno sie trzymac wrzosow w domu tylko na zewnatrz bo to domownikom smierc przynosi....:/ takie glupie przesady
bardzo sie ciesze ze sie kuchnia robi, juz sie niepokoilam ze sie nie odzywasz, ale potem pomyslalam ze moze wracasz z dluzszego weekendau;)
i nie chce Cie amrtwic ale tez chcialam miec wrzos w domu ale ktos mi powiedzial, ze nie powinno sie trzymac wrzosow w domu tylko na zewnatrz bo to domownikom smierc przynosi....:/ takie glupie przesady
cześć dziewczyny!!!
Witam po długiej przerwie. już kilka dni temu wróciliśmy z podróży poślubnej, ale cały czas jeszcze nią żyjemy. no i klimat inny i inna strefa czasu!!
jednak najgordze jest to, że i mój urlop się skończył. dziś pierwszy dzień w pracy. nie jest najgorzej, ale.... oj wakacje mogłyby trwać wiecznie.
wiecie, ja tam nadal żyję ślubem. przed samym wyjazdem fotograf przyniósł nam zdjęcia. oczywiście jesteśmy zachwyceni.
ajj i w ogóle jak mi sie ta nowa szta graficzna niepodoba, albo raczej nie jestem jeszcze przyzwyczajona.
Pozdrawiam
Witam po długiej przerwie. już kilka dni temu wróciliśmy z podróży poślubnej, ale cały czas jeszcze nią żyjemy. no i klimat inny i inna strefa czasu!!
jednak najgordze jest to, że i mój urlop się skończył. dziś pierwszy dzień w pracy. nie jest najgorzej, ale.... oj wakacje mogłyby trwać wiecznie.
wiecie, ja tam nadal żyję ślubem. przed samym wyjazdem fotograf przyniósł nam zdjęcia. oczywiście jesteśmy zachwyceni.
ajj i w ogóle jak mi sie ta nowa szta graficzna niepodoba, albo raczej nie jestem jeszcze przyzwyczajona.
Pozdrawiam
ups..... to pisałam ja moka, tylko chyba gosiaro (koleżanka z pracy) była tu zalogowana, także przepraszam Gosiu!!
cześć dziewczyny!!!
Pozdrawiam
cześć dziewczyny!!!
Pozdrawiam
no to ja też się zamelduję, choć ja taka "przyłatana" wrześniówka ;)
No i dodam, że u mnie na górce (mam wrażenie, ze to najwyżej położone osiedle w Gdańsku) wreszcie chyba zaczyna schodzić mgła. Bo tu jest tak gęsta, że nie widziałam końca sąsiedniego budynku, teraz widzę już nawet kawałek lasu. A jak tam na dole? i w pozostałych rejonach?
No i dodam, że u mnie na górce (mam wrażenie, ze to najwyżej położone osiedle w Gdańsku) wreszcie chyba zaczyna schodzić mgła. Bo tu jest tak gęsta, że nie widziałam końca sąsiedniego budynku, teraz widzę już nawet kawałek lasu. A jak tam na dole? i w pozostałych rejonach?
jeśli chodzi o kuchenkę i płytę, okap to wybrałam amicę- zwracałam uwagę na klasę energetyczną, prowadnice żeby były teleskopowe, szybki nagrzew,termoobieg, funkcje nawet nie wiem jakie mam, bo i tak się używa może 2 regularnie... płytę wybrałam jak najzwyklejszą, podobały mi się dotykowe, ale coś się zachlapie, zadrapie, czujnik pójdzie i masz problem, poza tym taką samą płytę mają moi rodzice i mam ją obcykaną:) Amica ma bardzo słabe pralki, ale jeśli chodzi o piekarnik, płytę, okap to przez parę lat wypróbowałam je u rodziców- stąd mój wybór :)