Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi nie chodziło o samą brytfankę, ale opcje, że jedno pole może być włączone i jako mniejsze i jako większe:) wiele to ułatwia :)
wiem, moja mama ma takie, na garnek okrągły i podłużny. A w tej candy co mi się podoba, sa po prostu mniejsze palniki. Ale ja gotuje i tak obiady dla nas 2 i nie potrzebuje większych palników

https://www.najlepsiagdrtv.pl/large.php?img=files/objects/833/7/product.jpg/img]
image
całkiem fajna ta płyta, ajeczka :) ja zdecydowanie chciałam duże palniki. Taki zestaw wybrałam:
http://www.euro.com.pl/kuchnie-do-zabudowy/dane-techniczne-amica-hkc-74413-21cg3-334taydpx.bhtml

i ten piekarnik jest taki metalicznie matowy- bardzo mi się podoba:)
piekarnik jest dosyc podobny do mojego tylko ja mam Mastercooka :)i plyte mam gazowa, ale szklana, czarna
aaa bo to "zintegrowana", ja się zaparłam na indukcje, na elektrycznej nie znoszę gotować, a effcia mi pokazała jak super się na indukcji gotuje, więc wzięłam taką. Nawet nie wiem czy są takie całościowe z indukcją, no ale już trudno, zamówiłam :D
ooooo Tripgirl to Ty żyjesz :P
zyje zyje tylko akurat dzis nie mialam nic ciekawego do powiedzenia :D

jutro sie poprawie!

jestes zadowolona z kuchni?:)
kuchnia jest po prostu boska!:) Jeszcze dziś mi wykańczają szczególiki- listwę na dole, półki w kilku szafkach i podłączenie zmywarki. Ogólnie wygląda świetnie- jest taka duża i taki wielki blat:) Blat jest prześliczny:) nigdy takiej kuchni nie widziałam u nikogo :]
no to fantastycznie:) najbardziej Ci zazdrroszcze tego wielkiego blatu, to jest to co chcialabym miec w swojej kuchni - moja jest ogolnie raczej z tych mniejszych wiec nie moglismy sobie pozwolic na blat gigant, a jest taki aldny ze az sie marnuje!:)
Mój to może nie jakiś gigant, ale jest dużo miejsca i nas postawienie mikrofali, frytkownicy (jeśli sobie kiedyś kupimy:]) i na gotowanie. A szafek szafeczek i szafeniuczek mam mnóstwo:) tylko mam jakąś kijową deskę do prasowania, co mi się w szafce gospodarczej nie mieści- przynajmniej mam pretekst żeby kupić nową ;)
polecam frytkownice, jest bardzo ale to bardzo rpzydatna, jak dla mniej to nawet bardziej niz mikrofala, ale to zalezy co jadacie;) super ze masz full szafek, szefeczek itd:)niestety u nas wlasnie nie bylo pola do popisu zeby tak pokombinowac i teraz kombinuje ale w tym jak by tu wszystko pochowac to co nowego zakupuje :))

ale juz widze ze przydadza nam sie jeszcze na drugiej scianie dwie podluzne, otwierane szafki tak do gory, to wszystko wychodzi podczas uzytkowania, co jest funkcjonalne a co nie, i gdzie by sie ejszcze cos rpzydalo
zdecydowanie wolę frytkownicę kupić niż mikrofalę, nie lubię jedzenia z mikrofali, ale herbatę zawsze można podgrzać ;) chociaż teraz mogę frytki w piekarniku robić :)
aktualnie marzy mi się zestaw tefal ingenio.... :)
a frytki z peikarnika sa zdecydowanie bardziej zdrowe od pozostalych, to fakt:)co do tego ingenio to w fashion house na szadolkach jest sklep z wyposazeniem agd i tam zakupilismy nasze patelnie tefala oraz zelazko, o wiele taniej, i to ingenio tez tam widzialam:)

mi sie poki co marzy deska do rpasowania bo sie jeszcze nie dorobilismy a jak prasowalam w niedziele to po wyprasowaniu 2/3 zrezygnowalam bo nie moglam wstac z podlogi z moich kolan :))
ta moja deska z tesco, to się rozjeżdża strasznie i jest za miękka :/
o to wiem gdzie nie kupowac:) ale suszarke stojaca i rozkladana z tesco polecam:) 40 zeta a bardzo sobie chwale ;))
myślę że mogą być gejami
alez to zabawne..h a h a...:/
gejami?? ja chyba jestem nie w temacie... nasze piekarniki? gejami?? ;)
cześć wrześniówki :)
jakiś spadek formy u nas widzę,
ja już i po wolnym i po szkoleniu więc mogę się zająć konwersacją, oczywiście w przerwach w pracy ;)
nie udało nam się odebrać zdjęć, wychodzi na to że dostaniemy je w kwietniu :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
do góry