Widok
Mój to może nie jakiś gigant, ale jest dużo miejsca i nas postawienie mikrofali, frytkownicy (jeśli sobie kiedyś kupimy:]) i na gotowanie. A szafek szafeczek i szafeniuczek mam mnóstwo:) tylko mam jakąś kijową deskę do prasowania, co mi się w szafce gospodarczej nie mieści- przynajmniej mam pretekst żeby kupić nową ;)
polecam frytkownice, jest bardzo ale to bardzo rpzydatna, jak dla mniej to nawet bardziej niz mikrofala, ale to zalezy co jadacie;) super ze masz full szafek, szefeczek itd:)niestety u nas wlasnie nie bylo pola do popisu zeby tak pokombinowac i teraz kombinuje ale w tym jak by tu wszystko pochowac to co nowego zakupuje :))
ale juz widze ze przydadza nam sie jeszcze na drugiej scianie dwie podluzne, otwierane szafki tak do gory, to wszystko wychodzi podczas uzytkowania, co jest funkcjonalne a co nie, i gdzie by sie ejszcze cos rpzydalo
ale juz widze ze przydadza nam sie jeszcze na drugiej scianie dwie podluzne, otwierane szafki tak do gory, to wszystko wychodzi podczas uzytkowania, co jest funkcjonalne a co nie, i gdzie by sie ejszcze cos rpzydalo
a frytki z peikarnika sa zdecydowanie bardziej zdrowe od pozostalych, to fakt:)co do tego ingenio to w fashion house na szadolkach jest sklep z wyposazeniem agd i tam zakupilismy nasze patelnie tefala oraz zelazko, o wiele taniej, i to ingenio tez tam widzialam:)
mi sie poki co marzy deska do rpasowania bo sie jeszcze nie dorobilismy a jak prasowalam w niedziele to po wyprasowaniu 2/3 zrezygnowalam bo nie moglam wstac z podlogi z moich kolan :))
mi sie poki co marzy deska do rpasowania bo sie jeszcze nie dorobilismy a jak prasowalam w niedziele to po wyprasowaniu 2/3 zrezygnowalam bo nie moglam wstac z podlogi z moich kolan :))
cześć wrześniówki :)
jakiś spadek formy u nas widzę,
ja już i po wolnym i po szkoleniu więc mogę się zająć konwersacją, oczywiście w przerwach w pracy ;)
nie udało nam się odebrać zdjęć, wychodzi na to że dostaniemy je w kwietniu :/
jakiś spadek formy u nas widzę,
ja już i po wolnym i po szkoleniu więc mogę się zająć konwersacją, oczywiście w przerwach w pracy ;)
nie udało nam się odebrać zdjęć, wychodzi na to że dostaniemy je w kwietniu :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ