Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem:)

ale spiaca jak zwykle, eldwo na oczy widze - do 23ej stalam przy desce do prasowania;)
Hejka :) Jest tu kto? ;>
cześć:) dawno mnie nie było;) ale co tam wpadłam tak do was na chwilę z sentymentu:) ale ten czas leci....l
dziewczyny dzieki za informacje o skarbówce :)
my tez jestesmy na etapie meblowania mieszkania :) w czwartek dostejemy klucze hip hip hurrrraaa :) juz nie moge sie doczekac :)
buziaki
Meble w salonie mamy z szynaki :) www.szynaka.pl - kiedyś Ci Mysiorka pokazywałam tą stronę jak szukałaś stołu - my mamy od nich i spisuje się świetnie ;) A kuchnia taka sobie, bo w sumie wszusyko dostaliśmy od szwagierki, która zmieniała swoją kuchnię, więc nie wybrzydzaliśmy i braliśmy co nam dała (czyli wszystko) włącznie z kuchenką, lodówką i zmywarką :) A kiedyś jak nas będzie stać to zmienimy sobie tą kuchnię, ale narazie się nieźle spisuje ;)
fiu fiu to sie Wam poszczescilo, nic dziwnego ze masz takie pole do popisu z ta kuchnia :)
nie, nam się udało dorwać mieszkanko z osobną kuchnią, dzięki temu jest wielka 10m2 :) a salon osobno:)
pamietam ze kiedys w ktoryms z naszych watkow pisala skad maja meble ale teraz nic a nic nie pamietam :)

Ty tez masz Mysiorka taki pokoj z aneksem?
bardzo sunny :) a skąd te mebelki? podobają mi się :)
jesli chodzi o szybkosc grzania to zdecydowanie nie polecam naszego Mastercooka - batrdzo wolniutko mu to idzie :/

a tak nawiazujac do watku sunny z sukienka to to zdjecie pierwsze bodajze gdzie widac ta czesc pokoju z oknem i kanapa jest super, widac ladne wyposazenie pokoju i jest taki sunny-efekt ;)
Dokładnie ;) To te bloki za Chopinem :)
a ja wiem gdzie to jest :) chopin tam jest obok:)
Mysiorka - już Ci kiedyś pisałam (odnośnie rolet), że też mieszkamy w Orlexach, ale na Przemysłowej - to drugi koniec Wejherowa :)
sunny z jakich okolic wejherowa jesteś? weszłam na Twój wątek o sukni i zobaczyłam, że przymiarka w wejherowie i układ mieszkanka trochę orlexowy :)
też się nie mogłam doczekać aż zacznę pichcić w piekarniku ;)
co do latarni- zdolności nie mam takich i nawet nie porywam się na własnoręczne rysowanie :/
no ten mój tez chyba ma szybkie grzanie, wreszcie ciasta będę mogla piec i zapiekanki wszelkiego rodzaju i pieczenie, mmmmm :)
a na święta zrobię w końcu moje piernikowe witrażyki :)

a tu coś na kształt latarni jaką chcę w kuchni, tyle, ze sama narysuję, bo szablonów chyba i tak nie ma :(

image
hej Dziewczyny :)

ja też jestem fanką zmywarki, na nas dwoje co 2 dni średnio chodzi.

nasz remont wreszcie dobiega końca, przedpokój już skończony, piękna szafa w nim stoi, wreszcie nie mamy takiej ciasnoty w jedynej do tej pory szafie w sypialni, no i wreszcie są wieszaki na kurtki! :)

teraz została tylko jedna "regałowa" ściana w salonie do skończenia, rolety w oknach w salonie i wykładzina do przedpokoju - już kupiliśmy, jeszcze trzeba połozyć. mialiśmy w planie kupić tańszą do przedpokoju, ale jak pojechaliśmy do sklepu to oczywiście zakochałam się w kolorze jednej z droższych i na tej się skończyło ;)
Ale piekarnik poza tym niczego sobie :) zobaczymy potem co z tym samoczyszczeniem... bo szybki nagrzew serio ma, z przyzwyczajenia kilka razy włączyłam go jak zaczynałam przygotowywać jedzonko i potem musiałam szybko nadganiać, bo raz dwa trzy się nagrzał :)
no niestety... tak robią, u mnie w aparacie foto niby było napisane, że ma ten system przeciwko drżącym rękom, mężu mi kupił zadowolony, a w instrukcji okazało się że ten tryb automatycznie po prostu wybiera ISO i że to jedna wielka ściema z tym "antyszokiem", choć i bez tego aparat świetny :)
to niestety są naklejki :/

Ajeczka- super, że już masz swój śliczny piekarnik:) ja też się swoim tak zachwycałam :) tylko jestem troszkę zawiedziona, bo w opisie pisało, że ma prowadnice teleskopowe, a są tylko na jednym poziomie, reszta to typowe zwykłe szczebelki.
do góry