Widok
Meble w salonie mamy z szynaki :) www.szynaka.pl - kiedyś Ci Mysiorka pokazywałam tą stronę jak szukałaś stołu - my mamy od nich i spisuje się świetnie ;) A kuchnia taka sobie, bo w sumie wszusyko dostaliśmy od szwagierki, która zmieniała swoją kuchnię, więc nie wybrzydzaliśmy i braliśmy co nam dała (czyli wszystko) włącznie z kuchenką, lodówką i zmywarką :) A kiedyś jak nas będzie stać to zmienimy sobie tą kuchnię, ale narazie się nieźle spisuje ;)
jesli chodzi o szybkosc grzania to zdecydowanie nie polecam naszego Mastercooka - batrdzo wolniutko mu to idzie :/
a tak nawiazujac do watku sunny z sukienka to to zdjecie pierwsze bodajze gdzie widac ta czesc pokoju z oknem i kanapa jest super, widac ladne wyposazenie pokoju i jest taki sunny-efekt ;)
a tak nawiazujac do watku sunny z sukienka to to zdjecie pierwsze bodajze gdzie widac ta czesc pokoju z oknem i kanapa jest super, widac ladne wyposazenie pokoju i jest taki sunny-efekt ;)
hej Dziewczyny :)
ja też jestem fanką zmywarki, na nas dwoje co 2 dni średnio chodzi.
nasz remont wreszcie dobiega końca, przedpokój już skończony, piękna szafa w nim stoi, wreszcie nie mamy takiej ciasnoty w jedynej do tej pory szafie w sypialni, no i wreszcie są wieszaki na kurtki! :)
teraz została tylko jedna "regałowa" ściana w salonie do skończenia, rolety w oknach w salonie i wykładzina do przedpokoju - już kupiliśmy, jeszcze trzeba połozyć. mialiśmy w planie kupić tańszą do przedpokoju, ale jak pojechaliśmy do sklepu to oczywiście zakochałam się w kolorze jednej z droższych i na tej się skończyło ;)
ja też jestem fanką zmywarki, na nas dwoje co 2 dni średnio chodzi.
nasz remont wreszcie dobiega końca, przedpokój już skończony, piękna szafa w nim stoi, wreszcie nie mamy takiej ciasnoty w jedynej do tej pory szafie w sypialni, no i wreszcie są wieszaki na kurtki! :)
teraz została tylko jedna "regałowa" ściana w salonie do skończenia, rolety w oknach w salonie i wykładzina do przedpokoju - już kupiliśmy, jeszcze trzeba połozyć. mialiśmy w planie kupić tańszą do przedpokoju, ale jak pojechaliśmy do sklepu to oczywiście zakochałam się w kolorze jednej z droższych i na tej się skończyło ;)