Widok
my mamy bez tych zdjęć na początku, bo nie chcialiśmy tego. a o muzykę nas nie pytał - a sama nie myślałam o tym jakoś, ale fajne kawałki podłożył, zresztą nie robił dużo podkładów. tylko jeden mi się nie podoba, śmialiśmy się, że wzięty z płyty "najlepsze piosenki na wesele";)) jakiś Piasek albo Stachurski nie znam się, ale tak mi brzmi ;) ale tylko krótki fragment na szczęście, poza tym są takie a'la jazziki, które lubię :)
zresztą możemy jeszcze zgłosić parę zmian, i tak sobie myślę, że może tego Piaska czy też Stachurskiego wyrzucimy ;)
zresztą możemy jeszcze zgłosić parę zmian, i tak sobie myślę, że może tego Piaska czy też Stachurskiego wyrzucimy ;)
a my nadal czekamy na zdjecia od fotografa, filmu nie bedzie bo nie bylo kamerzysty:) zdjecia dostaniemy tak pozno bo dopiero neidawno robilismy plener a nasza p. kasia da nam juz calosc, z wesela i pleneru:)
nie moge sie doczekac:) tylko glupio bedzie wygladalo bo slubne i weselne w dlugich i pokreconych wlosach a z pleneru jak inna osoba - nie bede mogla wyslac w formie podziekowan tych plenerowych bo sie goscie zdziwia :))
chcialabym juz je miec i sobie powkladac do ramek :D
nie moge sie doczekac:) tylko glupio bedzie wygladalo bo slubne i weselne w dlugich i pokreconych wlosach a z pleneru jak inna osoba - nie bede mogla wyslac w formie podziekowan tych plenerowych bo sie goscie zdziwia :))
chcialabym juz je miec i sobie powkladac do ramek :D
czesc babole :)
widze, ze typowe pogawedki zonek ...dziwnie jakos tak. Ja bym chciala jeszcze jedno wesele zorganizowac, moze sie uda siostrze zrobic wesele. dla niej to nie szalenstwo, bo sa po cywilnym, dla mnie zacznie sie zabawa - zaproszenia, umowy itd.
ale z drugiej strony to nie to samo co swoje...
pojemnik na proszek - popatrz dobrze w sklpepach - ja kupilam proszek w plynie a do butelki byl przyczepiony wlasnie taki pojemnik.
jak nie znajdziesz to ci przysle ;)
widze, ze typowe pogawedki zonek ...dziwnie jakos tak. Ja bym chciala jeszcze jedno wesele zorganizowac, moze sie uda siostrze zrobic wesele. dla niej to nie szalenstwo, bo sa po cywilnym, dla mnie zacznie sie zabawa - zaproszenia, umowy itd.
ale z drugiej strony to nie to samo co swoje...
pojemnik na proszek - popatrz dobrze w sklpepach - ja kupilam proszek w plynie a do butelki byl przyczepiony wlasnie taki pojemnik.
jak nie znajdziesz to ci przysle ;)
maxaga trzymam Cię za słowo :) takie pojemniki wiem, że są dokładane do żeli do prania, a ja potrzebuję go by wyprać sweterki, delikatne rzeczy, a taki żel to się do tego raczej nie nadaje... chyba że się nie znam;)
A i witam wszystkie wrześniówki z uśmiechem i zapaleniem pęcherza, które osiągnęło dziś apogeum :/
A i witam wszystkie wrześniówki z uśmiechem i zapaleniem pęcherza, które osiągnęło dziś apogeum :/