Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy bez tych zdjęć na początku, bo nie chcialiśmy tego. a o muzykę nas nie pytał - a sama nie myślałam o tym jakoś, ale fajne kawałki podłożył, zresztą nie robił dużo podkładów. tylko jeden mi się nie podoba, śmialiśmy się, że wzięty z płyty "najlepsze piosenki na wesele";)) jakiś Piasek albo Stachurski nie znam się, ale tak mi brzmi ;) ale tylko krótki fragment na szczęście, poza tym są takie a'la jazziki, które lubię :)

zresztą możemy jeszcze zgłosić parę zmian, i tak sobie myślę, że może tego Piaska czy też Stachurskiego wyrzucimy ;)
a my nadal czekamy na zdjecia od fotografa, filmu nie bedzie bo nie bylo kamerzysty:) zdjecia dostaniemy tak pozno bo dopiero neidawno robilismy plener a nasza p. kasia da nam juz calosc, z wesela i pleneru:)

nie moge sie doczekac:) tylko glupio bedzie wygladalo bo slubne i weselne w dlugich i pokreconych wlosach a z pleneru jak inna osoba - nie bede mogla wyslac w formie podziekowan tych plenerowych bo sie goscie zdziwia :))

chcialabym juz je miec i sobie powkladac do ramek :D
u nas będą zdjęcia z sesji ślubnej :) myśmy wybrali dużo polskiej muzyki-klasyków, a jako motyw przewodni wybraliśmy albo "Jesteś moją muzyką" albo "I can't take my eyes off you" :)
helou!
ja dziś w sumie z dala od kompa, bo zdycham przedokresowo. (jak mama dzwoni i pyta jak się czuje, a ja mówię ze mam okres to ona: ZNOWU?!?!?!?)
Ale widziałam na animal planet program o wombatach i się zakochałam. Chcę jednego!!

image
wyglada jak taki maly zmutowany mis koala :)
dokładnie! Jest słodziutki :)
to nowe forum obcina zdjęcia :(

podobny do misia, bo to też torbacz, a do tego to chyba ogólnie znany jako "diabeł tasmański"
już za 2 godzinki do domku:) jestem dziś jakoś strasznie stęskniona za mężusiem:)
no ja jeszcze 3 godzinki i do domu i dzis mnie czeka zrobienie wielkiego prania oraz wyprobowanie srodka do zyszczenia fugi, ktory wczoraj zakupialm w auachan w rumi :D jestem zaintrygowana czy jest dobry ;)
ooooo moje fugi w kuchni na podłodze są w tragicznym stanie ;]

Dziewczyny wiecie gdzie dostanę taki pojemnik na płyn do prania co się do pralki wsadza, bo mam pralkę boscha i nie można wlać płynu do szufladki, bo się wylewa w dół i ubrania nie są wyprane :/ miała któraś taki problem ?
a znacie jakiś środek na odgrzybienie silikonu pod prysznicem?
straszny nam się tam grzyb robi i nic nie pomaga, w łazience jest wiecznie wietrzone, kumpela mówi, że to taka woda i nic nie zrobię :(
a w sklepie z pralkami pytałaś? może w jakimś taki AGD - mydło i powidło?
nie, ja za to mam inny problem z pralka:) w tym pojemniczku gdzie sie wsypuje proszek na pranie wstepne to po praniu jest tam woda :/ czy ktos wie czemu?:)
Tripgirl coś na ten temat czytałam ostatnio jak szukałam na Internecie pojemnika na płyn, ale niezbyt kojarzę jakie było wytłumaczenie- coś o poziomie od którego pobiera się woda... ogólnie to nic złego
Ajeczka kiedyś miałam taki mocny środek niemiecki do czyszczenia prysznica, tego silikonu też, ale za chiny nie pamiętam... mają go moi rodzice u siebie, ale myślę, że coś takiego dostaniesz w chemicznym sklepie. jak będę u rodziców to sprawdzę nazwę, ale nie wiem kiedy to będzie
ja nie moge... jakie wombaty są super!
http://pl.youtube.com/watch?v=mO0u9oI1XzQ&feature=related
czesc babole :)
widze, ze typowe pogawedki zonek ...dziwnie jakos tak. Ja bym chciala jeszcze jedno wesele zorganizowac, moze sie uda siostrze zrobic wesele. dla niej to nie szalenstwo, bo sa po cywilnym, dla mnie zacznie sie zabawa - zaproszenia, umowy itd.
ale z drugiej strony to nie to samo co swoje...

pojemnik na proszek - popatrz dobrze w sklpepach - ja kupilam proszek w plynie a do butelki byl przyczepiony wlasnie taki pojemnik.
jak nie znajdziesz to ci przysle ;)
maxaga trzymam Cię za słowo :) takie pojemniki wiem, że są dokładane do żeli do prania, a ja potrzebuję go by wyprać sweterki, delikatne rzeczy, a taki żel to się do tego raczej nie nadaje... chyba że się nie znam;)

A i witam wszystkie wrześniówki z uśmiechem i zapaleniem pęcherza, które osiągnęło dziś apogeum :/
zbyt obity pecherz Mysiorka ? ;)P
Wiesz, ja jestem początkująca, ale słyszałam, że po jakimś 1-2 miesiącach to normalne...
ale to już czwarty dzień, dwa dni było w miarę, ale od wczoraj to wariuję:( w końcu kupiłam dziś jakieś tabletki i liczę, że pomogą.
do góry