Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my czekamy na zareklamowane zdjęcia z empiku kurcze, mąż wczoraj był bo to już chyba miesiąc ;| film mam ale taki nie obrobiony muszę sie zebrać z materiałam: podkładem muzycznym i starymi fotkami do kamerzysty
Mysiorka ja jestem ekspertka od pecherza:) z lekow ktore sa bez recepty to pomoze Ci urinal lub cos takiego jak fenjal - on jest z konika morskiego, lekko zabarwia mocz na niebiesko ale pomaga;))

wiadomo ze najszybciej by pomogl najstarszy na swiecie furosemid ale on jest na recepte, jakbys blizej mieszkala lub pracowala to bym Ci dala bo mam;)

musisz duzo pic plynow zeby duzo siusiac - wiem ze jest dyskomfort ale wtedy sie przefiltruje wszystko ladnie, no i oczywiscie co? CIEPLE MAJTY!
Wzięłam właśnie o 8 Urosall i czuję już ulgę- piję też bardzo gęsty sok z żurawiny i wzięłam Urinal. Ja miałam bardzo często problemy z nerkami, różnymi bakteriami, więc musiałam uderzyć czymś mocnym od razu aby się nie rozwinęło. A jeśli chodzi o ciepłe majty, to zawsze takie mam plus rajstopki:P Nie cierpię stringów:P
a ten po którym się sika na niebiesko, to miałam kilka ostatnich tabletek i wzięłam, ale nie pomogło :/ Choć zawsze pomagało jak czułam coś w nerkach.
najlepiej to by bylo pojsc do lekarza po recepte, z pecherzem nie wolno za dlugo czekac bo moze przejsc w zapalenie nerek, raz tak mialam i nikomu nie zycze:)
Tripgirl ja też miałam zapelenie nerek- gdzieś przez kilka miesięcy i wzięłam z rzędu 6 opakowań antybiotyków a pomogła mi na sam koniec żurawina :] Byłam wyjałowiona, chora, hospitalizowana :/ Lekarze są do bani- pchają antybiotyki, bo skoro bolą nerki to szkoda kasy na posiew. Dopiero pomógł mi urolog dr Szcześniak- wyleczył mnie urinalem.
Do Ewaaa42 a co z tym empikiem? dlaczego tak długo, dużo zdjęc tam wywołujecie? my ostatnio jedeń dzień czekaliśmy, a wywołaliśmy jakieś 80 w formacie 13X18
aaa i w którym Empiku? w Gdańsku Gł?
ja też ostatnio wywoływałam w empiku przez internet, czekałam tydzień. Nie wyszły złe, w porządku, chociaż moja mama dała te same fotki wywołać w batorym w kodaku i po niektórych widać wielką różnice, z kodaka lepsze. w empliku np. niektóre kolory za żółte wyszły
ale żeście zamilkły- jak jeden mąż :]
ja dzis mam mega opieprzanie w pracy:) nic nie robimy, tylko odliczamy godziny do 17ej potem siup do domu i lecimy do coco na ta kolacje firmowa:)juz mam wybrane co bede jadla i pila :D
no to pochwal się co za jedzonko sobie wybrałaś:P
Ja już się nie mogę weekendu doczekać- mam tyle gości i przepisów wybranych, że nie wiem od czego zacząć:] a dziś jadę do ikei po stolik i regał ;) i w końcu moją kuchnię wyczyszczę calutką :)
no wiec na przystawke wezme sobie zupke krem z pomidorow:) potem na glowne z pieczonymi ziemniakami i warzywkami zawijanca - kurczak ze szpinakiem i szparagami, na deser wezme gruwszke na cieplo polana czekolada:) a w tak zwanym miedzy czasie w ramach drinkow bede pila margarite truskawke, ktora jest wprost pyszna :D
mniam mniam dobre:) Ja coś podobnego jak ten przekładaniec ze szpinakiem miałam na obiedzie weselnym i nawet sama coś na ten wzór zrobiłam- pycha:) a tak w ogóle to dasz radę zjeść wszystko?:P
dam:) zawsze jak mamy kolacje firmowa to ja sie oszzcedzam w ciagfu dnia zeby to wszystko zmiescic :D jak zjadam to wszystko i wychodzimy z knajpy to ledwo moge chodzi bo zwykle nie jem az tak duzo ;))
w sumie gdybym miała firmową kolację i bym się mogła najeść takich specjałów, to też bym tak zrobiła ;)
jako ze sie nduze strasznie to moze poogladalabym sobie strony z tymi roznymi naklejkami na sciany itd, wiem ze keidys wklejalas adresy - mozesz mi podac je znowu?:)
dam Ci te, które mam w zakładkach ;)
http://www.dekoruj.com.pl/x_C_Dz__PND_97010000__LL_25__PZTA_03__PKTID_97046898.html
http://www.newmedia-art.pl/shop,show,1103#
http://www.twojewnetrze.com.pl/index.php?p184,naklejka-flora-59
oo, na 7 stronie dzis watek znalazlam.

No ale wiadomo weekend rodzinnie sie teraz spedza ;)

pochwale sie, ze wczoraj odebralam film!
Jest po prstu super, 25 minut migawek zrobione w stylu reporterskim. Jestesmy zadowoleni, bo mam gwarancje ze nikt nie bedzie przewijal filmu do przodu, bo po co komu nudy w kosciele, albo godzine patrzenia na tance.
fajowo ;)
Widać, że wrześniówki miały udany długi weekend ;) Taka tu cisza była jak nigdy :) No i też na 7 stronie dopiero znalazłam wątek :)
My w poniedziałek wieczorem odebraliśmy fotki - sa boskie! Ponad 2 tyś. zdjęć! Ale najbardziej podoba mi się plener :) Zazwyczaj jestem bardzo samokrytyczna, ale w tym wypadku jest po prostu idealnie! :)
do góry