Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w sprawie prezentów, to mam odwrotny problem- mega długą listę pomysłów i nie wiem co z niej wybrać :)
prezenty to dla mnie zawsze ciemna magia :)
mój twierdzi że ja zawsze go wyczuję i trafiam od razu w sedno, ale nawet nie wie ile ja się muszę nagłówkować :)
na imieniny prezent już mam, kupiłam mu zaplniczkę zippo, a na gwiazdkę chyba kupię mu golarkę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
oczywiscie jestem slepa i nie zauwazylam wypowiedzi Salambo ani sunny.... :? tak wiec Salambo moje gratulacje, ze Cie pracodawca docenil:)

sunny- nie mam zielonego pojecia co mu kupic pod choinke:)problem jeszcze polega na tym ze 5 grudnia ma urodziny a 6ego imieniny ;)) mysle ze na imieniny dam mu perfumy lacoste, ktore mu sie bardzo podobaja - tylko musze kaske uciulac:)) a na urodziny to mu zorgaizuje jakies male rpzyjecie, wraca jego przyjaciel z morza, wiec moze uda mi sie zaranzowac jego odqwiedziny u nas w tym czasie:) i mam zamiar mu zalatwic tort ze zdjeciem, musze poprosic tesciowa o jakies smieszne zdjecie w pieluszce itp :D

ale co z prezentem swiatecznym - NIE MAM POJECIA :)
to wcale nie tak dużo jak na takie nowości- w wypożyczalni takie najnowsze filmy- piraty o wątpliwej jakości stoją między 10 a 13zł a takie starsze to z 8-10zł, a bardzo stare ok 5zł...
więc się w sumie opłaca :)
to chyba jest na pewno uzaleznione czy to jest jakas super super nowosc czy tylko super nowosc:) za takie filmy ktory wyszly w ciagu ostatniego roku to licza za to 11 zlotych:)
mnie drażnią tacy faceci-laleczki z wystudiowanym uwodzącym spojrzeniem :] Facet ma być męski:) jak jest za ładny to źle ;)

a mogę wiedzieć ile kosztuje wypożyczenie takiego filmu w tej telewizji n? Ciekawa jestem czy tyle samo co w wypożyczalni dvd, czy mniej, czy więcej :]
oo to super :) on jest po prostu meski i tyle;) nie cierpie takich wymuskanych facetow, wogole nie rpzemawia do mnie taki wizreunek, wrecz przeciwnie...:)
Ja sobie ściągnęłam tą piosenkę, ale wersja jest taka, że pod koniec nawija mi jakiś gościu po włosku :] Poczekam na jakąś lepszą wersję, to Ci wyślę na @ ;)
Daniel Craig jest przystojny, ale nie jest ładny- w tym tkwi sekret ;)
Salambo - GRATULACJE!! :) Tylko nam stąd nie uciekaj ;)
Ja kiedyś oglądałam mnóstwo seriali, ale teraz to już jakoś czasu szkoda na oglądanie TV :)
Jejuś... ja już się nie mogę doczekać wiosny, a wy? :D
A macie już jakieś pomysły na prezenty dla mężów na święta? ;> Ja już od jakiegoś czasu myślę co kupić mojemu... zazwyczaj było to coś ze sprzętu... ale teraz to już prawie wszystko mamy, więc muszę wymyślić coś innego ;)
ja jestem zachwycona rola tego daniela craiga, uwazam ze jest rewelacyjny, wreszcie bond jest ludzki cierpiacy a nie taki alfons lowelas:) o wiele bardziej trafia do mnie klimat tych dwoch ostatnich bondow niz poprzednich:)

a glowna piosenka z alicia keys i jackiem whitem jest super:)
ale podoba mi sie rowniez taki kawalek, ktory byl juz w tym poprzednim bondzie i w tym rowniez sie pojawia taka wersja instrumentalna:) bardzo bym chciala miec z tego muzyke ale nie mam neta w domu a w pracy nie wolno mi instalowac programow do sciagania...chcialabym sobie ustawic ta melodie jako dzwonek :P

ja mam teraz comedy central bo sprawilismy sobie ntv:) i teraz mamy jakies 600 programow :D pomijam fakt zeogladamy moze z 5 ale za to mamy cos takiego jak videoteka:) mzoemy sobie ogladac filmy dostepne tam i seriale i dodatkowo zamawiac najnowsze jakies, ktore niedawno byly w kinie tylko ze za te ostatnie to sie juz placi :)
też byłam na Bondzie i też mi się podobał:) ogólnie ten nowy Bond jest zupełnie inny niż te serie z Brosmanem- też mi się podobały, ale teraz Bond ma ludzką twarz i też go czasem coś za boli:)
A podobała się piosenka wprowadzająca? Mi bardzo:)

co do comedy central to też byłam uzależniona jak jeszcze mieszkałam z rodzicami,a teraz nie mam tego:(
Mysiorka bo Ty jestes taka obowiazkowa dziewczyna ;)

ja nie ogladalam bo po 1 wogole tego nie ogladam :D po 2 bylismy w ikei ;)

ja jestem uzalezniona od stacji comedy central :))

aaa ale za to moge na pewno oplecic najnowszego bonda, bo bylismy na premierze i polecam goraco, bardzo dobry jest:)
nie polecam tajne przez poufne z bradem pittem i clooneyem, szkoda kasy na bilet:)
Salambo to tylko pogratulować trzeba :) Cóż za zdolna kobitka:)
sunny świetne zdjęcia :)
my niestety nie mieliśmy takiej pięknej pogody na plener :(
chyba mogę się już pochwalić bo rzecz już w toku, dostałam mały awansik i przenoszę się do innego oddziału naszej firmy :))
to wiąże się ze zwiększeniem obowiązków służbowych a co za tym idzie pewnie ze spadkiem mojej aktywności na forum w ciągu dnia, ale nie martwcie się nie zamierzam was opuszczać ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
a dowód już mam, w jednym banku dane zmienione i do US wysłane:)
wiecie dojazdy nie są najgorsze-bo wsiadam w kolejkę i jadę te 45minut- jak mam miejsce siedzące i książkę to jest fajnie, ale jak przyjedzie taka stara kolejka, co 6 miejsc siedzących na przedział, to masakra :/ zawsze jest polowanie na miejsce i walka :P

ja w pracy mam ogólnie ciepło, ale siedzę przy drzwiach wejściowych i ciągle mi zimno, dlatego grzeje sobie takim nawiewem dodatkowo i wtedy się robi aż za ciepło:P skomplikowane to :P

oglądał ktoś wczoraj Gotowe na wszystko? Bo ja zasnęłam i przegapiłam:]
tripgirl - u mnie było identycznie. Dawno temu załatwiłabym te wszystkie dokumenty, gdyby nie to, że musiałam do nich zrobić fotki :D W końcu mąż mnie wyciągnął i nie było wyjścia ;) Ale dobrze, że mam to z głowy :)
A co do pracy to rozumiem, że atmosfera jest bardzo ważna. Ja już dawno mogłabym zmienić pracę na lepiej płatną, ale tu jest mi tak wygodnie, że jakoś nie mogę się zdecydować z własnej woli tego zostawić :) Zaczynam o 7, kończę o ok. 14:20. Jak chcę się zwolnić to nie ma problemu, nawet jeśli jest to kilka razy w tygodniu po kilka godzin... i nic nie muszę odpracowywać. Stresu prawie żadnego, atmosfera koleżeńska nawet z kierowniczką... żyć nie umierać :)
u mnie to chodzi tez o to ze na sama mysl ze mam isc do fotografa zrobic zdjecia do tych wszystkich dokumentow to mnie to jakos spowalnia:)

sunny a ze zmiana pracy to nie jest tak latwo w sensie dojrzewania do tej decyzji, bo jesli jest fajna atmosfera to ejst bardzo ciezko;)

ale fakt ze kiedys tez pracowalam w sopocie i zeby dojechac z mojego poprzedniego domu na cisowej rano do sopotu na 7:30 to musialam wstawiac 5:20, tobyly straszne czasy;) ale konczylam o 15:30 i bylam w stanie jeszcze cokolwiek zalatwic a nie tak jak teraz o 17ej to moge juz sobie pogwizdac w sumie;)
Dzięki Mysiorka :)
Znajdź pracę w służbie zdrowia to będziesz pracować tak jak ja - 7h 35 min. :) I o 14:30 do domku :) Poza tym teraz jak mieszkasz w Wejhu to nie męczą Cię te dojazdy do Sopotu? Może faktycznie mogłabyś poszukać czegoś bliżej... Ja do pracy mam 5 minut ;) Warto to przemyśleć :)
sunny piękne zdjęcia! Kolorki jesienne faktycznie wspaniałe- ale mieliście farta, że taką piękną pogodę złapaliście:)

a roboty faktycznie dużo, straszny młyn po tym długim weekendzie:/ No a weekend zaczyna się nie za 4 a za 5,5h :(:(
do góry