Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to zakładam, tym razem ja się porządzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie w pracy gorąco :) Ale tutaj zawsze tak jest, bo pacjenci przecież marznąć nie mogą ;)
A z dokumentów to dopiero niedawno złożyłam wniosek o nowy dowód, do odebrania 5.12.08 :) Jak będę miała dowód to załatwię prawko i inne sprawy typu zmiana danych w banku itp. Ale strasznie mi się nie chce, za dużo tej papierologii ;P
ja zamarzam w pracy, cos sie stalo z ogrzewaniem i strasznie zimno dzis u nas:) zapracowana wcale nie jestem wyjatkowo, ale tak nic nikt nie pisze na forum to mi sie samej z soba gadac nie chce:)

wlasnie sobie przypomnialam ze nie wyrobilam zadnych swoich nowych dokumentow, ani dowodu, ani paszportu, nie zglosilam do urzedu skarbowego nic:) ja jestem chyba jakas nienormalna...;)
Widzę, że wrześniowe żonki strasznie zapracowane ostatnio... ;)
Jeszcze 4 godzinki i weekend ;D
no właśnie - zmysłowa :)

jesień pięknie wychodzi na zdjęciach, fajne te wasze fotki, choć nie jestem zwolenniczką kombinowania w fotoszpie
dziekuje ogromnie przesympatycznie ;)))
kicia - fotki nam robił Jarek Pranga - www.pranga.pl - mamy ich ponad 2 tys. ;) A współpraca z nim to sama przyjemność - zero skrępowania itp. ;)
Ja na początku bardzo chciałam mieć ślub latem, żeby właśnie mieć fotki nad morzem itp., ale również zauważyłam, że jesienią fotki są jeszcze piękniejsze... te kolory... ;)
image
image

ajeczka - a ta pierwsza mi się bardzo podoba, bo jest taka.... zmysłowa ;)
Sunny1984 kto robił Wam fotki jeśli można wiedzieć? :) śliczne :) byłabym wdzięczna za jakiś namiar na fotografa :)
o ho ho! ta pierwsza to prawie erotyczna ;)
sa piekne:) i utwierdzam sie w przekonaniu ze slubne robione juz podczas takiej ladnej kolorowej ejsieni sa o wiele ladniejsze niz letnie:)
No to jeszcze dwie fotki ;)
image
image
image
image
Ciekawe czy mi wyjdzie ;)
image
image
A ja dostałam fotki w poniedziałek wieczorem i cały czas je oglądam ;) Jak mi się uda to zaraz coś wrzucę i wam się pochwalę ;)
ja juz zapomnialam ten klimat slubny a tu nawet fotek nie ma;)
pomijam juz to ze wszyscy znajomi i rodzina rpzestaja mi wierzyc ze nadal czekamy na te fotki :))
melduje się na rozkaz :)
zdjęcia to ja już dawno mam :) wywołałam resztę z płytki już, ale jakoś nie mogę się zdecydować jakie do, którego albumu... i chcę też niektóre jeszcze raz wywołać w większym formacie, a kasy na razie na to nie mam :P
ja też na razie mogę pomarzyć o zdjęciach,
a wstępnie miałam je odebrać 30.10,
na filmie mi tak bardzo nie zależy, ale zdjęcia chciałabym już mieć :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Tripgirl ja miałam mieć film w przeciągu 2 miesięcy- czas minął 6 listopada o godzinie... o ja, nie pamiętam o której miałam ślub :]
i kamerzysta w sumie dopiero się za niego bierze, bo miał dużo filmów z wakacji do obróbki :/
witam:)
ogolne dzien dobry:)

spokojnie Salambo - nie jestes sama, ja tez sie codziennie podpieram nosem tak mi sie spac chce:))

u nas w sumie wszystko po staremu, troszke mnie dobila informacja ze na zdjecia musimy jeszcze poczekac 2-3 tygodnie:( wiem ze to i tak nie jest az tak dlugo ale myslalam ze moze juz w przyszlym tygodniu beda i sie troche rozczarowalam:)

poza tym chce zebysmy juz za nie zaplacili bo potem moge niemiec z czego :D
do góry