Widok
Widać, że wrześniówki miały udany długi weekend ;) Taka tu cisza była jak nigdy :) No i też na 7 stronie dopiero znalazłam wątek :)
My w poniedziałek wieczorem odebraliśmy fotki - sa boskie! Ponad 2 tyś. zdjęć! Ale najbardziej podoba mi się plener :) Zazwyczaj jestem bardzo samokrytyczna, ale w tym wypadku jest po prostu idealnie! :)
My w poniedziałek wieczorem odebraliśmy fotki - sa boskie! Ponad 2 tyś. zdjęć! Ale najbardziej podoba mi się plener :) Zazwyczaj jestem bardzo samokrytyczna, ale w tym wypadku jest po prostu idealnie! :)
oo, na 7 stronie dzis watek znalazlam.
No ale wiadomo weekend rodzinnie sie teraz spedza ;)
pochwale sie, ze wczoraj odebralam film!
Jest po prstu super, 25 minut migawek zrobione w stylu reporterskim. Jestesmy zadowoleni, bo mam gwarancje ze nikt nie bedzie przewijal filmu do przodu, bo po co komu nudy w kosciele, albo godzine patrzenia na tance.
fajowo ;)
No ale wiadomo weekend rodzinnie sie teraz spedza ;)
pochwale sie, ze wczoraj odebralam film!
Jest po prstu super, 25 minut migawek zrobione w stylu reporterskim. Jestesmy zadowoleni, bo mam gwarancje ze nikt nie bedzie przewijal filmu do przodu, bo po co komu nudy w kosciele, albo godzine patrzenia na tance.
fajowo ;)
no wiec na przystawke wezme sobie zupke krem z pomidorow:) potem na glowne z pieczonymi ziemniakami i warzywkami zawijanca - kurczak ze szpinakiem i szparagami, na deser wezme gruwszke na cieplo polana czekolada:) a w tak zwanym miedzy czasie w ramach drinkow bede pila margarite truskawke, ktora jest wprost pyszna :D