Widok

WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE mamusie #22#

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nasza lista

****WRZESIEŃ****
Agaaa (Gusia) 01.09 córeczka
natka1 02.09.gdańsk wojewódzki córeczka
lullu - 3.09 gdynia
stokrota15 05.09 Wejherowo córeczka
Cytrynka 05.09 Gdańsk Zaspa, synek
xyz124 06.09 Wejherowo synek
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
kasia0075 12.09 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
jolka1985 18-25.09 Gdańsk Zaspa, synek
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
Ententino 22.09 Redłowo ,synek
INA1978 30.09 Redłowo, córeczka

****PAŹDZIERNIK****
MadziaH 01/02.10 Wejherowo, synek
AgusiaGda 02.10 córeczka
monika987 02.10 Puck córeczka
moka 12.10 Wejherowo, synek
lula 17.10
agitka 17.10 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
Kolorowa Parasolka 22.10 synek
aleksandra27 26.10 Gdańsk Wojewódzki, synek

no to witamy w kolejnym wątku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli i jedno i drugie na granicy
na czczo 96, godzina po wypiciu glukozy 140
a jaki masz wynik?
dziś byłam u lekarza i kazał mi ograniczyć cukier, chociaż po glukozie pielęgnairka powiedziała mi, że jest w normie ale faktycznie lepiej porzucic czekolady dla dobra mojego i malego...
Ja te zastrzyki w brzuch robiłam sobie sama jak miałam w maju nogę w gipsie (zerwany staw skokowy) ;) Fragmin się zwą. Zadzwoniłam tylko do poradni żeby mi pielęgniarka przyszła pokazać jak to zrobić. Eh, współczuje jej. W szpitalu oczywiście nikt nie raczył mi udzielić takowej informacji, dali mi ulotkę jak i koniec. W dodatku stawu skokowego nie powinni wsadzać w gips, jak go zdjełam nogę miałam całą siną, myślałam że umrę ze strachu jak ją zobaczyłam.
no to traume ma dziewczyna, współczuję tym co muszą leżeć. Ja biegam sobie do pracy i ciesze się, że moge się wyrwac z chaty, bo w domu bym oszalała. Ja to raczej adhd mam więc wiecie .... :D
To uważaj na siebie i córcię :)

Moja kumpela - jak się okazało - ma zakrzepicę :/ może wstawać tylko do toalety... groził jej kilkumiesięczny pobyt w szpitalu :/ ale dzięki temu, że zastrzyki (codziennie 1 w brzuch) robi Jej Mąż - to może leżeć w domu :)
to ja też dzisiaj skuszę się na bąbelki :)
Też mam leżeć bo nie odszedł mi już czop śluzowy. Tyle że też bez przesady, normalnie chodzę po domu, tylko staram się nie schylać, nie dźwigać, i nie chodzić po schodach aż tak dużo ;)
no to super :D dzięki :D

moja kumpela jest miesiąc po mnie(z terminem) i tez ma mieć córeczkę ;) także damy radę "przerobić" ;P
a Ona biedulka póki co musi leżeć... być może w lipcu będzie mogła wychodzić na krótkie spacery :(
AgusiaGda, spokojnie napewno będzie ;) Pozatem ja rodzę 2 miesiące wcześniej niż Ty, także moja napewno już z części wyrośnie, więc mogę Ci oddać :)
Cytrynko - u siebie mam prysznic, a wannę tylko u Mamy :) i jak mnie najdzie ochota, to robię sobie kąpiel z pianką :) oczywiście woda raczej letnia niż ciepła ;)
melduję, że przeżyłam dzisiejsze badanie :) nawet szybko zleciały te 2 godziny w AM ;P

Ewelka - poczytaj sobie te wątki o łóżeczkach:
http://forum.trojmiasto.pl/lozeczko-drewniane-czy-turystyczne-t101323,1,16.html?hl=turystyczne#hl

http://forum.trojmiasto.pl/lozeczko-turystyczne-t106079,1,11.html?hl=łóżeczko turystyczne#hl

http://forum.trojmiasto.pl/jakie-lozczeko-polecacie-t70697,1,11.html?hl=łóżeczko turystyczne#hl

http://forum.trojmiasto.pl/lozeczko-turystyczne-t67998,1,11.html?hl=łóżeczko turystyczne#hl

KaskaGdansk - jeśli Twój zbiór ciuszków itp. dalej będzie taki duży na początku lipca - to się zgłoszę :) potrzebowałabym jakieś body z długimi rękawkami, pajace, półśpiochy i śpiochy :) no i może kombinezon :)

i odnośnie staników ;) 100zł to nie 200zł :P a tylko powyżej 180zł udało mi się znaleźć karmniki w moim rozmiarze :/
byłam do tego stopnia zdesperowana, że postanowiłam sobie przerobić zwykłe staniki na karmniki :P
http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html
ja sie kapie cały czas w ciepłej wodzie, nie lubie prysznica
Ja normalnie wchodzę i wyleguję się w wannie, tyle że trzeba pamietać żeby nie było to w gorącej wodzie...
ja tylko prysznic , raz wzielam kapiel ale taka szybką
dziewczynki mam dziwne pytanie... :D

kąpiecie się ?

ja od stycznia w wannie nie byłam, tylko prysznic.

Na początku miałam zagrożenie, kosmówka mi się odklejała i lekarz zabronił. Dziś byłam u lekarza i zapomniałam zapytać czy mogę, bo chętnie bym sobie odpoczęła w wannie z tymi moimi wielkimi spuchniętymi stopami :)
ok. To mój mail orangeWMG@wp.pl

Jakby ktoś jeszcze był chętny to myślę że jak najbardziej ;) Nie ma to jak wyprawa ciężarówek na spacerek ;)
ja cały czas pracuje, i za chwile wychodze , dam znac wieczorem na maila, podam ci mo9j numer tel to bedziemy w kontakcie :)
aleksandra27 to jak się umawiamy?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry