Widok

******Wątek dla ZAPRACOWANYCH 284******

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A zaszaleje i zaloze nowy:)
jak tam weekend kobitki, my bylismy na wsi i cieszylismy sie deszczem ;P

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
helou,
witam w poniedzialek
my tez spedzilismy dosc deszczowy weekend, choc juz za bardzo sie z tego powodu nie cieszylismy, bo dosc mielismy deszczu ostatnio :-)

image

:-) Cześć!

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
hejka... my spedzilismy sobote w kinie na Indiana Jones a potem do knajpki w gdyni La Vita na super obiadku... potem spacerek po skwerze i winko w domku... "czcilismy" nasza 2 rocznice slubu...

moi rodzice też 17 czerwca ślub brali :)

image
image
a ja w domku siedziałam samotie, moj M był na działce i domek budował. Czasem jestem taka zła na tą naszą działkę bo zamiast razem gdzieś wyjśc, odpocząć to on pracuje 7 dni w tyg a ja w weekend najczęściej (prawie zawsze) sama jestem. Nie mieszkamy jeszcze razem i mało się widujemy, a wtedy ja zła się robie mam humory, czepiam się i mam żal do całego świata

cześć !!!

a my uskutecznialiśmy w weekend przeprowadzkę :)
już prawie wszystko ma swoje miejsce w nowym domku.. uff :)

jejku, kiedy usuną z forum te śmieci?? dlaczego weselnik jest przed nimi zabezpieczony, a tutaj taki śmietnik??? masakra!!

czemu ten weekend tak szybko minal??? :(

Dziewczyny, jeśli chcecie to jest dla Was otwarty dział na tamtym forum i tam też możecie sobie pisać :)

image
2 godz za nami

2,5h za mną - proszę o kawę dożylnie bo padnę... Ledwo stać mnie na myśl o tym, żeby doczłapać się do automatu z kawą zanim inni zorientują się że jestem z nimi w biurze ciałem, ale nie duchem...
;)

To ten poniedzialek :-( Ja tez ledwie co nogi wleke :( i chce do domu... :-)

image

chyba wszystkie jesteśmy w nienajlepszej dziś formie:(

kurde chciałam sie zapisac do ginekologa w przychodni i babka moze mnie zapisac ale na pazdziernik buhahahahah uwielbiam to

Naprawdę? Na zwykłą wizytę? A co jeśli byś miała dokuczliwą infekcję, podejrzenie ciąży? Masz czekać do października??
To przecież paranoja, tak nie można z ludźmi postępować. W sobotę czytałam artykuł o tym jak sytuacja wygląda w przypadku osób ze schorzeniami nowotworowymi w poradni w Gdańsku i pomyślałam sobie, ze to pewnie dlatego że mniej specjalistów, fundusze te same a diagnostyka poszła do przodu i szybciej wykrywane są schorzenia nowotworowe i stąd tłok, ale widzę że nawet do takiego "zwykłego" lekarza się dostać w niektórych miejscach nie sposób :(

witam po urlopie

monia czesc :)
jak przygotowania do slubu? dawno mnie nie bylo wiec jestem totalnie w tyle z tym co u was dziewczyny.

image
image
cześć Nisia :)

ostatnio skupiłam się bardziej na urlopie niż na przygotowaniach do ślubu ;) pierwsze emocje opadły, więc powoli, spokojnie... :) sala jest, wstępnie kapela i fotograf, wiem jaką chcę kiecę, tylko trzeba ja niestety sprowadzać skądś, bo w Trójmieście nie ma =/ na kościół się zdecydować nie możemy... Mariacki czy Brygida? albo w ogóle jakiś inny... ech... świadków mamy wybranych... no to chyba nie najgorzej nam idzie ;)

a co u Ciebie Nisia? :) i u Was babki? :)

pierwszy dzień w pracy po urlopie to KOSZMAR!

no to najwazniejsze rzeczy masz:) teraz mozesz sobie odetchnac :)
u mnie wszystko ok, praca idzie mozolnie :/
ale idzie, do wrzesnia MUSZE zdarzyc :)
stesknilam sie za pogaduchami z Wami, musze czesciej wpadac :)

image
image
do września jeszcze kawałek, dasz radę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

do góry