Widok

******Wątek dla ZAPRACOWANYCH 284******

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A zaszaleje i zaloze nowy:)
jak tam weekend kobitki, my bylismy na wsi i cieszylismy sie deszczem ;P

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to 3,5 h :( jeszcze :((((

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
nie ma pojęcia..nie chodze tam jeść

dzisiaj umówiłam sie z mamą na mieście, zaraz własnie wychodze

image
image
wiperek, co dziś na lunch u was serwują ?

image
tak, 2 tygodnie
od 1 lipca przchodzi do naszego działu dziewczyna, która przejmie moje obowiązki, więc jeszcze do płowy lipca będe pracowac

image
image
O, wiperek, bierzesz wolne?:-)

image

4,5 h do końca

30 min. do lunchu

niecałe 2 dni do urlopu :)

image
image
a mi siewydaje ze dzisiaj jest czwartek :( jeszcze 3,5h a na 17 do zebologa :/

i co ? nikt dzis nie odlicza ???????

image
wiper - Ty masz dobrze, ciągle imprezy w pracy.
Ja wciagam truskawki kaszubskie, bo u nas wynajmuje m.in. hurtownia warzyw i owoców, wczoraj były na topie czeresnie :-)

jeszcze tylko do końca tygodnia i zwolnienie ...

image
no to evilek zaczynaj już ćwiczyć wklejanie zdjęć ;)) ja się stresuję, że nie zdążę wszystkiego załatwić na czas lub zgrać w terminie... w tej chwili najbardziej stresuje mnie załatwienie daty w kościele... w Mariackim odsyłają mnie z kwitkiem, że za wcześnie na zapisanie daty, w innych ludzie mają już ustalone terminy na przyszły rok...

no i kolejne imieniny w dziale...pożrłam już 3 kawałki przepysznego biszkoptu z masa serową i galaretką z truskawek-mniaaaaaam

a reszta to popija jeszcze Metaxą :) buuuu

image
image
organizowałam to wesele przez rok, sala, dj, samochód, kościół i całą rezte:)wszystko mam już załatwione. dzis idę do parafi poprosić o pozwolenie na ślub w innegj parafi, no i w przyszłym tyg idziemy podpisać protokół. Sters jest ale bardziej martwie się o gości, czy będą dobrze się bawili, czy im będzie się podobało. Chciałąbym żeby wszystko dobrze wypadło. Ale powiem WAm że teraz już bardziej żyję Maleństwem, jego urodzinkami w grudniu i ślub zszedł na dalszy plan, już przyzwyczaiłam się do myśli że będę żoną:) aaaaaa no i obrączki odbieramy za tydzień:) muszę nauczyć się wklejać zdjęcia żebym mogła Wam się pokazać w sukni ślubenj z brzuszkiem malutkim:)

Ja mialam jednego najwiekszego stresa - ze mi zamek w sukni pojdzie :-) Wszyscy sie smieli z mojej fobii, ale mnie to naprawde dreczylo. Dlatego wszystkim przyszlym pannom mlodym zdecydowanie doradzam wiazanie, a do tego najlepiej jeszcze ramiaczka :):)

image

Fajnie Tobie pokazuje dzisiaj evilek - 1 miesiąc, 1 tydzień i 1 dzień :)

Pomyślałam, że skoro wszystkie kobitki mają suwaczki to i ja sobie założę, a co będę gorsza! ;))) Nawet przyjemnie wygląda takie odliczanie :) I rzeczywiście, już nie rok :) Nie mogę się doczekać... :) Ciekawe tylko ile stresu i nerwów przez ten niecały rok mnie czeka ;) Właśnie evilek, u Ciebie to już zaraz :) Jak przygotowania? :) Stres nie łapie? :)

Evilek, a jak tam Twoje przygotowania? Wszystko zapiete na ostatni guzik?:-) Ty masz chyba w Kartuzach impreze, prawda??

image

no ceas gratuluje suwaczka:)PAmiętam jak mój pokazywał "do ślubu został ponad rok" a teraz za misiąc już:)

O Caesariatus, widze ze Tobie juz mniej niz rok zostalo do slubu, to teraz juz pojdzie z gorki :-)

image

już tylko 7,5h ;)

witam witam:)no 8h przed nami, jakoś zleci

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

do góry